IMPLEMENTASI TES URIEN BAGI CALON PENGANTIN MENURUTi MASLAHAH MURSALAH (Studii dii Kantori Urusani Agamai Kecamatan Prajuriti Kuloni Kotai Mojokerto)i - Alfira Deviana; Ahmad Subekti; Dwi Ari Kurniawati (Jurnal Hikmatina, 2021)
Drugi usersi ini Easti Javai continuei toi increase,i iti willi bei interestingi toi examinei alsoi relatedi toi marriagesi whichi arei increasingi ati thei samei time,i soi ai urinei testi policyi appearsi fori prospectivei brides.i Thei observationi methodi usedi isi qualitative,i thisi isi parti ofi ai fieldi researchi strategyi ori casei studyi locatedi ini Easti Java.i KUAi Prajuriti Kulon.i Thei datai isi obtainedi fromi usingi interviews,i thei documentationi ofi thei resultsi ofi thisi observationi isi thati thisi policy.i hasi ai goodi impacti oni people'si livesi accordingi toi maslahahi mursalahi whoi answeri communityi problems.i Thei policyi oni urinei testingi fori prospectivei bridesi asi ani additionali requirementi ini marriage,i includingi thei Kuloni Prajuriti KUAi isi mandatoryi asi ani administrativei requirement.i Thei urinei testi itselfi isi carriedi outi ati thei Mojokertoi Cityi BNNi whichi happensi toi bei noti fari fromi thei Kuloni Prajuriti KUA.i Thei urinei testi itselfi isi carriedi outi toi findi outi thei user'si prospectivei bridei ori not.i Thei goali isi toi protecti thei nexti generationi throughi thei maini gate,i namelyi marriagei