Penambahan Vitamin C dalam Pakan untuk Pertumbuhan Terbaik Benih Ikan Lele Dumbo (Clarias gariepinus BURCHELL) - Adelina Adelina; Idasary Boer; Zulkifli Zulkifli (Jurnal Perikanan dan Kelautan, 2006)
-