ØØ²Ø¨ Ù ØªØØ²ÙØ¨ Ø¯Ø± Ø§ÙØ¯ÛØ´Ù Ø§Ø³ÙØ§ÙÛ - Ã˜Â§Ã˜Â®Ã™ÂˆÃ˜Â§Ã™Â† Ã™ÂƒÃ˜Â§Ã˜Â¸Ã™Â…Ã›ÂŒ, Ã˜Â¨Ã™Â‡Ã˜Â±Ã˜Â§Ã™Â… (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
ØØ²Ø¨ Ù ØªØØ²ÙØ¨ Ø¯Ø± ÙØ¹Ø§ÙÛ ÙØªØ£Ø®ÙØ±Ø Ù¾Ø¯ÛØ¯Ù Ø§Û Ø¬Ø¯ÛØ¯ Ù Ø§Ø² Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§Ù ÙÙÙÛØ ÙØ³Ø£ÙÙ Ø§Û ÙÙØ¸ÙÙØ± Ø¯Ø± Ø¬Ø§ÙØ¹Ù Ù ÙØ±ÙÙÚ¯ Ø´ÛØ¹Û Ø§Ø³Øª ÙØ¯Ø± Ø§ÙØ¯ÛØ´Ù Ø¯ÛÙÛ Ù¾ÛØ±Ø§ÙÙÙ ÙÙØ¨ÙÙÛÙØª Ù ÛØ§ ÙØ·Ø±ÙØ¯ÛÙØª Ø¢ÙØ Ø§Ø¨ÙØ§Ù ÙØ§Ø Ø¯ØºØ¯ØºÙ ÙØ§Ù Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§Ù ÙØ§Û ÙØªØ¹Ø¯ÙØ¯ ÙØ¨Ø¹Ø¶Ø§Ù ÙØªÙØ§ÙØ±Û ÙØ¬ÙØ¯ Ø¯Ø§Ø±Ø¯. Ø¯Ø±ØªØ¨ÛÛÙ ÙÙØ¶ÙØ¹ ØªØØ²ÙØ¨ Ø¯Ø± Ø§ÙØ¯ÛØ´Ù Ø§Ø³ÙØ§ÙÛ Ø ÛØ§ ØªÙØ§Ø´ Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª Ø¯Ø± ÙÙØ§Ø¨Ø¹ ÙØ±Ø¢ÙÛ Ù Ø±ÙØ§ÛÛ Ù Ø³ÛØ±Ø© ÙØ¹ØµÙÙÛÙ Ù ØªØ§Ø±ÛØ® ØµØ¯Ø± Ø§Ø³ÙØ§Ù Ø¨Ù Ø¯ÙØ¨Ø§Ù ÙØ§ Ø¨Ø§Ø²Ø§ÙØ§Û ØØ²Ø¨ Ù ØªØØ²ÙØ¨ Ø¨Ø§Ø´ÙØ¯ Ù ÛØ§ Ø¢ÙÚ©Ù Ø³Ø¹Û Ú©ÙÙØ¯ ØØ²Ø¨ Ù ØªØØ²ÙØ¨ Ø±Ø§ Ø¨Ù Ø¹ÙÙØ§Ù Ø§ÙØ±Û Ø¬Ø¯ÛØ¯ Ù ÙØ³ØªØØ¯Ø«Ù ØªÙÙÙÛ Ú©Ø±Ø¯Ù Ù Ø¨ÙØ§ Ø¨Ù Ú©Ø§Ø±Ú©Ø±Ø¯ÙØ§Û ÙØ«Ø¨Øª Ù Ø¹ÙÙØ§ÙÛ Ø¢ÙØ Ù ÙÙØ§Ø²ÙØª Ø´Ø±Ø¹ Ø¨Ø§ Ø¹ÙÙØ Ø¬ÙØ§Ø² ÙØ´Ø±ÙØ¹ÛØª Ø¨Ø±Ø§Û Ø§ÛÙ Ù¾Ø¯ÛØ¯Ø© ÙØ¯Ø±Ù Ø³ÛØ§Ø³Û Ø±Ø§ ØµØ§Ø¯Ø± Ú©ÙÙØ¯. Ø¯Ø± Ø§ÛÙ Ù¾ÚÙÙØ´Ø Ø¶ÙÙ ØªÙØ¬ÙÙ Ø¨Ù Ø§ÛÙ Ø¯Ù ÚØ§Ø±ÚÙØ¨ Ø±ÙØ´ÛØ - Ø¶ÙÙ Ø§Ø±Ø¬Ø Ø¯Ø§ÙØ³ØªÙ Ø±ÙÛÚ©Ø±Ø¯ Ø¯ÙÙ â Ø§Ø¨ØªØ¯Ø§Ø¡ Ø¬Ø§ÛÚ¯Ø§Ù ØØ²Ø¨ Ù ØªØØ²ÙØ¨ Ø¯Ø± ÙØ±Ø¢Ù Ø¨Ø±Ø±Ø³Û Ø´Ø¯Ù Ù Ø³Ù¾Ø³ Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§Ù Ù Ø§Ø³ØªØ¯ÙØ§ÙØ§Øª ÙØ®Ø§ÙÙÛÙ Ù ÙÙØ§ÙÙÛÙ Ø¨Ø§ ÙØ´Ø±ÙØ¹ÛØª Ø¯ÛÙÛ ØªØØ²ÙØ¨ ÙÙØ±Ø¯ Ø¨ØØ« ÙØ±Ø§Ø± ÙÛ Ú¯ÛØ±Ø¯ Ù Ø¨Ø± Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§Ù Â«ÙÙØ§ÙÙØª ÙØ¹ØªØ¯ÙÂ» ØµØÙÙ Ú¯Ø°Ø§Ø´ØªÙ ÙÛ Ø´ÙØ¯. Ú©ÙÛØ¯ ÙØ§ÚÙ ÙØ§: ØªØØ²ÙØ¨Ø ØØ²Ø¨ Ø§ÙÙÙØ Ø³ÛØ§Ø³ØªØ Ø§ÙØ¯ÛØ´Ù Ø§Ø³ÙØ§ÙÛØ Ø±ÙØ§ÛØ§ØªØ Ø´Ø±ÛØ¹ØªØ Ø¹ÙÙØ ÙÙÙ Ø³ÛØ§Ø³ÛØ Ú©ÙØ§Ù.