BOOK REVIEW OF THE RUMAH DI SERIBU OMBAK - Artawijaya, Mohammad Faisal (LANTERN (Journal on English Language, Culture and Literature), 2016)
Bentuk final project ini ialah review dari novel Rumah Di Seribu Ombak karanganHerwin Arnada. Buku ini  menceritakan  kisah  pertemanan antara Samihi Ismail dan WayanManik yang sama-sama berjuang melawan  ketakutan yang di bawa dari masa lalunya.Tujuan review buku ini untuk mengidentifikasi kelebihan dan kekurangan melalui elementtheme, character, plot dan setting. Selain kelebihan dan kelemahan, final project ini jugamelampirkan biografi singkat pengarangnya. Resensi ini bertujuan untuk memberigambaran umum  pada pembaca novel Rumah Di Seribu Ombak.