ÙÙÙÙÙØ Ø§Ø¹ØªØ¨Ø§Ø± Ù ÙÚ©Ø§ÙÛØ²Ù ØªÙÙÛØ ÙÙØ§Ø· - Ã™ÂƒÃ™Â„Ã˜Â§Ã™Â†Ã˜ÂªÃ˜Â±Ã›ÂŒ, Ã˜Â¹Ã™Â„Ã›ÂŒ Ã˜Â§ÃšÂ©Ã˜Â¨Ã˜Â± (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø§Ø² Ø±Ø§ÙÚ©Ø§Ø±ÙØ§Û ÙÙÙ Ø¯Ø± ÙØ±Ø§ÛÙØ¯ Ø§Ø¬ØªÙØ§Ø¯ Ù Ø§Ø³ØªÙØ¨Ø§Ø· Ø§ØÚ©Ø§Ù Ø´Ø±Ø¹ÛØ ØªÙÙÛØ ÙÙØ§Ø· Ø§Ø³Øª. Ø¨Ø§ Ø§Ø¹ÙØ§Ù Ø§ÛÙ Ø´ÛÙÙ ÙÛ ØªÙØ§ÙØ Ø¨Ù ÙÙØ§Ú© ØÚ©Ù Ø¯Ø³Øª ÛØ§ÙØª Ù Ø¨Ù Ø¢Ù ÙØ·Ø¹ Ù¾ÛØ¯Ø§ ÙÙÙØ¯ Ù Ø§Ø² Ø§ÛÙ Ø±Ù Ø¨Ø± Ø®ÙØ§Ù ÙÛØ§Ø³ ÙØ³ØªÙØ¨Ø· Ø§ÙØ¹ÙÙØ ÙÙØ±Ø¯ ÙØ¨ÙÙ ÙÙÛÙØ§Ù Ø´ÛØ¹Ù Ø§Ø³Øª. Ú©Ø³Ø§ÙÛ Ú©Ù Ø§Ø² ØªØ¬Ø±Ø¨Ø© Ú©Ø§ÙÛ Ø¯Ø± Ø§Ø³ØªÙØ¨Ø§Ø· Ø§ØÚ©Ø§Ù Ø´Ø±Ø¹Û Ù ÙÛØ² Ø§Ø² ÙÙÚ©Ù Ø§Ø¬ØªÙØ§Ø¯ Ø¨Ø±Ø®ÙØ±Ø¯Ø§Ø±ÙØ¯Ø ÙÛ-ØªÙØ§ÙÙØ¯ Ø¨Ø§ Ø§ÙØºØ§Û Ø®ØµÙØµÛØª Ø¨Ù Ø´ÛÙØ© Ø³Ø¨Ø± Ù ØªÙØ³ÛÙØ Ø¨Ù Ø§ÛÙ Ú©Ø§Ø± Ø§ÙØ¯Ø§Ù ÙÙØ§ÛÙØ¯. Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ÙÙØ§ÙÙØ Ú©ÙØ´Ø´ Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª Ø¨Ø§ Ø§Ø±Ø§Ø¦Ø© ØªØ¹Ø±ÛÙ ÙØ§Ø¶ØÛ Ø§Ø² ØªÙÙÛØ ÙÙØ§Ø· ÙØ·Ø¹ÛØ ÙÛÚÚ¯ÛÙØ§ Ù ÙÚ©Ø§ÙÛØ³Ù Ø¢Ù Ø±ÙÛÚ©Ø±Ø¯ÙØ§Û ÙÙÛÙØ§Ù Ø§ÙØ§ÙÛ Ø¯Ø± Ø¨Ø±Ø§Ø¨Ø± Ø¢Ù ØªØ¨ÛÛÙ Ø´ÙØ¯ Ù ÙØ¬ÙÙ ØªÙØ§ÛØ² Ø¢Ù Ø¨Ø§ ÙÙØ§Ø¯ÙØ§Û ÙØ´Ø§Ø¨Ù Ø§ØµÙÙÛ Ú©Ù Ø¯Ø³ØªØ§ÙØ±Ø¯Û Ø¬Ø² Ø¸Ù Ù Ú¯ÙØ§Ù Ø¨Û Ø§Ø¹ØªØ¨Ø§Ø± Ø¨Ù Ø¨Ø§Ø± ÙÙÛ Ø¢ÙØ±ÙØ¯Ø ÙØ¹ÙÙÙ Ú¯Ø±Ø¯Ø¯. Ú©ÙÛØ¯ ÙØ§ÚÙ ÙØ§: ØªÙÙÛØ ÙÙØ§Ø· ÙØ·Ø¹ÛØ ÙÛØ§Ø³ ÙØ³ØªÙØ¨Ø· Ø§ÙØ¹ÙÙØ ÙÛØ§Ø³ ÙÙØµÙØµ Ø§ÙØ¹ÙÙØ Ø§ÙØºØ§Û Ø®ØµÙØµÛØª.