Ø¬Ø§ÛÚ¯Ø§Ù ÙÙØ³Ø§ÙÛ Ø§Ø®ÙØ§ÙÛ Ø²ÙØ¬ÛÙ Ø¯Ø± ØªØ´Ú©ÛÙ Ø®Ø§ÙÙØ§Ø¯Ù - Ã˜Â²Ã˜Â§Ã˜Â±Ã˜Â¹Ã›ÂŒ, Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯Ã™Â…Ã™Â‡Ã˜Â¯Ã›ÂŒ; Ã˜Â¹Ã˜Â¨Ã˜Â¯Ã˜Â§Ã™Â„Ã™Â„Ã™Â‡Ã›ÂŒ, Ã˜Â¹Ã˜Â¨Ã˜Â¯Ã˜Â§Ã™Â„ÃšÂ©Ã˜Â±Ã›ÂŒÃ™Â… (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
ÛÚ©Û Ø§Ø² Ø±ÙØ²ÙØ§Û Ø§Ø³Ø§Ø³Û ÙØ§ÙØ¯Ú¯Ø§Ø±Û Ø¯ÛÙ ÙØ¨ÛÙ Ø§Ø³ÙØ§ÙØ Ø§Ø®ÙØ§ÙÛ Ø¨ÙØ¯Ù Ø¢ÙÙØ²Ù ÙØ§Û Ø¢Ù Ø§Ø³Øª. ÙÙÙ ÛØ§ ØÙÙÙ Ø§Ø³ÙØ§ÙÛ Ú©Ù Ø¨Ù Ø±ÙØªØ§Ø±ÙØ§Û ÙÚ©ÙÙÙÛÙ Ù ÙÙØ§Ø±ØªÙØ§Û Ø²ÙØ¯Ú¯Û Ø¢ÙØ§Ù Ø¬ÙØª ÙÛ Ø¯ÙØ¯ Ø¨Ø§ Ø§Ø®ÙØ§Ù Ø¹ÙÙÛ Ø¨Ù Ø·ÙØ±Û Ø¯Ø± ÙÙ Ø¢ÙÛØ®ØªÙ Ø§Ø³Øª Ú©Ù ÙÛ ØªÙØ§Ù Ú¯ÙØª Ø¯Ø± Ø§Ø³ÙØ§ÙØ ÙÙÛ Ø§ØÚ©Ø§Ù Ø´Ø±Ø¹Û Ø¯Ø± Ø¹Ø±ØµÙ ÙØ§Û ÙØ®ØªÙÙ Ø²ÙØ¯Ú¯Û Ø¨Ø§ ØµØ¨ØºÛ Ø§Ø®ÙØ§ÙÛ Ø¸Ø§ÙØ± ÙÛ Ø´ÙÙØ¯ Ù Ø§ÛÙ Ø¸ÙÙØ±Ø ÙØªÛØ¬Û Ø¯Ø®Ø§ÙØª Ù ØªØ£Ø«ÛØ± Ø§Ø®ÙØ§Ù Ø¯Ø± ÙØ±Ø§ÛÙØ¯ Ø§Ø³ØªÙØ¨Ø§Ø· Ø§ØÚ©Ø§Ù ÙÙÙÛ ØªÙØ³Ø· ÙÙÛÙØ§Ù Ø§Ø³Øª. Ø¯Ø± ÙØ± ÛÚ© Ø§Ø² Ø§ÛÙ Ø¹Ø±ØµÙ ÙØ§Ø Ø®Ø§ÙÙØ§Ø¯Ù ÛÚ©Û Ø§Ø² ÙÙÙØªØ±ÛÙ Ú©Ø§ÙÙÙÙØ§Û Ø±Ø´Ø¯ Ù ØªÚ©Ø§ÙÙ Ø¨Ø´Ø± Ø¨Ù Ø´ÙØ§Ø± ÙÛ Ø±ÙØ¯ Ù Ø¯Ø± Ø§ÛÙ Ø±Ø§Ø³ØªØ§Ø Ø§Ø³ÙØ§Ù ÙÛØ² Ø¨Ø§ ØªÙØ¬Ù Ø®Ø§Øµ Ø¨Ù Ø§ÛÙ Ú©Ø§ÙÙÙØ Ú©ÛÙÛØª Ø´Ú©Ù Ú¯ÛØ±Û Ø¢Ù Ø±Ø§ Ø¨ÛØ§Ù ÙÙÙØ¯Ù Ù Ø¨Ø±Ø§Û Ø´Ú©Ù Ú¯ÛØ±Û Ø¢ÙØ ÙØ¬ÙØ¯ ÛÚ© ÙØ±Ø¯ Ù Ø²Ù Ø±Ø§ Ø¨Ù ØµÙØ±Øª ÙØ´Ø±ÙØ¹Ø Ø¯Ø± Ú©ÙØ§Ø± ÛÚ©Ø¯ÛÚ¯Ø± Ù Ø¨Ù Ø¹ÙÙØ§Ù ÛÚ© Ø²ÙØ¬Ø Ø¶Ø±ÙØ±Û Ø¯Ø§ÙØ³ØªÙ Ø§Ø³Øª. Ø§Ø² Ø·Ø±ÙÛ ÚÙÙ ØªØ´Ú©ÛÙ Ø®Ø§ÙÙØ§Ø¯ÙØ Ø§ÙØ¯Ø§Ù Ø¹Ø§ÙÛÙ Ø§Û Ø§Ø² Ø¬ÙÙÙ Ø±Ø³ÛØ¯Ù Ø¨Ù Ø¢Ø±Ø§ÙØ´Ø Ø³Ú©ÙÙØ Ø¨ÙØ§Ø¡ Ù ØªØ±Ø¨ÛØª ÙØ³Ù Ø±Ø§ Ø¯ÙØ¨Ø§Ù ÙÛ Ú©ÙØ¯ ÙÙØ´ Ø§Ø³Ø§Ø³Û ÙÙØ³Ø§ÙÛ Ø²ÙØ¬ÛÙ Ø¯Ø± Ø¨Ø¹Ø¯ ÙØ¹Ø±ÙØªÛ Ù Ø§Ø®ÙØ§ÙÛ Ø¢Ø´Ú©Ø§Ø± ÙÛ Ø´ÙØ¯. Ø§ÛÙ Ù¾ÚÙÙØ´ Ø¨Ù ÙÙØ¸ÙØ± ØªØ¨ÛÛÙ ÙØ¨Ø§ÙÛ Ú©ÙÙÛÙØª Ø§Ø®ÙØ§ÙÛ Ø²ÙØ¬ÛÙ Ø¨Ù Ø¨Ø±Ø®Û Ø§Ø² Ø¢ÛØ§ØªØ Ø±ÙØ§ÛØ§Øª Ù ÙÙØ¸Ø±ÙØ§Û ÙØ®ØªÙÙ Ø¯ÛÚ¯Ø± Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯ Ø¬Ø³ØªÙ Ù Ø¨Ù Ø§ÛÙ ÙØ³ÛÙÙ Ø¯Ø± ØµØ¯Ø¯ Ø§Ø³Øª ØªØ§ ÙØ´Ø§Ù Ø¯ÙØ¯ Ú©Ù ÙØ±ÛÚ© Ø§Ø² Ø²Ù Ù Ø´ÙÙØ±Ø Ø¨Ø§ÛØ¯ Ø¯Ø± Ø¹Ø¯Ù Ø§ØªØµØ§Ù Ø¨Ù ØµÙØ§ØªÛ Ø§Ø®ÙØ§ÙÛ Ú©Ù Â«ÙÙÙØ§Ø±ÙÂ» Ù