ÙÚ¯Ø±Ø´Û Ø¨Ø± ØªØ£Ø«ÛØ± Ø´Ø±ÙØ· Ø¨Ø§Ø·Ù Ø¯Ø± Ø¹ÙØ¯ - Ã˜ÂµÃ˜Â§Ã˜Â¨Ã˜Â±Ã›ÂŒ, Ã˜ÂÃ˜Â³Ã›ÂŒÃ™Â†; Ã˜ÂµÃ™ÂÃ˜Â§Ã›ÂŒÃ›ÂŒ, Ã™Â…Ã˜Â±Ã›ÂŒÃ™Â… (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
ÙØ±ÚÙØ¯ Ø´Ø±Ø· ÙØ§Ø³Ø¯Ø ÙØ§ÙØ¯ Ø¶ÙØ§ÙØª Ø§Ø¬Ø±Ø§Ø¦Û Ø§Ø³ØªØ Ø§ÙØ§ Ø¯Ø± Ø§ÛÙ Ø®ØµÙØµ Ú©Ù Ø¢ÛØ§ ÙØ³Ø§Ø¯ Ø¢Ù Ø¨Ù Ø¹ÙØ¯ ÙÛØ² Ø³Ø±Ø§ÛØª ÙÛâÚ©ÙØ¯ ÛØ§ ÙÙØ Ø³Ù ÙØ¸Ø±ÛÙ ÙØ¬ÙØ¯ Ø¯Ø§Ø±Ø¯: ÙØ¸Ø±ÛÙâÛ Ø§ÙØ³Ø§Ø¯Ø ÙØ¸Ø±ÛÙâÛ Ø¹Ø¯Ù Ø³Ø±Ø§ÛØª ÙØ³Ø§Ø¯ Ù ÙØ¸Ø±ÛÙâÛ ØªÙØµÛÙ. Ø·Ø±ÙØ¯Ø§Ø±Ø§Ù ÙØ¸Ø±ÛÙâÛ Ø§Ø®ÛØ± Ø¨Ø§ Ø§Ø¯Ø¹Ø§Û Ø®Ø±ÙØ¬ ØªØ®ØµØµÛ Ø´Ø±Ø·Û Ú©Ù ÙÙØ¬Ø¨ Ø§Ø®ØªÙØ§Ù Ø¯Ø± Ø§Ø±Ú©Ø§Ù Ø¹ÙØ¯ ÙÛâØ´ÙØ¯ - ÙØ§ÙÙØ¯: Ø´Ø±Ø· ÙÙØ§ÙÛ Ø°Ø§Øª Ù Ø´Ø±Ø· ÙØ¬ÙÙÙ - ÙØ¨Ø·Ù Ø¨ÙØ¯Ù Ø¢Ù Ø±Ø§ ÙÙØ±ÙØºâØ¹ÙÙ ØªÙÙÛ ÙÛâÚ©ÙÙØ¯ Ù Ø¨Ù Ø·ÙØ± ÙØ·ÙÙØ Ø¨Ù Ø¹Ø¯Ù Ø§ÙØ³Ø§Ø¯ Ø³Ø§ÛØ± Ø´Ø±ÙØ· ÙØ§Ø¦Ù ÙÛâØ¨Ø§Ø´ÙØ¯. Ø¯Ø± ÙÙØ§ÙÙâÛ Ù¾ÛØ´âØ±ÙØ Ø§Ø² Ø§ÛÙ Ø³Ø®Ù Ø¨Ù ÙÛØ§Ù ÙÛâØ¢ÛØ¯ Ú©Ù Ø´Ø±Ø· ÙÙØ§ÙÛØ ÙÙØ¬Ø¨ Ø§Ø®ØªÙØ§Ù Ø¯Ø± Ø§Ø±Ú©Ø§Ù Ø¹ÙØ¯ ÙÙÛâØ´ÙØ¯ Ù Ø´Ø±Ø· ÙØ¬ÙÙÙ ÙÛØ² Ú©Ù ÙØ¹Ø§ÙÙÙ Ø±Ø§ ØºØ±Ø±Û Ù ÙÙÙÛâØ¹ÙÙ ÙÛâÚ©ÙØ¯Ø ÚÙØ§ÙÚÙ Ø¹ÙØª ÙÙÛØ ØµØ±ÙØ§ÙØ ÙØ±ÙØ¯ Ø¶Ø±Ø± Ø¨Ø± ÛÚ©Û Ø§Ø² Ø·Ø±ÙâÙØ§ Ø¨Ø§Ø´Ø¯Ø ÙÛâØªÙØ§Ù Ø¨Ø§ Ø§Ø¹Ø·Ø§Û ØÙ ÙØ³Ø® Ø¨Ù ÙØªØ¶Ø±Ø±Ø Ø¨Ù Ø¹Ø¯Ù Ø§ÙØ³Ø§Ø¯ Ø¢ÙØ ÙØ§Ø¦Ù Ø´Ø¯.