Ø³ÙÙØ· ÙØ¬Ø§Ø²Ø§Øª ÙØµØ§Øµ Ø¨Ù Ø³Ø¨Ø¨ ØªÙÙÙÚ© ØÙÙÙ ÙØµØ§Øµ - Ã˜Â´Ã™Â…Ã˜Â³, Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯ Ã˜Â§Ã˜Â¨Ã˜Â±Ã˜Â§Ã™Â‡Ã›ÂŒÃ™Â…; Ã™ÂƒÃ™Â„Ã˜Â§Ã™Â†Ã˜ÂªÃ˜Â±Ã›ÂŒ, Ã˜ÂÃ™Â…Ã›ÂŒÃ˜Â¯Ã˜Â±Ã˜Â¶Ã˜Â§ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
ÙØ¸Ø§Ù ØÙÙÙÛ Ø§Ø³ÙØ§Ù Ø¹ÙÛ Ø±ØºÙ Ù¾Ø°ÛØ±Ø´ "Ø§ØµÙ ÙØµØ§Øµ" Ø¯Ø± Ø¬Ø±Ø§ÛÙ Ø¹ÙÛÙ ØªÙØ§ÙÛÙØª Ø¬Ø³ÙØ§ÙÛ Ø§Ø´Ø®Ø§ØµØ Ø¨Ø± Ø±Ø¬ØØ§Ù Ø¹ÙÙ Ù Ú¯Ø°Ø´Øª ØªØ£Ú©ÛØ¯ Ú©Ø±Ø¯Ù Ù Ø¢Ù Ø±Ø§ Ø¨Ø± Ø§ÙØªÙØ§Ù Ø§Ø² Ø¬Ø§ÙÛ ÙÙØ¯ÙÙ Ø¯Ø§ÙØ³ØªÙ Ø§Ø³Øª. Ø¨Ø¯ÛÙ ÙØØ§Ø¸Ø Ø§ÙÙÛÙØª Ø¨Ø±Ø±Ø³Û Ø¹ÙØ§ÙÙ Ø³ÙÙØ· ÙØµØ§Øµ ÛØ¹ÙÛ Ø¹ÙØ§ÙÙÛ Ú©Ù Ù¾Ø³ Ø§Ø² ØªØÙÙÙ Ù Ø«Ø¨ÙØª ÙØµØ§ØµØ ÙÙØ¬Ø¨ Ø²ÙØ§Ù Ø¢Ù ÙÛ Ú¯Ø±Ø¯ÙØ¯Ø Ø±ÙØ´Ù ÙÛ Ø´ÙØ¯. Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ÙÙØ§ÙÙ Ø¨Ø§ Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯ Ø¨Ù ÙØªØ§ÙÛ ÙÙÛÙØ§Ù Ø¨Ø²Ø±Ú¯ Ù Ø§Ø¯ÙÙÙ Ù Ø±ÙØ§ÛØ§Øª Ø¯Ø± Ø®ØµÙØµ Ø³ÙÙØ· ÛØ§ Ø¹Ø¯Ù Ø³ÙÙØ· ÙØ¬Ø§Ø²Ø§Øª ÙØµØ§Øµ Ø¨Ù Ø³Ø¨Ø¨ ØªÙÙÙÚ© ØÙÙÙ ÙØµØ§Øµ Ø¨Ù ØªÙØ¬ÛÙ ÙØ¸Ø±ÛØ© ÙØ®ØªØ§Ø± Ù¾Ø±Ø¯Ø§Ø®ØªÙ Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª. Ø¯Ø± ÙÙØ§ÛØª ÙÛØ² Ø¨Ù Ø¯ÙÛÙ Ø¹Ø¯Ù ÙØ¶ÙØ ÙÙØ§ÙÛÙ ÙÙØ¶ÙØ¹Ù Ø¯Ø± Ø§ÛÙ Ø®ØµÙØµ Ù¾ÛØ´ÙÙØ§Ø¯ÙØ§ÛÛ Ø§Ø±Ø§Ø¦Ù Ú¯Ø±Ø¯ÛØ¯Ù Ø§Ø³Øª. Ú©ÙÛØ¯ ÙØ§ÚÙ ÙØ§: Ø³ÙÙØ· ÙØµØ§ØµØ ØªÙÙÙÚ© ÙØµØ§ØµØ ØÙÙÙ ÙØµØ§ØµØ ØÙÙÙ Ø§ÛØ±Ø§ÙØ ÙÙÙ Ø§Ø³ÙØ§ÙÛ.