ÛØ§ Â«ØºØ§ÙØ¨Ø§ÙÂ» Ø¨Ø§ ÙÙØ³ÙÙ Ø§Ø²Ø¯ÙØ§Ø¬ ÙÙØ§ÙØ§Øª Ø¯Ø§Ø±ÙØ¯ Ú©ÙÙ Ø¨Ø§Ø´ÙØ¯Ø Ø¹ÙØ§ÙÙ Ø¨Ø± Ø§ÛÙØ ÙÙØ§ÙÙ ØØ§Ø¶Ø± ÙÛ Ø®ÙØ§ÙØ¯ Ø§ÛÙ ÙÚ©ØªÙ Ø±Ø§ ØªØ¨ÛÛÙ ÙÙØ§ÛØ¯ Ú©Ù Ø§ÛÙ Ú©ÙØ§Ø¦Øª Ú©Ù Ú©Ø§Ø±Ø¢ÙØ¯ÛØ´ Ø¨Ø± Ø§Ø³Ø§Ø³ ÙØ¹Ø±ÙØª Ù Ø¢ÙÙØ²Ù ÙØ§Û Ø¯ÛÙÛ Ø«Ø§Ø¨Øª Ø´Ø¯ÙØ Ø§Ø² Ø³ÙÛ Ø±ÙØ§ÙØ´ÙØ§Ø³Ø§Ù Ù Ø¹Ø§ÙÙØ§Ù Ø¹ÙÙÙ Ø§Ø¬ØªÙØ§Ø¹Û ÙÛØ² Ø¨Ù Ø§Ø«Ø¨Ø§Øª Ø±Ø³ÛØ¯Ù Ø§Ø³Øª Ù Ø§ÛØ´Ø§Ù ØªØ§ Ø¢ÙØ¬Ø§ Ù¾ÛØ´ Ø±ÙØªÙ Ø§ÙØ¯ Ú©Ù ØØªÛ Ù¾Ø§ÛØ¯Ø§Ø±Û Ø¯Ø± Ø±ÙØ§Ø¨Ø· Ø²ÙØ§Ø´ÙÛÛ Ø±Ø§ ÙØ±ÙÙÙ ØªØ³Ø§ÙÛ Ù ÙÙ Ø´Ø£ÙÛ Ø¨ÛØ´ØªØ± Ø²Ù Ù Ø´ÙÙØ± Ø¯Ø± Ø¯ÛÙ Ù Ø§Ø®ÙØ§Ù Ø¯Ø§ÙØ³ØªÙ Ø§ÙØ¯. Ø§ÛÙ Ù¾ÚÙÙØ´Ø Ø³Ø±Ø§ÙØ¬Ø§Ù Ø¨Ù Ø§ÛÙ ÙØªÛØ¬Û ÙÙÙ Ø±Ø³ÛØ¯Ù Ø§Ø³Øª Ú©Ù ÙÛ ØªÙØ§Ù Ø¨Ù ÙÙÙÙØ¹ÛØª Ù ÛØ§ Ø¨Ø·ÙØ§Ù Ù ÙØ³Ø® Ø¹ÙØ¯ Ø¯Ø± ØµÙØ±Øª Ø¹Ø¯Ù ÙÙØ³Ø§ÙÛ Ø§Ø®ÙØ§ÙÛ Ø²ÙØ¬ÛÙØ Ø¯Ø± ÙØ±Ø¶ÙØ§Û ÙØ¨Ù Ø§Ø² Ø¹ÙØ¯ Ù Ø¨Ø¹Ø¯ Ø§Ø² Ø¢Ù Ù ÙÛØ² ÙØ¨Ù Ø§Ø² ÙØ²Ø¯ÛÚ©Û Ù Ø¨Ø¹Ø¯ Ø§Ø² Ø¢Ù ÙØ§ÛÙ Ø´Ø¯. Ú©ÙÛØ¯ ÙØ§ÚÙ ÙØ§: Ú©ÙØ§Ø¦ØªØ Ø§Ø®ÙØ§ÙØ Ø²ÙØ¬ÛÙØ ÙØ±ÙÙØªØ Ø³Ø§Ø²Ú¯Ø§Ø±ÛØ Ø®Ø§ÙÙØ§Ø¯Ù.