Ø¨Ø±Ø±Ø³Û ÙØ³Ø§ÙÙ Â«ØØ±ÙØª ÙÙÙÂ»Ø¨Ù Ø¹ÙÙØ§Ù ÙØ§Ø¹Ø¯Ù Ø§Û ÙÙÙÛ - Ã˜Â§Ã›ÂŒÃ˜Â±Ã™ÂˆÃ˜Â§Ã™Â†Ã›ÂŒ, Ã˜Â¬Ã™ÂˆÃ˜Â§Ã˜Â¯; Ã˜ÂÃ˜Â§Ã˜Â¦Ã˜Â±Ã›ÂŒ, Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯Ã˜ÂÃ˜Â³Ã™Â† (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø§ÛÙ ÙÙØ´ØªØ§Ø±Ø ØªØÙÛÙÛ Ø¯Ø±Ø¨Ø§Ø±Ù ÙØ³Ø§ÙÙ ÙÙÙ Ø§Ø² Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§Ù ÙÙÙÛ Ø§Ø³Øª Ø¨Ø±Ø§Û Ù¾Ø§Ø³Ø® Ø¨Ù Ø§ÛÙ Ø³Ø¤Ø§Ù Ú©Ù Ø¢ÛØ§ ÙÛ ØªÙØ§Ù Â«ØØ±ÙØª ÙÙÙÂ» Ø±Ø§ Ø¨Ø³Ø§Ù ÙØ§Ø¹Ø¯Ù Ø§Û ÙÙÙÛ Ø§Ø«Ø¨Ø§Øª ÙÙÙØ¯Ø Ø®Ø§Ø³ØªÚ¯Ø§Ù Ø¨ØØ« Ø§Ø² Ø¢Ù Ø¬Ø§ Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø¨Ø±Ø®Û ÙÙÛÙØ§ÙØ Ø¯Ø± ÙØ³Ø§Ø¦Ù Ú¯ÙÙØ§Ú¯ÙÙØ Ø¨Ø±Ø§Û Ø§Ø«Ø¨Ø§Øª ØÚ©ÙØ Ø¨Ù ØØ±ÙØª ÙÙÙ Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯ ÙÛ Ú©ÙÙØ¯ Ø¨Ù Ú¯ÙÙÙ Ø§Û Ú©Ù Ø¢Ù Ø±Ø§ ÙØ³ÙÙÙÙ Ú¯Ø±ÙØªÙ Ø§ÙØ¯. Ø§ÛÙ Ø¯Ø± ØØ§ÙÛ Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø¹ÙÙØ§Ù ÙÙÙ Ø¯Ø± ÙØ¨Ø§ØØ« ÙÙÙÛØ Ø¨Ù Ø´Ø¯Øª Ø§Ø² Ø§Ø¬ÙØ§Ù ÙÙÙÙÙÛ Ù ØªØ¹ÛÛÙ ÙØµØ§Ø¯ÛÙ ØØ±Ø§Ù Ø¢Ù Ø±ÙØ¬ ÙÛ Ø¨Ø±Ø¯. Ø±ÙØ´ Ø¨ØØ« Ø¨Ù Ø´ÛÙÙ ÙÙÙÛ Ù Ø¨Ø§ ØªØ§Ú©ÛØ¯ Ø¨Ø± "ÙÙØ´ Ú¯Ø²Ø§Ø±Ù ÙØ§Û ÙØ±Ø¢ÙÛ Ø¯Ø± Ø§Ø³ØªÙØ¨Ø§Ø· ÙÙÙÛ" Ù "ØªØÙÛÙ ÙØØªÙØ§ÛÛ Ø±ÙØ§ÛØ§Øª" Ø§Ø³Øª. Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ØªØÙÛÙ Ù¾Ø³ Ø§Ø² ÙÙÙÙÙ Ø´ÙØ§Ø³Û ÙÙÙ Ù ÙØ§ÚÙ ÙØ§Û ÙØ±ØªØ¨Ø·Ø Ø¢ÛØ§Øª Ù Ø±ÙØ§ÛØ§Øª ÙØ±Ø¨ÙØ· Ø¨Ù Ø¨ØØ« ÙÙØ±Ø¯ ØªØÙÛÙ ÙØ±Ø§Ø±Ú¯Ø±ÙØªÙ Ù Ø§ÛÙ ÙØªÛØ¬Ù Ø¨Ù Ø¯Ø³Øª Ø¢ÙØ¯Ù Ú©Ù Ø¹ÙÙØ§Ù "ÙÙÙ" ÛÚ©Û Ø§Ø² ÚÙØ§Ø± ØÚ©Ù: ØØ±ÙØªØ Ú©Ø±Ø§ÙØªØ Ø§Ø¨Ø§ØÙ Ù Ø§Ø³ØªØØ¨Ø§Ø¨ Ø±Ø§ Ù Ø¨Ø± ØØ³Ø¨ ÙÙØ±Ø¯ Ù ÙÛ ØªÙØ§ÙØ¯ Ø¯Ø§Ø±Ø§ Ø¨Ø§Ø´Ø¯. Ø¯Ø± ÙÙÛÙ Ø±Ø§Ø³ØªØ§ ÙÙØ§Ø±Ø¯Û Ø§Ø² Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯ ÙÙÛÙØ§Ù Ø¨Ù ØØ±ÙØª ÙÙÙ Ø¨Ø±Ø§Û Ø§Ø«Ø¨Ø§Øª ØÚ©ÙØ ÙÙØ¯ Ù Ø¨Ø±Ø±Ø³Û Ø´Ø¯Ù Ù Ø¶Ø±ÙØ±Øª ØªØ¬Ø¯ÛØ¯ ÙØ¸Ø± Ø¯Ø± Ù¾Ø§Ø±Ù Ø§Û Ø§Ø² Ø¢Ø±Ø§Û ÙÙÙÛ Ø®Ø§Ø·Ø± ÙØ´Ø§Ù Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª. Ú©ÙÛØ¯ ÙØ§ÚÙ ÙØ§: ÙØ±Ø¢ÙØ ØØ¯ÛØ«Ø ÙÙØ§Ø¹Ø¯ ÙÙÙÛØ ÙÙÙØ ÙØºÙØ ÙØ¹Ø¨.