ØÚ©Ù Ø§ÙØ§ÙØª Ø¨Ù ÙØ±ÛÙ ÙÙØ¯Ø³ Ø¯Ø± Ø´Ø±ÛØ¹Øª ÙØ³ÛØÛØª - Ã˜Â¬Ã™ÂˆÃ˜Â§Ã™Â‡Ã˜Â±Ã›ÂŒ, Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯Ã˜Â±Ã˜Â¶Ã˜Â§; Ã™Â…Ã™ÂˆÃ˜Â³Ã™ÂˆÃ›ÂŒ, Ã˜Â³Ã›ÂŒÃ˜Â¯Ã˜Â±Ã˜Â¶Ã˜Â§ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø§ÙØ§ÙØª Ø¨Ù Ø´Ø®ØµÛÙØª ÙØ§Û ÙÙØ¯Ø³ ÙØ± ÛÚ© Ø§Ø² Ø§Ø¯ÛØ§Ù Ø§ÙÙÛØ Ø§Ø² Ø¬Ø§ÙØ¨ Ù¾ÛØ±ÙØ§Ù Ø¯ÛÙ Ø¯ÛÚ¯Ø± Ú¯ÙØªÚ¯ÙÛ Ø§Ø¯ÛØ§Ù Ø±Ø§ Ø¨Ù Ø¨Ù Ø¨Ø³Øª ÙÛ Ú©Ø´Ø§ÙØ¯. ÙÙÛ Ø§ØØªØ±Ø§Ù Ù ØªÚ©Ø±ÛÙ Ø¢ÙØ§Ù Ø²ÙÛÙÙ Ø±Ø§ Ø¨Ø±Ø§Û Ø¨Ø±ÙØ±Ø§Ø±Û Ø§Ø±ØªØ¨Ø§Ø·Ø ØªÙØ±ÛØ¨ Ø§Ø¯ÛØ§Ù Ù ØªÙØ§ÙÙ Ø¯Ø± Ø±Ø§Ù Ø´ÙØ§Ø®Øª ØÙ ÙØ±Ø§ÙÙ ÙÛ Ø¢ÙØ±Ø¯ Ù Ø¢Ø«Ø§Ø± ÙØ«Ø¨Øª Ù Ø³Ø§Ø²ÙØ¯Ù Ø§Û Ø¯Ø§Ø±Ø¯. Ø¢Ú¯Ø§ÙÛ Ø§Ø² Ø§ØÚ©Ø§Ù Ø§Ø¯ÛØ§Ù Ø§ÙÙÛ Ø¯Ø± ÙØ³Ø¦ÙØ© ØªÙÙÛÙ Ø¨Ù Ø´Ø®ØµÛÙØª ÙØ§Û ÙÙØ¯Ø³Ø Ø§Ø² Ø±ÙÛØ§Ø±ÙÛÛ Ù ØªÙØ§Ø¨Ù Ù¾ÛØ±ÙØ§Ù Ø§Ø¯ÛØ§Ù ÙÛ Ú©Ø§ÙØ¯ Ù Ø¢ÙØ§Ù Ø±Ø§ Ø§Ø² ØªÙÙÛÙ Ø¨Ù ÙÙØ¯Ø³Ø§Øª ÛÚ©Ø¯ÛÚ¯Ø± Ø¨Ø§Ø² ÙÛ Ø¯Ø§Ø±Ø¯. Ø§ÛÙ Ù¾ÚÙÙØ´ ÙÙÙÛ Ø¯Ø±ØµØ¯Ø¯ Ø§Ø³Øª Ø¨Ø± Ø§Ø³Ø§Ø³ ÙØ¯Ø§Ø±Ú© Ù ÙÙØ§Ø¨Ø¹ ÙØ¹ØªØ¨Ø± Ø´Ø±Ø¹Û ÙØ³ÛØÛØªØ ØÚ©Ù Ø§ÙØ§ÙØª Ø¨Ù ÙØ±ÛÙ ÙÙØ¯Ø³ Ø±Ø§ Ø¨Ù Ø¯Ø³Øª Ø¢ÙØ±Ø¯. Ø§Ø² Ø§ÛÙ Ø±Ù ÙØ®Ø³Øª ÙÙØ§Ø¨Ø¹ Ø§ØµÙÛ Ù¾Ø°ÛØ±ÙØªÙ Ø´Ø¯Ù Ø§Ø² Ø¬Ø§ÙØ¨ ÙØ°Ø§ÙØ¨ ÙØ³ÛØÛ Ø´ÙØ§Ø³Ø§ÛÛ Ù ÙØ¹Ø±ÙÛ Ø´Ø¯Ù Ù Ø³Ù¾Ø³ ÙØ¶Ø§ÛÙ ÙØ±ÛÙ ÙÙØ¯Ø³ Ø§Ø² Ø¯Ø±ÙÙ Ú©ØªØ§Ø¨ Ù Ø³ÙØª ÙØ³ÛØÛ Ù Ø¢Ø±Ø§Û Ù¾Ø§Ù¾ Ø§Ø³ØªØ®Ø±Ø§Ø¬ Ú¯Ø±Ø¯ÛØ¯Ù Ù Ø¯Ø± ÙÙØ§ÛØª ØÚ©Ù Ù Ø¬Ø²Ø§Û ØªÙÙÛÙ Ø¨Ù Ø§ÛÙ Ø´Ø®ØµÛÙØª Ø¨Û ÙØ¸ÛØ± ÙØ³ÛØÛØª Ø§Ø³ØªÙØ¨Ø§Ø· Ù Ø§Ø±Ø§Ø¦Ù Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª. Ú©ÙÛØ¯ ÙØ§ÚÙ ÙØ§: ÙØ±ÛÙØ Ø´Ø±ÛØ¹ØªØ ÙØ³ÛØÛØªØ ØªÙÙÛÙØ ÙÙØ¯Ø³Ø§Øª.