Коммуникатив Система Ва Коммуникатив Ёндош Система - Бурханова, Машхурахон Муҳаммад қизи (International Journal of Human Computing Studies, 2022)
Ушбу мақолада паралингвистика, паралингвистик бирликлар таснифи ҳақида сўз боради