BUDAYA ORGANISASI: KONSEP DAN PERSPEKTIF - Tang Swee Mei; Khulida Kirana Yahya; Lim Kong Teong (Proceedings of The ICECRS, 2016)
Kertas kerja ini bertujuan mengupas konsep dan beberapa perspektif budaya organisasi. Sunguhpun bidang kajian berkaitan dengan budaya organisasi sudah lama diterokai, namun kefahaman tentang budaya organisasi masih lagi kabur. Ini telah menyukarkan penyelidik membuat perbandingan hasil kajian mereka.