Indikator Ilmu Pengetahuan dan Teknologi Bagi Pembangunan - M. Anandakrishnan; Hiroko Morita-Lou; Bambang Ismadi (Penterjemah); Putut Budijanto (Penterjemah) (STI Policy and Management Journal, 1991)
-