Salam Satu Malaysia Rakyat di Dahulukan Pencapaian di Utamakan Komunikasi Politik Nasionalisme Negeri Jiran - Erdi Rujikartawi (Tsaqofah, 2013)
Politik merupakan mekanisme dalam mendapatkan kekuasaan.