Membongkar Kebisuan Perempuan: Membongkar Kebisuan Perempuan: Kedudukan Perempuan dalam Alkitab Ditinjau dari Perspektif Feminis: oleh Asnath Niwa Natar - Asaria Lauwing Bara (Indonesian Journal of Theology, 2022)
This is a book review of Membongkar Kebisuan Perempuan: Membongkar Kebisuan Perempuan: Kedudukan Perempuan dalam Alkitab Ditinjau dari Perspektif Feminis