Ø¨Ø±Ø±Ø³Û Ø¹ÙÙ Ø§Ø®ØªÙØ§Ù Ø¢Ø±Ø§Û ÙÙÙØ§ Ø¯Ø± Ø±ÙÛÚ©Ø±Ø¯ Ø¨Ù Ø§Ø®Ø¨Ø§Ø± - Ã˜Â¨Ã™Â‡Ã™Â…Ã™Â† Ã™Â¾Ã™ÂˆÃ˜Â±Ã›ÂŒ, Ã˜Â¹Ã˜Â¨Ã˜Â¯Ã˜Â§Ã™Â„Ã™Â„Ã™Â‡; Ã™Â…Ã™ÂˆÃ˜ÂÃ˜Â¯Ã›ÂŒ, Ã˜Â¹Ã˜Â¸Ã›ÂŒÃ™Â… (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø§Ø®ØªÙØ§Ù Ø¢Ø±Ø§Û ÙÙÙØ§ Ø§ÙØ±Û Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø¯Ø± ÙÙÙ Ú©Ø§ÙÙØ§ ÙÙÙÙØ³ Ù ÙØ´ÙÙØ¯ Ø§Ø³Øª. Ø§ÛÙ Ø§Ø®ØªÙØ§Ù ÙØ¸Ø±Ø§Øª ÙÛ ØªÙØ§ÙØ¯ ÙØ¹ÙÙÙ Ø¹ÙÙ ÙØ®ØªÙÛ Ø¨Ø§Ø´Ø¯. Ø§Ø² Ø¬ÙÙÙ: Ø§Ø®ØªÙØ§Ù Ø¯Ø± ØªÙØ³ÛÙ Ø¨ÙØ¯Û Ø§Ø®Ø¨Ø§Ø± Ú©Ù Ø´Ø§ÙÙ Ø§Ø®ØªÙØ§Ù ÙØ¸Ø± Ø§Ø®Ø¨Ø§Ø±ÛÙÙ Ù Ø§ØµÙÙÛÙÙ ÙÛ Ø´ÙØ¯. ÛØ§ ØªØ¹Ø§Ø±Ø¶ Ø§Ø®Ø¨Ø§Ø± Ù Ø±Ø§Ù ÙØ§Û Ø¹ÙØ§Ø¬ Ø¢ÙÙØ§ Ú©Ù ØªØ¹Ø§Ø±Ø¶ Ø®ÙØ¯ ÙÛ ØªÙØ§ÙØ¯ Ø¯ÙØ§ÛÙ Ù Ø¹ÙØ§ÙÙ ÙØªØ¹Ø¯Ø¯Û Ø¯Ø§Ø´ØªÙ Ø¨Ø§Ø´Ø¯. Ø¹ÙØ§ÙÙÛ ÙØ§ÙÙØ¯ Ù¾ÛØ´ ÙØ±Ø¶ ÙØ§Û ÙÙÛÙ Ø¯Ø± ÙØ±Ø§Ø¬Ø¹Ù Ø¨Ù ÙÙØ§Ø¨Ø¹ ÙÙÙ Ù ÛØ§ Ø¯Ø§ÙÙÙ Ø§Ø·ÙØ§Ø¹ Ø§Ù Ø§Ø² ÙÙØ¶ÙØ¹Ø§Øª Ø§ØÚ©Ø§Ù ÙÛØ² ÙÛ ØªÙØ§ÙØ¯ Ø§Ø² Ø¹ÙÙ Ø§Ø®ØªÙØ§Ù Ø¢Ø±Ø§Û ÙÙÙØ§ Ø¨Ø§Ø´Ø¯ . ÙÙÚÙÛÙ Ø³ÙØ¯ ÛÚ© Ø±ÙØ§ÛØª ÙÛØ² Ø§Ø² ÙØ¸Ø± ÙÙÛÙ ÙÛ ØªÙØ§ÙØ¯ ÙÙØ¨ÙÙ ÛØ§ ÙØ±Ø¯ÙØ¯ Ø¨Ø§Ø´Ø¯ Ú©Ù Ø®ÙØ¯ Ø¯Ø± ØªØµÙÛÙ Ú¯ÛØ±Û ÙÙÛÙ ÙÙØ´ Ø¹ÙØ¯Ù Ø¯Ø§Ø±Ø¯. Ø¯ÙØ§ÛÙ Ø¯ÛÚ¯Ø±Û ÙÛØ² Ø¯Ø± Ø§Ø®ØªÙØ§Ù Ø¢Ø±Ø§Û ÙÙÙØ§ Ø¯Ø± Ø±ÙÛÚ©Ø±Ø¯ Ø¨Ù Ø§Ø®Ø¨Ø§Ø± ÙÙØ´ Ø§Ø³Ø§Ø³Û Ø¯Ø§Ø±Ø¯ Ú©Ù Ø¯Ø± Ø§ÛÙ Ø¬Ø³ØªØ§Ø±ÙÙØ±Ø¯ Ø¨Ø±Ø±Ø³Û ÙØ±Ø§Ø± ÙÛ Ú¯ÛØ±Ø¯. Ú©ÙÛØ¯ ÙØ§ÚÙ ÙØ§: Ø³ÙØªØ ØªØ¹Ø§Ø±Ø¶Ø Ø³ÙØ¯ Ø±ÙØ§ÛØªØ Ø¬ÙØª ØµØ¯ÙØ± Ø±ÙØ§ÛØªØ Ø¯ÙØ§ÙØª Ø±ÙØ§ÛØªØ ÙÙÙÙÙ Ø±ÙØ§ÛØª.