ÙØ¶Ø¹ÛØª ØÙÙÙÛ ÙÙØ±ÛÙâÙØ§Û Ø³ÙÚ¯ÛÙ Ø¯Ø± ÙÚ©Ø§Ø Ø¯Ø§Ø¦Ù - Ã™ÂˆÃ˜ÂÃ˜Â¯Ã˜ÂªÃ›ÂŒ Ã˜Â´Ã˜Â¨Ã›ÂŒÃ˜Â±Ã›ÂŒ, Ã˜Â³Ã›ÂŒÃ˜Â¯Ã˜ÂÃ˜Â³Ã™Â† (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø§ÙØ±ÙØ²Ù Ø¯Ø± Ø¬Ø§ÙØ¹Ù Ø§ÛØ±Ø§ÙÛ Ù Ø¨Ø±Ø®Û Ø¬ÙØ§ÙØ¹ Ø¯ÛÚ¯Ø± Ø§ÛÙÚÙÛÙ ÙØ±Ø³ÙÙ Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø¨Ø±Ø§Û Ø§Ø¹ØªØ¨Ø§Ø± Ø¨ÛØ´ØªØ± Ø§Ø²Ø¯ÙØ§Ø¬Ø ÙÙØ±ÛÙâÙØ§Û Ø³ÙÚ¯ÛÙ Ø¯Ø± ÙØ¸Ø± ÙÛâÚ¯ÛØ±ÙØ¯ Ù Ø¨Ù ÙØ¸Ø± Ø¹ÙØ§Ù ÙØ± ÚÙØ¯Ø± ÙÙØ± Ø¨ÛØ´ØªØ± Ø¨Ø§Ø´Ø¯ ÙÙØ§Ø¯ ÙÚ©Ø§Ø Ø§Ø³ØªØÚ©Ø§Ù Ø¨ÛØ´ØªØ±Û ÙÛâÛØ§Ø¨Ø¯. Ø¨Ø§ ØµØ±Ù ÙØ¸Ø± Ø§Ø² Ø¨Ø§Ø± ÙÙÙÛ Ø§ÛÙ Ø±Ø³Ù Ù Ø¹Ø§Ø¯Øª Ø§Ø² Ø¨ÙØ¹Ø¯ Ø§Ø®ÙØ§ÙÛØ Ø§Ø² ÙØ¸Ø± ØÙÙÙÛ ÙÛØ² ØªØ¹ÛÛÙ ÙÙØ±ÛÙ ÙØ§Û Ø³ÙÚ¯ÛÙ ÙÛâØªÙØ§ÙØ¯ Ù¾ÛØ§ÙØ¯ÙØ§ÛÛ Ø±Ø§ Ø¨Ù Ø¯ÙØ¨Ø§Ù Ø¯Ø§Ø´ØªÙ Ø¨Ø§Ø´Ø¯. ÙØ¶Ø¹ÛØª ØÙÙÙÛ Ø§ÛÙ ÙÙØ¹ ÙÙØ±ÛÙâÙØ§ ÙÙØ¶ÙØ¹ ÙÙØ§ÙØ© ØØ§Ø¶Ø± Ø§Ø³Øª. ÙØ±Ø¶ÛØ© ØªØÙÛÙ Ø¢Ù Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø³ÙÚ¯ÛÙ Ø¨ÙØ¯Ù ÙÙØ± Ø¨Ù Ø®ÙØ¯Û Ø®ÙØ¯ ÙÙØ¬Ø¨Û Ø¨Ø±Ø§Û Ø¨Ø·ÙØ§Ù Ø¢Ù ÙÛØ³Øª. ÙÙÛ Ø§Ú¯Ø± ÙÙØ±Ø Ø¨Ø§ÙØ§ØªØ± Ø§Ø² ØªÙØ§Ù Ø¹Ø±ÙÛ ÙØ±Ø¯ Ø¯Ø± ÙØ¸Ø± Ú¯Ø±ÙØªÙ Ø´ÙØ¯ Ø¨Ù Ú¯ÙÙÙâØ§Û Ú©Ù Ø²Ù Ø¯Ø± ÙÙÚ¯Ø§Ù Ø§Ø²Ø¯ÙØ§Ø¬ Ø¨Ø¯Ø§ÙØ¯ Ú©Ù ÙÛ ÙØ¯Ø±Øª ÙØ¹ÙÛ Ø¨Ø±Ø§Û Ù¾Ø±Ø¯Ø§Ø®Øª Ø¢Ù Ø±Ø§ ÙØ¯Ø§Ø±Ø¯Ø Ø¯ÛÚ¯Ø± ØÙ ØØ¨Ø³ ÙØ®ÙØ§ÙØ¯ Ø¯Ø§Ø´Øª. Ø¯Ø± Ø§ÛÙ Ù¾ÚÙÙØ´ Ø¨Ù ÙØ§ÙÙÙÚ¯Ø°Ø§Ø±ØªÙØµÛÙ Ø´Ø¯Ù ØªØ§ Ø¨Ù Ø¹ÙÙØ§Ù Ø«Ø§ÙÙÛØ ØØ¯ÙØ§Ú©Ø«Ø±Û Ø±Ø§ Ø¨Ø±Ø§Û Ø§Ø¬Ø±Ø§Û ÙØ§Ø¯Ù 1085 Ù. Ù. Ø¯Ø± Ø®ØµÙØµ ÙÙØ± Ø¯Ø± ÙØ¸Ø± Ú¯ÛØ±Ø¯. Ú©ÙÛØ¯ÙØ§ÚÙ ÙØ§: ÙÙØ±Ø Ø§Ø²Ø¯ÙØ§Ø¬Ø ÙØ§ÙÙÙ ÙØ¯ÙÛ.