Temperature and Humidity Parameters of The Air Environment in Industrial Premises - Matbabayev Mahmud Matbabayevich (International Journal on Orange Technologies, 2021)
In hac charta, dependentiam physica et mechanica proprietates fibris et filis (possidet serico) in humiditas aeris environment cursus praemissis habetur, in particulari, quae ducit ad violatione requisitis urna caeli et humiditas environment discursum uber, maxime proprium parametri quod descriptam caeli humiditas etiam datum.