Ø¨Ø±Ø±Ø³Û ÙÙÙÛ ÙØ±Ø¶ÙÙ Ø§Ø³Ú©ÙØ§Ø³ Ù ØªØ£Ø«ÛØ± ØªÙØ±ÙÙ Ø¨Ø± Ø¢Ù - Ã˜Â§Ã›ÂŒÃ˜Â²Ã˜Â¯Ã›ÂŒ Ã™ÂÃ˜Â±Ã˜Â¯, Ã˜Â¹Ã™Â„Ã›ÂŒ Ã˜Â§ÃšÂ©Ã˜Â¨Ã˜Â± (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø§Ø² Ø¬ÙÙÙ ÙØ¹Ø§ÙÙØ§Øª Ø±Ø§ÛØ¬ ÙÛØ§Ù ÙØ±Ø¯Ù Ø ÙØ±Ø¶ Ø¯Ø§Ø¯Ù Ø¨Ù ÛÚ©Ø¯ÛÚ¯Ø± Ø§Ø³Øª. ÙØ§Ù ÙÙØ±ÙØ¶Ù Ú¯Ø§Ù Ø¨Ù ØµÙØ±Øª Ø¹ÛÙ ÙØ§Ù Ø§Ø³Øª ÙØ§ÙÙØ¯ Ø·ÙØ§ Ù Ø¨Ø±ÙØ¬ Ù Ú¯Ø§Ù Ù¾ÙÙ Ø±Ø§ÛØ¬ ÛØ¹ÙÛ Ø§Ø³Ú©ÙØ§Ø³ ÙÛ Ø¨Ø§Ø´Ø¯. Ø¨Ø§ ØªÙØ¬Ù Ø¨Ù Ø§ÛÙ Ú©Ù Ø¯Ø± Ù¾ÙÙ Ø§ÙØ±ÙØ²Û ÙÙØ¶ÙØ¹ ØªÙØ±ÙÙ Ù Ú©Ø§ÙØ´ Ø§Ø±Ø²Ø´ Ø§ÙØªØµØ§Ø¯Û Ø¢Ù ÙØ·Ø±Ø Ø§Ø³Øª Ø Ø¨Ø¯ÙÙ Ø´Ú© Ø¯Ø± ÙØ±Ø¶ Ø¯Ø§Ø¯Ù Ø¨Ø§ Ø§Ø³Ú©ÙØ§Ø³ Ø ÙØ§Ù Ø¯ÙÙØ¯Ù Ø§Ø² ÙØØ§Ø¸ Ø§Ø±Ø²Ø´ Ø§ÙØªØµØ§Ø¯Û ÙÙØ§Ù Ù¾ÙÙÛ Ø±Ø§ Ú©Ù Ø³Ø§Ù ÙØ¨Ù Ø¨Ù ÙØ§Ù Ú¯ÛØ±ÙØ¯Ù Ø¯Ø§Ø¯Ù Ø¨ÙØ¯Ø ÙÙÛ Ú¯ÛØ±Ø¯. Ø¨Ø±Ø§Û Ø¬Ø¨Ø±Ø§Ù Ø®Ø³Ø§Ø±Øª Ù Ø¬ÙÙÚ¯ÛØ±Û Ø§Ø² Ø¶Ø±Ø±Ø Ø¨Ø¹Ø¶Û ÙØ¹ØªÙØ¯ÙØ¯ Ú©Ù ÙÛ ØªÙØ§Ù Ø§Ø² Ø§Ø¨ØªØ¯Ø§ Ø¨Ø±Ø§Ø¨Ø±Û Ø§Ø±Ø²Ø´ Ø§Ø³Ú©ÙØ§Ø³ Ø¨Ø§ Ø·ÙØ§ ÛØ§ Ú©Ø§ÙØ§Û Ø¯ÛÚ¯Ø± Ø±Ø§ Ø´Ø±Ø· ÙÙÙØ¯. Ø¹Ø¯Ù Ø§Û Â« ØªÙØ§Ù Ø®Ø±ÛØ¯ Â» Ø±Ø§ ÙØ¨ÙØ§Û Ø§Ø¯Ø§Ø¡ Ø¯ÛÙ Ø¯Ø± ÙØ¸Ø± Ú¯Ø±ÙØªÙ Ø§ÙØ¯. Ø¨Ø±Ø®Û Ø¯ÛÚ¯Ø± Ø¨Ù Ø¯ÙÛÙ ÙØ«ÙÛ Ø¨ÙØ¯Ù Ø§Ø³Ú©ÙØ§Ø³ Ø ÙØ¹ØªÙØ¯ÙØ¯ ÙÙØ§Ù ÙÙØ¯Ø§Ø± Ù¾ÙÙÛ Ú©Ù ÙØ±Ø¶ Ø¯Ø§Ø¯Ù Ø´Ø¯Ù Ø Ø¨Ø§ÛØ¯ Ø¨Ø±Ú¯Ø±Ø¯Ø§ÙØ¯Ù Ø´ÙØ¯ Ø Ù Ø¨Ø§ÙØ§Ø®Ø±Ù Ú¯Ø±ÙÙÛ Â« ÙØ±Ø® ØªÙØ±ÙÙ Â» Ø±Ø§ Ø¨Ù