Gambaran Tingkat Ketergantungan Activity Daily Living Pada Pasien Stroke Haemoragik dan Non Haemoragik Berdasarkan Indeks Barthel - N, Raeni; Effendy, Christantie; Haryani, Haryani (Jurnal Ilmu Keperawatan, 2008)
Please refer to the file