ØªØÙÛÙÛ Ø§Ø² ØªØ¹ÙÛÙ Ø¯Ø± Ø§ÙØÙØ§Ù Ø¹ÙØ¯ Ø¯Ø± ÙÙÙ Ø§ÙØ§ÙÛÙ Ù ØÙÙÙ ÙØ±Ø§ÙØ³Ù - Ã›ÂŒÃ˜Â²Ã˜Â¯Ã˜Â§Ã™Â†Ã›ÂŒÃ˜Â§Ã™Â†, Ã˜Â¹Ã™Â„Ã›ÂŒÃ˜Â±Ã˜Â¶Ã˜Â§ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø¯Ø± ÙÙÙ Ø§ÙØ§ÙÛÙ Ø¹ÙÛ Ø±ØºÙ Ø§Ø¬ÙØ§Ø¹ Ø§Ø¯ÙØ¹Ø§ÛÛ Ø¯Ø± Ø®ØµÙØµ Ø¨Ø·ÙØ§Ù ØªØ¹ÙÛÙ Ø¯Ø± Ø§ÙØ¹ÙØ§Ø¯ Ø¹ÙØ¯ ÙÛ ØªÙØ§Ù Ø¨Ù ÙÙØ§Ø¯ÙØ§Û ÙØ¹ÙÙÙÛ Ø¯Ø³Øª ÛØ§ÙØª Ú©Ù Ø¨Ø³ÛØ§Ø± Ø´Ø¨ÛÙ Ø¨ÙÂ«ØªØ¹ÙÛÙ Ø¯Ø± Ø§ÙØÙØ§Ù ØªØ¹ÙÙØ¯Â» Ø¯Ø± ØÙÙÙ ÙØ±Ø§ÙØ³Ù ÙÛ Ø¨Ø§Ø´Ø¯. Ø§Ø² Ø³ÙÛÛ ÙÙØ¨Ø¹ ÙØ§ÙÙÙ ÙØ¯ÙÛ Ø§ÛØ±Ø§Ù Ø¯Ø± ÙØ³ÙØª ØªØ¹ÙÙØ¯Ø§Øª ØÙÙÙ Ø§ÙØ§ÙÛÙ Ù ÙØ§ÙÙÙ ÙØ¯ÙÛ ÙØ±Ø§ÙØ³Ù Ø¨ÙØ¯Ù ÙÙÛ Ø¬Ø§Û Ø§ÛÙ ÙÙØ§Ø¯ ØÙÙÙÛ Ø®Ø§ÙÛ Ø§Ø³Øª. Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ØµÙØ±Øª Ø§ÛÙ ØªØ±Ø¯ÛØ¯ Ø¨Ù ÙÛØ§Ù ÙÛ Ø¢ÛØ¯ Ú©Ù Ø¢ÛØ§ ØªØ¹ÙÛÙ Ø¯Ø± Ø§ÙØÙØ§Ù ØªØ¹ÙÙØ¯Ø ÙØ´ÙÙÙ Ø§Ø¬ÙØ§Ø¹ ÙØ²Ø¨ÙØ± ÙÛ Ø¨Ø§Ø´Ø¯ Ù Ø¨Ø§ ØÙÙÙ Ø§ÛØ±Ø§Ù Ø³Ø§Ø²Ú¯Ø§Ø±Û ÙØ¯Ø§Ø´ØªÙ Ú©Ù ØµØ±Ø§ØØªØ§Ù Ù¾Ø°ÛØ±ÙØªÙ ÙØ´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª ÛØ§ Ø§ÛÙ Ú©Ù Ø¨Ø±Ø§Û ØªÚ©ÙÛÙ ÙØ§ÙÙÙ Ø¨Ø§ØªÙØ¬Ù Ø¨Ù Ø¨Ø±Ø®Û Ø§Ø² ØªØ£Ø³ÛØ³Ø§Øª ÙÙÙÛ ÙÛâØªÙØ§Ù ÚÙÛÙ ÙÙØ§Ø¯ ØÙÙÙÛ Ø±Ø§ Ø®Ø§Ø±Ø¬ Ø§Ø² Ø§Ø¬ÙØ§Ø¹ Ø¯Ø§ÙØ³ØªÙ Ù Ø¯Ø± ØÙÙÙ Ø§ÛØ±Ø§Ù ÙÛØ² Ù¾Ø°ÛØ±ÙØªØ Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ÙÙØ§ÙÙ Ø¨Ø§ Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯Ù Ø§Ø² ÙØ·Ø§ÙØ¹Ø© ØªØ·Ø¨ÛÙÛØ ØªØ¹ÙÛÙ Ø¯Ø± Ø§ÙØÙØ§Ù Ø¹ÙØ¯ Ù Ø¢Ø«Ø§Ø± Ø¢Ù ÙØ·Ø±Ø Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª. Ú©ÙÛØ¯ ÙØ§ÚÙâÙØ§: ØªØ¹ÙÛÙ Ø¯Ø± Ø§ÙØÙØ§Ù Ø¹ÙØ¯. Ø³ÙÙØ· ØªØ¹ÙÙØ¯Ø§Øª. Ø§Ø«Ø± ÙÙÙØ±Ø§Ø¦Û.