Ø¹ÙÙØ§Ù ÙØ¹ÛØ§Ø± ÙØØ§Ø³Ø¨Ù ÙØ·Ø±Ø Ú©Ø±Ø¯Ù Ø§ÙØ¯. Ø¢ÙÚÙ Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ÙÙØ§ÙÙ ÙÙØ±Ø¯ ÙØ·Ø§ÙØ¹Ù ÙØ±Ø§Ø± ÙÛ Ú¯ÛØ±Ø¯ Ø Ø·Ø±Ø ÙØ¸Ø±ÛØ§Øª ÙØ²Ø¨ÙØ± Ù ÙÙØ¯ Ù Ø¨Ø±Ø±Ø³Û Ø¢ÙÙØ§Ø³Øª. ÙØ¸Ø±ÛÙ Ø§ÙÙ Ù Ø¯ÙÙ ÙÛ ØªÙØ§ÙØ¯ Ø±Ø§ÙÚ©Ø§Ø± ÙÙØ§Ø³Ø¨Û Ø¨Ø§Ø´Ø¯Ø Ø§ÙØ§ Ø¨Ø§ ØªÙØ¬Ù Ø¨Ù ÙØ§ÙÛØª Ø¹ÙØ¯ ÙØ±Ø¶ Ú©Ù ÙØ¨ØªÙÛ Ø¨Ø± ØºØ±Ø± Ø§Ø³Øª Ù ÙÙØ³ÙÙ Ø¢Ù Ú©Ù Ú©ÙÚ© Ø¯Ø§ÙØ·ÙØ¨Ø§ÙÙ Ø¨Ù ÙÛØ§Ø²ÙÙØ¯Ø§Ù Ø¨Ø¯ÙÙ Ú©Ø³Ø¨ ÙÙÙØ¹Øª ÙÙØ±Ø§Ù Ø¨Ø§ Ø§ØØ³Ø§Ù Ù ÙÛÚ©Û Ø§Ø³Øª Ù ÙÛØ² ÙÛÙØª ÙØ±Ø¶ Ø¯ÙÙØ¯Ù Ú©Ù Ú©Ø³Ø¨ Ø±Ø¶Ø§Û Ø®Ø¯Ø§ Ù Ø«ÙØ§Ø¨ Ø§Ø®Ø±ÙÛ Ø§Ø³ØªØ ÙØ¸Ø±ÛÙ Ø³ÙÙ ÛØ¹ÙÛ ÙØØ§Ø³Ø¨Ù ÙØ±Ø® ØªÙØ±ÙÙ Ø¯Ø± ÙØ±Ø¶ Ø§Ø³Ú©ÙØ§Ø³ Ø¨Ø§ ÙØ§ÙÛÙØª Ù ÙÙØ³ÙÙ ÙØ±Ø¶ ÙÙØ§ÙØ§Øª Ù¾ÛØ¯Ø§ ÙÛ Ú©ÙØ¯. ÙØ«ÙÛ Ø¨ÙØ¯Ù Ø§Ø³Ú©ÙØ§Ø³ ÙÛØ² Ø¨Ù Ø¯ÙÛÙ Ø§Ø±Ø²Ø´ Ø§Ø¹ØªØ¨Ø§Ø±Û Ø¢Ù Ø ÙØÙ ØªØ£ÙÙÙ Ø§Ø³Øª Ù Ø¯Ø± ÙØ±Ø¶ Ø§Ø³Ú©ÙØ§Ø³ Ø¨Ø§ ØªÙØ¬Ù Ø¨Ù ØªØ¹Ø±ÛÙÛ Ú©Ù Ø§Ø² Ù¾ÙÙ Ø´Ø¯Ù Ø Ú©Ø§Ø±Ø¨Ø±Ø¯Û ÙØ¯Ø§Ø±Ø¯ Ø ÙØ±ÚÙØ¯ Ú©Ù Ø¨Ù ÙØ¸Ø± Ø·Ø±ÙØ¯Ø§Ø±Ø§Ù Ø§ÛÙ ÙØ¸Ø±ÛÙ Ø¨Ø±Ø§Û Ø¬Ø¨Ø±Ø§Ù Ú©Ø§ÙØ´ Ø§Ø±Ø²Ø´ Ù¾ÙÙ ÙÛ ØªÙØ§Ù Ø´Ø±Ø· Ø®Ø³Ø§Ø±Øª ØªØ£Ø®ÛØ± ØªØ£Ø¯ÛÙ Ø¯Ø± Ø¶ÙÙ Ø¹ÙØ¯ ÙÙÙØ¯ Ú©Ù Ø§ÛÙ Ø±Ø¨Ø·Û Ø¨Ù Ø¨ØØ« ÙØ§ ÙØ¯Ø§Ø±Ø¯. Ú©ÙÛØ¯ ÙØ§ÚÙ ÙØ§: ÙØ±Ø¶Ø Ø§Ø³Ú©ÙØ§Ø³Ø ØªÙØ±ÙÙØ ØªÙØ§Ù Ø®Ø±ÛØ¯Ø ØªØ£Ø¯ÛÙØ Ø®Ø³Ø§Ø±Øª ØªØ£Ø®ÛØ±Ø Ø±Ø¨Ø§.