Pengaruh Kompensasi, Motivasi, Dan Disiplin Kerja Terhadap Kepuasan Kerja Karyawan Pada PT Karya Kimtek Mandiri Kota Batam - Atmojo, Agus Sekti Susila (Tractare: Jurnal Ekonomi-Manajemen, 2023)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Faucibus a pellentesque sit amet porttitor eget dolor. Ultrices tincidunt arcu non sodales neque. Nisi scelerisque eu ultrices vitae auctor eu augue ut. Cursus mattis molestie a iaculis at erat pellentesque. Eget dolor morbi non arcu. Phasellus faucibus scelerisque eleifend donec pretium vulputate sapien nec sagittis. Faucibus scelerisque eleifend donec pretium. Vitae tortor condimentum lacinia quis vel. Sit amet nulla facilisi morbi tempus iaculis urna. Rhoncus urna neque viverra justo nec ultrices dui. Molestie ac feugiat sed lectus vestibulum. Quis lectus nulla at volutpat diam ut venenatis. Adipiscing vitae proin sagittis nisl rhoncus mattis rhoncus urna neque.