PERANAN LEMBAGA ADAT SUKU SAHU DALAM PELESTARIAN BUDAYA MAKAN BERSAMA DI SASADU (OROM TOMA SASADU) KECAMATAN SAHU KABUPATEN HALMAHERA BARAT - Boky, Demisius Onasis (HOLISTIK, Journal Of Social and Culture, 2012)
-