A NEW BORNEAN SPECIES OF CINNAMOMUM SCH. - KOSTERMANS, A. J. G. H. (REINWARDTIA, 1970)
Arbor ramulis strictis perdense minutissime griseo tomentellis foliis oppositis coriaceis ellipticis acuminatis basi aeutis supra laevia glabra nervo mediano cum nerviis basalibus (acumine attingentibus) filiformis prominulis subtus dense subadpresse sublanuginoso-tomentellis pilis pergracilis glabrescentibus nervo mediano nerviisque basalibus prominentibus venis secundariis horizontalis parallelis prominulis venis submarginalis adest petiolis bene evolutis paniculis pseudo-terminalis perdense minute griseo tomentellis laxis strictis foliis aequilongis floribus sat magnis dense pilosis filamentis pilosis glandulis stipitatis ovario glabro.TYPUS: S. 15196 (BO).