Ù¾ÚÙÙØ´Û Ø¯Ø±Ø¨Ø§Ø±Û ÙÙØ´Ù Ø§Ø¬ØªÙØ§Ø¯ - Ã˜Â¹Ã™Â„Ã™ÂˆÃ›ÂŒ ÃšÂ¯Ã™Â†Ã˜Â§Ã˜Â¨Ã˜Â§Ã˜Â¯Ã›ÂŒ, Ã˜Â³Ã›ÂŒÃ˜Â¯Ã˜Â¬Ã˜Â¹Ã™ÂÃ˜Â±; Ã™ÂÃ˜Â®Ã™Â„Ã˜Â¹Ã›ÂŒ, Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯Ã˜ÂªÃ™Â‚Ã›ÂŒ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø¯Ø± ÙØ±Ø§ÛÙØ¯ Ø§Ø³ØªÙØ¨Ø§Ø· Ø§ØÚ©Ø§Ù Ø´Ø±Ø¹ÛØ ÙÙØ§Ù Ú¯ÙÙÙ Ú©Ù Ø¨ØØ« Ø§Ø² ØÚ©Ù Ø¶Ø±ÙØ±Û Ø§Ø³ØªØ Ø¨ØØ« Ù Ø¨Ø±Ø±Ø³Û Ø±Ø§Ø¬Ø¹ Ø¨Ù Â«ÙØ¹Ø±ÙØ¶Ù ÛØ§ ÙÙØ¶ÙØ¹ ØÚ©ÙÂ» Ù Ø¢ÙÚÙ Ø¯Ø± ØªØ¹ÛÛÙ Ø§ÛÙ ÙØ¹Ø±ÙØ¶Ø Ø¯Ø®Ø§ÙØª Ø¯Ø§Ø±Ø¯ ÙÛØ² Ø§Ø¬ØªÙØ§Ø¨ ÙØ§Ù¾Ø°ÛØ± Ø§Ø³Øª. ÙÙØ¶ÙØ¹Ø§Øª Ø§ØÚ©Ø§ÙØ Ø¯Ø§Ø±Ø§Û ØªÙÙÙØ¹ Ø®Ø§ØµÛ Ø§Ø³Øª Ù Ø¹ÙØ§ÙÙ ÙØ®ØªÙÙÛ Ø¯Ø± ØªØ´Ø®ÛØµ Ø¢ÙÙØ§ ØªØ£Ø«ÛØ± Ú¯Ø°Ø§Ø± Ø§Ø³Øª. Ø§Ø² ÙÛØ§Ù Ø§ÛÙ Ø¹ÙØ§ÙÙØ Â«Ø§Ø¬ØªÙØ§Ø¯Â» Ø¨ØØ«ÙØ§Û Ø¯Ø§ÙÙÙ Ø¯Ø§Ø±Û Ø¨Ø±Ø§ÙÚ¯ÛØ®ØªÙ Ø§Ø³Øª. Ø¯Ø± Ù¾ÚÙÙØ´ ØØ§Ø¶Ø± ÙÙØ´ Ù ÙÛØ²Ø§Ù ØªØ£Ø«ÛØ± Ø§ÛÙ Ø¹Ø§ÙÙ Ø¯Ø± ØªØ´Ø®ÛØµ ÙÙØ¶ÙØ¹Ø§Øª Ø§ØÚ©Ø§Ù Ø¯Ø± Ø¯Ù ØÙØ²Ø© Ø´ÙØ§Ø³Ø§ÛÛÙ ÙÙÙÙÙÛ Ù ÙØµØ¯Ø§Ù ÛØ§Ø¨Û Ø¨Ù Ø¨ØØ« Ú©Ø´ÛØ¯Ù Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª. Ø§ÛÙ ÙÙØ´ Ø¯Ø± Ø´ÙØ§Ø³Ø§ÛÛ ÙÙÙÙÙÛ ÙÛØ² Ø¯Ø± Ø³Ù Ø¨Ø®Ø´ ÙÙØ¶ÙØ¹Ø§Øª ØµÙØ±ÙÙØ ÙØ³ØªÙÙØ¨Ø·Ø© Ø´Ø±Ø¹Û Ù ÙØ³ØªÙÙØ¨Ø·Ø© Ø¹Ø±ÙÛ Ø¯ÙØ¨Ø§Ù Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª. Ø§Ø² Ø§ÛÙ Ø³Ù ÙÙØ±Ø¯Ø Ø§Ø¬ØªÙØ§Ø¯Ø ØªÙÙØ§ Ø¯Ø± ÙÙØ¶ÙØ¹Ø§Øª ÙØ³ØªÙØ·Ø¨Ù Ø´Ø±Ø¹Û Ø¯Ø®ÛÙ Ø§Ø³Øª. Ø¯Ø± ÙÙØ¶ÙØ¹Ø§Øª Ø¹Ø±ÙÛØ Ú¯Ø±ÚÙ Ø§Ø¬ØªÙØ§Ø¯ ÙØµØ·ÙØ ÙÙØ´Û Ø§ÙØØµØ§Ø±Û ÙØ¯Ø§Ø±Ø¯ ÙÙÛ Ø§Ø¸ÙØ§Ø± ÙØ¸Ø± ÙÙÛÙ Ø¨Ù ØµÙØ±Øª Ø¬Ø²ÛÛØ ÙÙØ¬Ø§Ø² Ù ØØªÙÛ Ø¯Ø± ÙÙØ§Ø±Ø¯Û ÙØ§Ø²Ù Ø§Ø³Øª. Ø¯Ø± Ø³ÙÛ Ø¯ÛÚ¯Ø± Ø§Ø¬ØªÙØ§Ø¯Ù Ø§ØµØ·ÙØ§ØÛ Ø±Ø§ ÙÙÛâØªÙØ§Ù Ø¹Ø§ÙÙÛ ÙØ¤Ø«ÙØ± Ø¯Ø± ÙØ±ØÙØ© ÙØµØ¯Ø§Ù ÛØ§Ø¨Û(ØªØ´Ø®ÛØµ ÙÙØ¶ÙØ¹Ø§Øª Ø®Ø§Ø±Ø¬Û) ØªÙÙÙÛ Ú©Ø±Ø¯. Ú©ÙÛØ¯ ÙØ§ÚÙâÙØ§: Ø§Ø¬ØªÙØ§Ø¯Ø ÙÙØ¶ÙØ¹Ø§Øª Ø§ØÚ©Ø§ÙØ ÙÙØ¶ÙØ¹Ø§Øª ØµØ±ÙÙØ ÙÙØ¶ÙØ¹Ø§Øª ÙØ³ØªÙØ¨Ø·Ù Ø´Ø±Ø¹ÛØ ÙÙØ¶ÙØ¹Ø§Øª ÙØ³ØªÙØ¨Ø·Ù Ø¹Ø±ÙÛØ ÙÙØ¶ÙØ¹Ø§Øª Ø®Ø§Ø±Ø¬Û.