ØªÙØµÛÙ ÙÙØ±ÛÙ Ø¯Ø± ÙÙØª Ø²ÙØ¬ ÙØ¨Ù Ø§Ø² Ø¢ÙÛØ²Ø´ - Ã˜Â¹Ã™Â„Ã›ÂŒÃ™Â…Ã˜Â±Ã˜Â§Ã˜Â¯Ã›ÂŒ, Ã˜Â§Ã™Â…Ã˜Â§Ã™Â† Ã˜Â§Ã™Â„Ã™Â„Ã™Â‡; Ã™Â…Ã˜ÂÃ˜Â³Ã™Â†Ã›ÂŒ Ã˜Â¯Ã™Â‡ÃšÂ©Ã™Â„Ã˜Â§Ã™Â†Ã›ÂŒ, Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
ÛÚ©Û Ø§Ø² ÙØ³Ø§Ø¦Ù ÙØ±Ø¨ÙØ· Ø¨Ù ÙÙØ±ÛÙ Ø¯Ø± ÙÚ©Ø§Ø Ø¯Ø§Ø¦ÙØ ÙØµÙ Ø´Ø¯Ù Ø¢Ù Ø¯Ø± Ø¨Ø±Ø®Û ÙÙØ§Ø±Ø¯ Ø§Ø³Øª. ÙØ±Ú¯Ø§Ù Ø¯Ø± Ø¹ÙØ¯ ÙÚ©Ø§Ø Ø¯Ø§Ø¦ÙØ ÙÙØ±ÛÙ Ø§Û Ø¨Ø±Ø§Û Ø²ÙØ¬Ù ÙØ¹ÛÙÙ Ú¯Ø±Ø¯Ø¯ ÙÙÛ Ø§ÛÙ Ø§Ø²Ø¯ÙØ§Ø¬ ÙØ¨Ù Ø§Ø² Ø¢ÙÛØ²Ø´Ø Ø¨Ù ÙÙØ¬Ø¨ Ø·ÙØ§ÙØ ÙÙØÙ Ø´ÙØ¯Ø Ø²ÙØ¬Ù ÙØ³ØªØÙ ÙØµÙ ÙÙØ±ÛÙ Û ÙÙØ±ÙØ¶ Ø§Ø³Øª. Ø§ÛÙ ÙØ¸Ø±ÛÙ Ø§Û Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø§Ø¬ÙØ§Ø¹ ÙÙÛÙØ§Ù Ø§ÙØ§ÙÛÙ Ø¨Ø± Ø¢Ù Ø§ÙØ§ÙÙ Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª. ØØ§Ù Ø§Ú¯Ø± Ø¬Ø¯Ø§ÛÛ ÙÛØ§Ù Ø²ÙØ¬ÛÙ Ø¨Ù Ø³Ø¨Ø¨ ÙÙØª Ø²ÙØ¬ Ø¨Ø§Ø´Ø¯ ØÚ©Ù ÙØ³Ø£ÙÙ ÚÛØ³ØªØ Ø¢ÛØ§ Ø²ÙØ¬Ù ÙØ³ØªØÙ ØªÙØ§Ù ÙÙØ±ÛÙ Û ØªØ¹ÛÛÙ Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³ØªØ Ù ÛØ§ Ø§ÛÙÚ©Ù ÙØ§ÙÙØ¯ Ø·ÙØ§Ù ÙØ¨Ù Ø§Ø² Ø¯Ø®ÙÙ Ø²ÙØ¬ÙØ ØµØ±ÙØ§Ù ÙØ³ØªØÙ ÙØµÙ ÙÙØ±ÛÙ ÙÛ Ø¨Ø§Ø´Ø¯Ø Ø¯Ø± Ù¾Ø§Ø³Ø® Ø¨Ø§ÛØ¯ Ú¯ÙØª: ÙØ´ÙÙØ± Ø§ÙØ§ÙÛÙ Ú¯Ø²ÛÙÙ ÙØ®Ø³Øª Ø±Ø§ ÙØ®ØªØ§Ø± Ø®ÙÛØ´ Ø¨Ø±Ú¯Ø²ÛØ¯Ù Ù ÙØ¹ØªÙØ¯ÙØ¯ ÙÙÙ Ø¨Ù ØªÙØµÛÙ ÙÙØ± Ø¯Ø± Â«Ø·ÙØ§Ù ÙØ¨Ù Ø§Ø² Ø¯Ø®ÙÙÂ»Ø ÙØ³ØªÙØ¯ Ø¨Ù Ø¯ÙÛÙ Ø®Ø§Øµ Ø§Ø³Øª Ù Ø³Ø±Ø§ÛØª Ø¢Ù Ø¨Ù ÙØ±Ø¶ Â«ÙÙØª Ø²ÙØ¬ ÙØ¨Ù Ø§Ø² Ø¯Ø®ÙÙÂ»Ø ÙØØªØ§Ø¬ Ø¨Ù ÙØ¤ÙÙÙ ÛÛ Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø§Ø¯ÙÙ Ø±Ø§ ÛØ§Ø±Ø§Û ØªØ§ÙÛÙ Ø¢Ù ÙÛØ³ØªØ Ø¯Ø± ÙØªÛØ¬Ù Ø¯Ø± ÙØ±Ø¶ Ø§Ø®ÛØ± Ø²ÙØ¬Ù ÙØ³ØªØÙ ØªÙØ§Ù ÙÙØ± ÙÛ Ø¨Ø§Ø´Ø¯. Ø¯Ø± ÙÙØ§Ø¨ÙØ Ú©ØªØ¨ ÙÙØµÙ ÙÙÙÛ ÙØ¸Ø± Ø¯ÛÚ¯Ø± Ø±Ø§ Ø¨Ù Ø´ÙØ§Ø°Û Ø§Ø² ÙÙÛÙØ§Ù ÙÙØ³ÙØ¨ Ø¯Ø§ÙØ³ØªÙ Ø§ÙØ¯. ÙÚ¯Ø§Ø±ÙØ¯Ú¯Ø§Ù ÙØªÙ ØØ§Ø¶Ø± Ø¨Ø§ Ø¨Ø§Ø²Ø®ÙØ§ÙÛ ÙØ³Ø£ÙÙ Ù Ø¨Ø§ ØºÙØ± Ù ØªØ¯ÙÛÙ Ø¯Ø± ÙÙØ© Ø§Ø¨Ø¹Ø§Ø¯ Ù Ø²ÙØ§ÛØ§Û ÙÙØ¶ÙØ¹ Ù Ø¨Ø§ ÙØ§Ú©Ø§ÙÛ Ù Ú©ÙÚ©Ø§Ø´ ÙØ¬Ø¯Ø¯Ø ÙÙÙ ÙØ§Ø¯Ø± Ø±Ø§ ÙØ³ØªÙØ¯ Ø¨Ù Ø§Ø¯ÙÙ ÛØ§ÙØªÙ Ø§ÙØ¯ Ù Ø¯Ø± ÙÙØ§ÛØ³Ù Ø§ÛÙ ÙØ¸Ø± Ø¨Ø§ ÙØ¸Ø±ÛÙ ÙØ´ÙÙØ±Ø Ø¢Ù Ø±Ø§ Ø¨Ø§ Ø¶ÙØ§Ø¨Ø· Ø§Ø¬ØªÙØ§Ø¯ ÙÙØ§Ø³Ø¨ ØªØ± Ø¯ÛØ¯Ù Ø§ÙØ¯. ÙÙØª ÙÙØ§ÙÙØ Ø¹ÛØ§Ø± Ø³ÙØ¬Û Ù ÙÙØ¯ Ø§ÙÙØ§Ù Ù Ø§Ø±Ø²ÛØ§Ø¨Û Ø§Ø¯ÙÙ Ø§ÛØ´Ø§Ù Ù Ø¯Ø± Ù¾Ø§ÛØ§Ù ØªØ¨ÛÛÙ ÙØ¸Ø±ÛÙ ÙØ®ØªØ§Ø± Ø®ÙØ§ÙØ¯ Ø¨ÙØ¯. Ú©ÙÛØ¯ ÙØ§ÚÙ ÙØ§: Ø·ÙÙØ§Ù ÙØ¨Ù Ø§Ø² Ø¢ÙÛØ²Ø´Ø ÙÙÙØª ÙØ¨Ù Ø§Ø² Ø¢ÙÛØ²Ø´Ø ØªÙØµÛÙ ÙÙØ±Ø ÙÙÙÙ ÙØ´ÙÙÙØ±Ø Ø±Ø§Û ÙØ§Ø¯Ø±Ø ÙÚ©Ø§Ø.