ÙØ¨ÙØ§Û ÙØ³Ø¤ÙÙÛØª ÙØ¯ÙÛ ÛØ§ Ø¶ÙØ§ÙÙ ÙØ§Ø´Û Ø§Ø² ØªØ®ÙÙÙ Ø§Ø² Ø§Ø¬Ø±Ø§Û ØªØ¹ÙÙØ¯ - Ã™ÂˆÃ˜ÂÃ˜Â¯Ã˜ÂªÃ›ÂŒ Ã˜Â´Ã˜Â¨Ã›ÂŒÃ˜Â±Ã›ÂŒ, Ã˜Â³Ã›ÂŒÃ˜Â¯Ã˜ÂÃ˜Â³Ã™Â† (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
ÙØ³Ø¤ÙÙÛØª ÙØ¯ÙÛ Ø¨Ù ÙØ¹ÙØ§Û ØªØ¹ÙÙØ¯ Ø¨Ù Ø¬Ø¨Ø±Ø§Ù Ø®Ø³Ø§Ø±Øª Ø¨Ù Ø¯Ù ÙØ³Ù ÙØ³Ø¤ÙÙÛØª ÙØ±Ø§Ø±Ø¯Ø§Ø¯Û Ù ÙØ³Ø¤ÙÙÛØª ÙÙØ±Û ØªÙØ³ÛÙ ÙÛâØ´ÙØ¯. ØªÙØ§ÙØª Ø§ÛÙ Ø¯Ù Ø¯Ø± ÙØ¬ÙØ¯Ù Ø±Ø§Ø¨Ø·Ø© ÙØ±Ø§Ø±Ø¯Ø§Ø¯Û ÙÛØ§Ù Ø¯Ù Ø·Ø±Ù ÙØ¨Ù Ø§Ø² Ø§ÛØ±Ø§Ø¯ Ø®Ø³Ø§Ø±Øª Ø§Ø³Øª. Ø§ÛÙ Ú©Ù ØªÙØ§ÙØª ÛØ§Ø¯ Ø´Ø¯Ù ÙÙØ´Ø§Ø¡ ÙØ±Ù Ø§Ø³Ø§Ø³Û Ø¯Ø± ÙØ¨ÙØ§ Ù Ø¢Ø«Ø§Ø± Ø¯Ù ÙÙØ¹ ÙØ³Ø¤ÙÙÛØª ÙÛâØ´ÙØ¯ ÙÙØ±Ø¯ Ø§Ø®ØªÙØ§Ù Ø¨ÛÙ ØÙÙÙØ¯Ø§ÙØ§Ù Ø§Ø³Øª. ÙØ¸Ø±ÛØ© Ø¬Ø§ Ø§ÙØªØ§Ø¯ÙØ ÙÙØ´Ø£ ÙØ³Ø¤ÙÙÛØª ÙØ±Ø§Ø±Ø¯Ø§Ø¯Û Ø±Ø§ Ø§Ø±Ø§Ø¯Ø© ØµØ±ÛØ ÛØ§ Ø¶ÙÙÛ Ø¯Ù Ø·Ø±Ù Ø¹ÙØ¯ Ù ÙÙØ´Ø£ ÙØ³Ø¤ÙÙÛØª ÙÙØ±Û Ø±Ø§ ØÚ©Ù ÙØ§ÙÙÙâÚ¯Ø°Ø§Ø± ÙÛâØ¯Ø§ÙØ¯. ÙÙÛÙ ØªÙØ§ÙØª Ø¨Ø§Ø¹Ø« ÙÛâØ´ÙØ¯ Ø¯Ø§ÙÙØ© ÙØ³Ø¤ÙÙÛØª Ø¯Ø± ÙØ³Ø¤ÙÙÛØª ÙØ±Ø§Ø±Ø¯Ø§Ø¯Û ØªØ§Ø¨Ø¹ Ø§Ø±Ø§Ø¯Ø© Ø¯Ù Ø·Ø±Ù ÙØ±Ø§Ø± Ú¯ÛØ±Ø¯ Ù Ø¢ÙØ§Ù Ø¨ØªÙØ§ÙÙØ¯ Ú¯Ø³ØªØ±Ø© ØªØ¹ÙÙØ¯ Ø¨Ù Ø¬Ø¨Ø±Ø§Ù Ø®Ø³Ø§Ø±Øª Ø±Ø§ Ø¨Ø± ÙØ±Ø¶ ØªØ®ÙÙÙ Ø§Ø² ÙØØ¯ÙØ¯Ø© ÙØ§ÙÙÙØ ÙØ±Ø§ØªØ± ÛØ§ ÙØØ¯ÙØ¯ØªØ± Ø³Ø§Ø²ÙØ¯. ÙØ¸Ø±ÛØ© Ø¬Ø¯ÛØ¯ØªØ±Ø Ø§ÛÙ ØªÙØ§ÙØª Ø±Ø§ Ø§ÙÚ©Ø§Ø± Ù Ø³Ø§ÛØ± ØªÙØ§ÙØªâÙØ§ Ø±Ø§ Ø§ÙÙØ± ÙØ±Ø¹Û ÙÙÙØ¯Ø§Ø¯ ÙÛâÚ©ÙØ¯. ÙÙØ§ÙÙ ØØ§Ø¶Ø± Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§Ù ÙØ®Ø³Øª Ø±Ø§ ØªÙÙÛØª ÙÛ Ú©ÙØ¯ Ù ÙÚ¯Ø§Ø±ÙØ¯Ù ÙØ¹ØªÙØ¯ Ø§Ø³Øª ÚÙÙ ÙÙØ´Ø£ ÙØ³Ø¤ÙÙÛØª ÙØ±Ø§Ø±Ø¯Ø§Ø¯Û Ø§Ø±Ø§Ø¯Ø© Ø·Ø±ÙÛÙ Ø¹ÙØ¯ Ø§Ø³Øª Ù¾Ø³ Ø¢ÙØ§Ù ÙÛâØªÙØ§ÙÙØ¯ Ø¨Ø§ Ø§Ø±Ø§Ø¯Ø© ØµØ±ÛØ ÛØ§ Ø¶ÙÙÛ Ø®ÙØ¯Ø ÙØ³Ø¤ÙÙÛØª Ø±Ø§ Ø´Ø¯ÛØ¯ØªØ± ÛØ§ Ø®ÙÛÙâØªØ± Ø§Ø² Ø¢ÙÚÙ Ø¯Ø± ÙÙØ±Ø±Ø§Øª Ø¢ÙØ¯Ù ÙØ±Ø§Ø± Ø¯ÙÙØ¯ Ù Ø§ÛÙ ØªÙØ§ÙÙ Ø¨Ø±Ø®ÙØ§Ù Ø§ØÚ©Ø§Ù Ø§ÙØ±Û Ø´Ø§Ø±Ø¹ Ù ÙØ§ÙÙÙâÚ¯Ø°Ø§Ø± ÙÛØ³Øª. Ú©ÙÛØ¯ ÙØ§ÚÙ ÙØ§: ÙØ³Ø¤ÙÙÛØª ÙØ¯ÙÛØ ÙØ³Ø¤ÙÙÛØª ÙØ±Ø§Ø±Ø¯Ø§Ø¯ÛØ ÙÙØ¶ ÙØ±Ø§Ø±Ø¯Ø§Ø¯Ø Ø§Ø¬Ø±Ø§Û ØªØ¹ÙÙØ¯.