DETOKSIFIKASI KANDUNGAN SIANIDA DENGAN PERENDAMAN AIR DALAM PENGOLAHAN TEPUNG GADUNG (Dioscorea Hispida Dennst.) (KAJIAN RASIO AIR : BAHAN DAN BENTUK SAMPEL) - Esty Avifah Zuroidha; Harijono Harijono (Jurnal Pangan dan Agroindustri, 2016)
Abstrak