ÙÙÙ ÙÙØ¸ÙÙ Ø´ÛØ¹Û Ø¯Ø± Ø¯Ù ÙØ±Ù Ø§Ø®ÛØ± - Ã˜Â§Ã™Â…Ã˜Â§Ã™Â… Ã˜Â²Ã˜Â§Ã˜Â¯Ã™Â‡, Ã˜Â³Ã›ÂŒÃ˜Â¯Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯; Ã˜Â¹Ã˜Â¨Ã˜Â¯Ã˜Â§Ã™Â„Ã™Â‡Ã›ÂŒ, Ã˜ÂÃ˜Â³Ã™Â† (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
ÛÚ©Û Ø§Ø² Ø±ÙØ´âÙØ§Û Ø¯Ø§ÙØ´ÙÙØ¯Ø§Ù Ú¯Ø°Ø´ØªÙØ Ø¨Ø±Ø§Û ÙØ±Ø§Ú¯ÛØ±Û Ø¨ÙØªØ± Ù Ø³Ø±ÛØ¹ØªØ± Ø¹ÙÙÙØ Ø¨Ù ÙØ¸Ù Ú©Ø´ÛØ¯Ù ÙØ·Ø§ÙØ¨ Ø¹ÙÙÛ Ø¨ÙØ¯Ù Ø§Ø³Øª. Ø¨Ù Ø§ÛÙ ÙÙØ¹ Ø§Ø´Ø¹Ø§Ø± Ø§ØµØ·ÙØ§ØØ§Ù Ø´Ø¹Ø± ØªØ¹ÙÛÙÛ Ú¯ÙØªÙ ÙÛâØ´ÙØ¯. Ø¯Ø± Ø¢Ø«Ø§Ø± Ù ØªØ£ÙÛÙØ§Øª ÙÙÙØ§Û Ø´ÛØ¹Ù Ø¯Ù ÙØ±Ù Ø£Ø®ÛØ± ÙÙØ¸ÙÙÙâÙØ§Û Ø¹ÙÙÛ Ø²ÛØ§Ø¯Û Ø¯Ø± Ø¹ÙÙÙ ÙÙÙØ Ø§ØµÙÙØ Ø§Ø®ÙØ§ÙØ ÙÙØ·ÙØ ÙÙØ³ÙÙØ Ú©ÙØ§ÙØ Ø±Ø¬Ø§Ù Ù Ø§Ø¯Ø¨ÛØ§Øª Ø¹Ø±Ø¨ Ø¯ÛØ¯Ù ÙÛâØ´ÙØ¯. Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ÙÛØ§ÙØ ÙÙØ¸ÙÙÙâÙØ§Û ÙÙÙÛ Ø¨ÛØ´ØªØ±ÛÙ Ø¹Ø¯Ø¯ Ø±Ø§ Ø¨Ù Ø®ÙØ¯ Ø§Ø®ØªØµØ§Øµ Ø¯Ø§Ø¯ÙâØ§ÙØ¯. Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ÙÙØ§ÙÙ Ø¨ØØ« Ø®ÙØ¯ Ø±Ø§ Ø¯Ø± Ø¯Ù Ø¨Ø®Ø´ Ø¯ÙØ¨Ø§Ù ÙÛâÚ©ÙÛÙØ Ø¯Ø± Ø¨Ø®Ø´ ÙØ®Ø³Øª Ø¨Ù ÙÙÙØªØ±ÛÙ ÙÙØ¸ÙÙÙâÙØ§Û Ø¯Ù ÙØ±Ù Ø£Ø®ÛØ± Ø§Ø´Ø§Ø±Ù Ø´Ø¯ÙØ Ù Ø¯Ø± Ø¨Ø®Ø´ Ø¯ÙÙ Ø¨Ø±Ø§Û Ø¢Ø´ÙØ§Ø¦Û Ø¨ÛØ´ØªØ± Ø¨Ø§ Ø§ÛÙ ÙÙØ¸ÙÙÙâÙØ§ Ø¨Ù Ø¨Ø±Ø±Ø³Û Ù ØªØÙÛÙ Ø³Ù ÙÙØ¸ÙÙÙ Ù¾Ø±Ø¯Ø§Ø®ØªÙâØ§ÛÙ. Ú©ÙÛØ¯ ÙØ§ÚÙâÙØ§: Ø§Ø±Ø¬ÙØ²ÙØ ÙÙØ¸ÙÙÙØ ÙÙÙØ ÙÙÙØ§Ø Ø´ÛØ¹ÙØ ÙØ±Ù Ø³ÛØ²Ø¯ÙÙ Ù ÚÙØ§Ø±Ø¯ÙÙ ÙØ¬Ø±Û.