IJTIHAD HAKIM - Misbahuzzulam, Misbahuzzulam (Al-MAJAALIS, 2013)
Ø§Ù?Ø£Ù?Ø§Ù? ØªÙ?Ø± Ù?Ø§Ù?Ù?Ø´Ø§Ù?Ù? ÙÙ? Ù?Ø°Ù? Ø§Ù?Ø¯Ù?Ù?Ø§ ØªØªØ¬Ø¯Ø¯Ø? ÙÙ?Ø§ Ù?Ù? Ù?Ù?Ù? Ø¥Ù?Ø§ Ù?ØØ¯Ø«Øª ÙÙ?Ù? Ù?Ø´Ù?Ù?Ø© Ø¨Ù? Ù?Ø´Ø§Ù?Ù?. Ù?Ø§Ù?Ø´Ø§Ù?Ø¯ Ø¹Ù?Ù? Ø°Ù?Ù? ØªÙ?Ù? Ø§Ù?Ù?ØÙ?Ù?Ø§Øª Ø§Ù?ØªÙ? Ø§Ù?ØªÙ?Ø¦Øª Ø¨Ø§Ù?Ù?Ø§Ø³ Ø§Ù?Ø°Ù?Ù? Ù?Ù?Ø¯Ù?Ù?Ù? Ø¥Ù?Ù?Ù?Ø§ Ù?Ø¶Ø§Ù?Ø§Ù?Ù? Ù?Ù?Ø´Ø§Ù?Ù?Ù?Ù? Ø§Ù?Ø£Ø³Ø±Ù?Ø© Ø£Ù? Ø§Ù?Ø§Ø¬ØªÙ?Ø§Ø¹Ù?Ø©. Ù?Ù?Ø°Ø§ Ù?Ù?Ø§ Ù?Ø¤Ù?Ø¯ Ø£Ù?Ù?Ù?Ø© Ø§Ù?Ù?ØÙ?Ù?Ø§ØªØ? ØÙ?Ø« Ø¥Ù? Ø§Ù?Ù?Ø§Ø³ Ù?ÙØ²Ø¹Ù?Ù? Ø¥Ù?Ù?Ù?Ø§ Ù?Ù?Ø¬Ø¯Ù?Ø§ Ù?Ø±Ø§Ø±Ø§ Ù?Ø¹Ø¬Ø² Ø§Ù?Ø®ØµÙ? Ø¹Ù? Ù?Ø¹Ø§Ø±Ø¶ØªÙ?. Ù?Ø§Ù?ØØ§Ù?Ù? Ù?Ù?Ø¨ØºÙ? Ø£Ù? Ù?Ù?Ù?Ù? Ù?Ù? Ø£Ù?Ù? Ø§Ù?Ø§Ø¬ØªÙ?Ø§Ø¯Ø? Ù?Ø£Ù?Ù? Ù?Ø¯ Ù?Ø¹Ø±Ø¶ Ø§Ù?Ù?Ø§Ø³ Ø¹Ù?Ù?Ù? Ù?Ø³Ø§Ø¦Ù? Ù?Ù? Ù?Ø¬Ø¯ ØÙ?Ù?Ù?Ø§ Ù?Ù?ØªÙ?Ø¨Ø§ ÙÙ? Ø§Ù?Ù?Ø±Ø¢Ù? Ø§Ù?Ø¹Ø¸Ù?Ù? Ù?Ù?Ø§ ÙÙ? Ø§Ù?Ø³Ù?Ø© Ø§Ù?Ù?Ø¨Ù?Ù?Ø© Ø¨Ø¹Ù?Ù?Ù?. ÙØ¥Ø°Ø§ Ù?Ø§Ø¬Ù? Ù?Ø«Ù? Ù?Ø°Ù? Ø§Ù?ØØ§Ù?Ø©Ø? Ù?Ø§Ù? Ø§Ù?Ø§Ø¬ØªÙ?Ø§Ø¯ ÙÙ? ØªÙ?