Ø¨Ø§Ø²Ø®ÙØ§ÙÛ ÙØ¸Ø±ÛÙ Ø§Ø´ØªØ±Ø§Ø· ØªØ¹Ø¯Ø¯ Ø§ÙØ±Ø§Ø± - Ã™Â…Ã˜ÂÃ˜Â³Ã™Â†Ã›ÂŒ Ã˜Â¯Ã™Â‡Ã™ÂƒÃ™Â„Ã˜Â§Ã™Â†Ã›ÂŒ, Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯; Ã˜Â¹Ã™Â„Ã›ÂŒÃ™Â…Ã˜Â±Ã˜Â§Ã˜Â¯Ã›ÂŒ, Ã˜Â§Ã™Â…Ã˜Â§Ã™Â† Ã˜Â§Ã™Â„Ã™Â„Ã™Â‡ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø²ÙØ§Ø ØªÙÙØ§ Ø¨Ù ÙØ§Ø³Ø·Ù ØªØ¹Ø¯Ø¯ Ù ØªÚ©Ø±Ø± Ø§ÙØ±Ø§Ø± (ÚÙØ§Ø±Ø¯ÙØ¹Ù) Ø§Ø«Ø¨Ø§Øª ÙÛâØ´ÙØ¯ Ù Ø§ÙØ±Ø§Ø± Ø¨Ù Ú©ÙØªØ± Ø§Ø² Ø¢Ù ÙÙØ¬Ø¨ Ø«Ø¨ÙØª ØØ¯ ÙÛØ³Øª. Ø§ÛÙ ÙØ¸Ø±ÛÙâØ§Û Ø§Ø³Øª Ú©Ù ÙØ´ÙÙØ± ÙÙÙØ§Û Ø§ÙØ§ÙÛÙ Ø¨Ø¯Ø§Ù ÙØ§Ø¦ÙÙØ¯. Ø¯Ø± Ø§ÛÙâÙÛØ§ÙØ Ø§Ø¨Ù Ø§Ø¨Û Ø¹ÙÛÙ Ø¹ÙØ§ÙÛ Ø¯Ø± Ø¨Ø±Ø§Ø¨Ø± Ø¬Ø±ÛØ§Ù ÙØ´ÙÙØ± ÙØ±Ø§Ø± Ú¯Ø±ÙØªÙ Ù ÙØ¹ØªÙØ¯ Ø§Ø³Øª Ø§ÛÙâÚ¯ÙÙÙ Ø¬Ø±Ø§Ø¦Ù Ø¨Ù-ÙØ³ÛÙÙ ÛÚ© Ø§ÙØ±Ø§Ø± ÙÛØ² ÙØ§Ø¨Ù Ø§Ø«Ø¨Ø§Øª Ø§Ø³Øª. ÙÙÛØ³ÙØ¯Ù Ø¨Ø§ Ø¨Ø§Ø²Ø®ÙØ§ÙÛ Ø§ÛÙ ÙØ³Ø¦ÙÙ Ù Ø¨Ø§ ØªØÙÛÙ Ù Ø§Ø±Ø²ÛØ§Ø¨Û ÙØ¯Ø§Ø±Ú© Ù ÙØ³ØªÙØ¯Ø§Øª ÙØ± Ø¯Ù ÙÙÙØ ÙØ¸Ø±ÛÙ Ø³ÙÙÛ Ø±Ø§ Ø§Ø®ØªÛØ§Ø± ÙÙÙØ¯Ù Ø§Ø³Øª. ÙÙÛØ³ÙØ¯Ù Ø§Ø¬ÙØ§ÙØ§Ù ÙØ¹ØªÙØ¯ Ø§Ø³Øª ÛÚ© Ø§ÙØ±Ø§Ø± Ø§Ú¯Ø± ÙØ§Ø¬Ø¯ ØªÙØ§Ù Ø´Ø±Ø§ÛØ· ÙÙÙØ° Ø¨Ø§Ø´Ø¯Ø Ø¨Ø±Ø§Û Ø§Ø«Ø¨Ø§Øª Ø²ÙØ§ Ú©Ø§ÙÛ Ø§Ø³Øª. ØªÙÙØ§ Ø¯Ø± Ø²ÙØ§Û ÙÙØ¬Ø¨ Ø±Ø¬Ù Ø¨Ù Ø¯ÙÛÙ ÙØ¬ÙØ¯ Ø±ÙØ§ÛØ§Øª Ø¯Ø± Ø§ÛÙ Ø²ÙÛÙÙØ Ø§Ø«Ø¨Ø§Øª Ø¢Ù ÙØØªØ§Ø¬ ÚÙØ§Ø± Ø§ÙØ±Ø§Ø± ÙØ³ØªÙÙ Ø§Ø³Øª. Ø§ØµÙ Ù ØµØ¯Ø± Ø§ÛÙ ÙØ¸Ø±ÛÙ Ø¹ÙØ§ÙÙ Ø¨Ø± Ø¯Ø§Ø±Ø§ Ø¨ÙØ¯Ù Ø¯ÙÛÙ Ø®Ø§ØµØ Ø¨Ø§ Ø¹ÙÙÙØ§Øª Ù Ø§Ø·ÙØ§ÙØ§Øª Ø§Ø¯ÙÙÙ ÙØ¸ÛØ± Ø¹ÙÙÙÂ«Ø§ÙØ±Ø§Ø± Ø§ÙØ¹ÙÙØ§Ø¡ Ø¹ÙÛ Ø§ÙÙØ³ÙÙ Ø¬Ø§ÛØ²Â» Ø³Ø§Ø²Ú¯Ø§Ø± Ø§Ø³Øª Ù ÙÙØ±Ù Ù¾Ø§ÛØ§ÙÛ Ø¢Ù Ø¨Ø§ Â«Ø§ØµÙ Ø§ØØªÛØ§Ø· Ø¯Ø± Ø¯ÙØ§Ø¡Â» ÙÙØ®ÙØ§ÙÛ Ø¨ÛØ´ØªØ±Û Ø¯Ø§Ø±Ø¯. Ú©ÙÛØ¯ ÙØ§ÚÙâÙØ§: Ø²ÙØ§ Ø Ø§Ø¯ÙÙ Ø§Ø«Ø¨Ø§Øª Ø Ø§ÙØ±Ø§Ø± Ø Ø§Ø´ØªØ±Ø§Ø· ØªØ¹Ø¯Ø¯ Ø Ø±Ø§Û Ø´Ø§Ø°.