Penggunaan Minyak Ikan Lemuru dan Minyak Sawit dalam Pakan terhadap Kandungan Kolesterol Telur Itik Segar dan Asin - Dini Hardini; Supadmo (Supadmo); Zuprizal (Zuprizal) (Buletin Peternakan, 2004)
Artikel dalam bentuk PDF