MENINGKATKAN MOTIVASI BELAJAR DENGAN MENGGUNAKAN MODEL PEMBELAJARAN STUDENT FACILITATOR AND EXPLAINING PADA PEMBELAJARA... - Khairul Anwar; Asnensi Afriani (SCHOOL EDUCATION JOURNAL PGSD FIP UNIMED, 2014)
(Dalam Perbaikan)