THE IDENTITY OF DRACONTOMELUM PETELOTII TARDIEU-BLOT (Anacard.) - a. j. g. h. kostermans (REINWARDTIA, 1992)
Dracontomelum petelotii is transfered to Spondias as Spondias petelotti(Tardieu-Blot) Kosterm.