Ø§Ø¬Ø±Ø§Û ØØ¯ÙØ¯ Ø¯Ø± Ø¹ØµØ± ØºÛØ¨Øª - Ã™Â…Ã˜Â³Ã˜Â¬Ã˜Â¯Ã˜Â³Ã˜Â±Ã˜Â§Ã›ÂŒÃ›ÂŒ, Ã˜ÂÃ™Â…Ã›ÂŒÃ˜Â¯; Ã™Â…Ã˜Â¤Ã™Â…Ã™Â†Ã›ÂŒ, Ã˜Â¹Ã˜Â§Ã˜Â¨Ã˜Â¯Ã›ÂŒÃ™Â† (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ú¯Ø±ÚÙ Ø¢ÙÙØ²ÙâÙØ§Û Ø¯ÛÙÛ ÙØ§ Ø¨Ø±Ø§Û Ø§Ø¬Ø±Ø§Û ØØ¯ÙØ¯ Ù ØªØ¹Ø²ÛØ±Ø§ØªØ Ø¹ÙØ§ÙÙ Ø¨Ø± Ø¢Ø«Ø§Ø± ÙØ«Ø¨Øª ÙØ¶Ø¹Û Ø¢Ù Ø§ÙØªÙØ§Ù Ø®Ø§ØµÙÛ ÙØ§ÛÙ Ø´Ø¯ÙâØ§ÙØ¯ Ø§ÙÙØ§ ÙÙÙØ§Ø±Ù ÛÚ©Û Ø§Ø² ÙØ³Ø§Ø¦Ù Ù¾Ø±ÙØ§Ø¬Ø±Ø§ Ø¯Ø± ÙÙÙØ ÙÙØ¶ÙØ¹ Ø§ÙØ§ÙÙ ØØ¯ÙØ¯ Ù ÛØ§ ØªØ¹Ø·ÛÙÛ Ø¢Ù Ø¯Ø± Ø¹ØµØ± ØºÛØ¨Øª ÙØ¹ØµÙÙÛÙ(Ø¹) Ø¨ÙØ¯Ù Ø§Ø³Øª ØªØ§ Ø¢ÙØ¬Ø§ Ú©Ù ÙÙØ¬Ø±Ù Ø¨Ù Ø§ÛØ¬Ø§Ø¯ Ø¯Ù Ø¬Ø¨ÙÙ ÙØªÙØ§Ø¨Ù Ú¯Ø±Ø¯ÛØ¯Ù Ø§Ø³ØªØ Ø¹Ø¯ÙâØ§Û Ø§Ø² ÙØÙÙ ÙÙÙØ§Û Ø§ÙØ§ÙÛÙ Ø¯Ø± ØµÙ ÙÙØ§ÙÙÛÙ ÙØ±Ø§Ø± Ú¯Ø±ÙØªÙ Ø§ÙØ¯Ø Ù Ø¨Ø±Ø®Û Ø§Ø² ÙØÙÙÙÛÙ ÙÙÙØ§ ÙÛØ² ÙØ®Ø§ÙÙ Ø§Ø¬Ø±Ø§Û ØØ¯ÙØ¯ Ø¯Ø± Ø²ÙØ§Ù ØºÛØ¨Øª Ú¯Ø±Ø¯ÛØ¯Ù Ù Ø§ÛÙ ØÙÙ Ø±Ø§ ÙØ¸ÛÙÙ Ø§Ø®ØªØµØ§ØµÛ ÙØ¹ØµÙÙ ÛØ§ ÙØ§ÛØ¨ Ø®Ø§ØµÙ Ø§ÛØ´Ø§Ù Ø¯Ø§ÙØ³ØªÙâØ§ÙØ¯. Ø¯Ø± ÙÙØ±Ø¯ ØªØ¹Ø²ÛØ±Ø§Øª ÙÛØ² Ø§ÛÙ Ø§Ø®ØªÙØ§Ù Ø¨ÙâÚØ´Ù ÙÛâØ®ÙØ±Ø¯ Ú©Ù ØªØ¹ÛÛÙ Ú©ÙÛÙØª Ù Ú©ÛÙÛÙØª ØªØ¹Ø²ÛØ± Ø¨ÙâØ¹ÙØ¯Ù ØØ§Ú©Ù Ø¨Ù ÙØ¹ÙØ§Û ÙØ§Ø¶Û Ø¨ÙØ¯Ù Ù ÛØ§ Ø§ÛÙâÚ©Ù Ø§Ø² Ø§Ø®ØªÛØ§Ø±Ø§Øª ØØ§Ú©Ù Ø§Ø³ÙØ§ÙÛ ÛØ¹ÙÛ ÙÙÛÙ Ø§ÙØ± Ø§Ø³Øª. Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ÙÙØ§ÙÙ Ú©ÙØ´Ø´ Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª Ø¶ÙÙ Ø¨Ø±Ø±Ø³Û Ù ØªØÙÛÙ Ø§Ø¯ÙÙÙ Ø·Ø±ÙÛÙ Ø¯Ø± ÙØ± Ø¯Ù ÙÙØ¶ÙØ¹Ø ÙØ³ØªÙØ¯Ø§Øª Ø±ÙØ§ÛÛ ÙÙØ¬ÙØ¯ Ø¯Ø± Ø§ÛÙ Ø²ÙÛÙÙ Ø±Ø§ ÙØ·Ø±Ø Ø³Ø§Ø®ØªÙ Ù Ø§Ø¨Ø¹Ø§Ø¯ Ú¯ÙÙØ§Ú¯ÙÙ Ø§ÛÙ ÙÙØ¶ÙØ¹ ÙÙØ±Ø¯ Ú©ÙÚ©Ø§Ø´ ÙØ±Ø§Ø± Ú¯ÛØ±Ø¯. Ú©ÙÛØ¯ ÙØ§ÚÙâÙØ§: ØØ§Ú©ÙØ ØØ¯ÙØ ØªØ¹Ø²ÛØ±Ø Ø³ÙØ·Ø§ÙØ ØÚ©ÙØ Ú©ÛÙØ±.