Ø±Ù?Ø± Ø§Ù?ØÙ?Ù? Ø³Ø¨Ù?Ù?Ø§ Ø¥Ù?Ù? ØÙ? ØªÙ?Ù? Ø§Ù?Ù?Ø³Ø§Ø¦Ù?. Ù?Ù?Ø§ Ù?Ù?Ø§Ù? Ø§Ù?ØØ§Ù?Ù? Ø§Ù?Ù?Ø¬ØªÙ?Ø¯ Ø¥Ø°Ø§ Ø£Ø®Ø·Ø£ ÙÙ? Ø§Ø¬ØªÙ?Ø§Ø¯Ù?Ø? Ù?Ø£Ù?Ù? Ù?Ø¯ Ø«Ø¨Øª Ø§Ù?Ø¥Ø°Ù? Ù?Ù? Ø¨Ø§Ù?Ø§Ø¬ØªÙ?Ø§Ø¯ Ù?Ù? Ø§Ù?Ù?Ø¨Ù? ØµÙ?Ù? Ø§Ù?Ù?Ù? Ø¹Ù?Ù?Ù? Ù?Ø³Ù?Ù?Ø? Ø¨Ù? Ø¥Ù?Ù? Ø¹Ù?Ù?Ù? Ø§Ù?ØµÙ?Ø§Ø© Ù?Ø§Ù?Ø³Ù?Ø§Ù? Ù?Ø¯ Ø£Ø®Ø¨Ø±Ù?Ø§ Ø£Ù? Ø§Ù?ØØ§Ù?Ù? Ø§Ù?Ù?Ø¬ØªÙ?Ø¯ Ù?Ø«Ø§Ø¨ Ø£Ø¬Ø±Ø§ Ù?Ø§ØØ¯Ø§ Ø¥Ø°Ø§ Ø£Ø®Ø·Ø£. Ù?Ù?Ù?Ø§ Ù?Ø¬Ø¨ Ø£Ù? Ù?ØªÙ?Ø¨Ù? Ø¹Ù?Ù?Ù? Ø§Ù?ØØ§Ù?Ù? Ø£Ù?Ù? Ø¥Ø°Ø§ Ø¹Ø±Ø¶ Ø¹Ù?Ù?Ù? Ù?Ø¶Ø§Ø¡ ÙÙ?Ø§ Ù?Ø¬Ù?Ø² Ù?Ù? Ø£Ù? Ù?Ù?Ø¶Ù?Ù? Ù?Ù?Ù? ÙÙ? ØØ§Ù?Ø© Ø§Ø¶Ø·Ø±Ø§Ø¨ Ø§Ù?Ù?ÙØ³Ø? Ù?Ø£Ù? Ù?Ù?Ù?Ù? ÙÙ? Ø§Ù?ØºØ¶Ø¨ Ø§Ù?Ø´Ø¯Ù?Ø¯Ø? Ø£Ù? Ø§Ù?Ø¬Ù?Ø¹ Ø§Ù?Ø´Ø¯Ù?Ø¯ Ø£Ù? ØºÙ?Ø±Ù?Ù?Ø§ Ù?Ù?Ø§ Ù?ØØµÙ? Ø¨Ù? Ø§Ø¶Ø·Ø±Ø§Ø¨ Ø§Ù?Ù?ÙØ³. Ù?Ø£Ù? Ø§Ø¶Ø·Ø±Ø§Ø¨ Ø§Ù?Ù?ÙØ³ Ù?Ø¤Ø¯Ù? Ø¥Ù?Ù? ØªØ´Ø¹Ø¨ Ø§Ù?ÙÙ?Ø± Ù?Ù?Ù?ØµØ§Ù? Ø§Ù?Ù?Ø¹Ù? Ù?Ø§Ù?ØªÙØ§Ø¡ Ø§Ù?Ø§Ù?ØµØ§Ù Ù?Ø«Ù?Ø±Ø§Ø? ÙÙ?Ù?Ø¶Ù? Ù?Ù?Ù? Ø¹Ù?Ù? ØºÙ?Ø± Ù?Ø¹Ù?.