Elektron Hujjat Aylanishi Tizimida Ma'lumotlarni Himoyalash - Asatov Ma'rufjon Azimjon o’g’li (International Journal on Human-Computing Studies, 2021)
Mazkur maqolada elektron hujjat aylanish tizimi haqida fikr-mulohazalar bildirildi.