NEDERLANDSCH-INDISCH AMERIKAANSCHE EXPEDITIE NAAR NEDERLANDSCH NIEUW-GUINEA (3e ARCHBOLD-EXPEDITIE NAAR NIEUW GUINEA 1938-39) Lijst van verzamelstations - TOXOPEUS, Dr. L. J. (TREUBIA, 1940)
abstract not available