ÙÙØ¯ÙØ³Ø§Øª Ù ØªÙÙÛÙ Ø¨Ù Ø¢Ù Ø¯Ø± ØÙÙÙ Ú©ÛÙØ±Û Ø§ÛØ±Ø§Ù - Ã™Â‚Ã˜Â¯Ã˜Â³Ã›ÂŒ, Ã˜Â³Ã›ÂŒÃ˜Â¯ Ã˜Â§Ã˜Â¨Ã˜Â±Ã˜Â§Ã™Â‡Ã›ÂŒÃ™Â…; Ã™ÂƒÃ™ÂˆÃ™Â‡Ã›ÂŒÃ˜Â§Ã™Â† Ã˜Â§Ã™ÂÃ˜Â¶Ã™Â„ Ã˜Â¯Ã™Â‡Ã™ÂƒÃ˜Â±Ã˜Â¯Ã›ÂŒ, Ã˜Â§Ã™Â…Ã›ÂŒÃ™Â† (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø§Ø¹ØªÙØ§Ø¯ Ø¨Ù ÙÙØ¯ÙØ³Ø§Øª Ø³Ø§Ø¨ÙÙ Ø·ÙÙØ§ÙÛ Ø¯Ø§Ø±Ø¯ Ù ÙÙØ²Ø§Ø¯ Ø¬ÙØ§ÙØ¹ Ø¨Ø´Ø±Û ÙÛ Ø¨Ø§Ø´Ø¯. Ø§Ø² ÙÙØ§Ù Ø¢ØºØ§Ø² ØªØ´Ú©ÛÙ Ø¬ÙØ§ÙØ¹ Ø§Ø¨ØªØ¯Ø§ÛÛØ Ø§Ø¹ØªÙØ§Ø¯ Ø¨Ù ÙÙØ¯ÙØ³Ø§Øª ÙØ¬ÙØ¯ Ø¯Ø§Ø´ØªÙ Ø§Ø³Øª Ù ÙØ§ÚÙ ÙÙØ¯ÙØ³Ø§Øª ÙØ§ÚÙ Ø§Û Ø§Ø³Øª Ú©Ù ÙÙ ÙØ§Ø¨Ù ØªÙØ³Ø¹Ù Ù ÙÙ ÙØ§Ø¨Ù ØªØ¶ÛÛÙ ÙÛ Ø¨Ø§Ø´Ø¯Ø Ø§Ø² Ø§ÛÙ Ø±Ù Ø§Ú¯Ø± ÙØØ¯ÙØ¯Ù Ø¢Ù ÙØ´Ø®Øµ ÙØ¨Ø§Ø´Ø¯ Ù ÛØ§ ÙØµØ§Ø¯ÛÙ Ø¢Ù Ø¨Ù Ø·ÙØ± ÙØ§Ø¶Ø ÙØ´Ø®Øµ ÙØ´ÙØ¯Ø ÙÛ ØªÙØ§ÙØ¯ Ø§Ø² Ø·Ø±ÙÛ Ø¨ÙØ§ÙÙ Ø§Û Ø¨Ø§Ø´Ø¯ Ø¨Ø±Ø§Û ØÚ©ÙÙØªÙØ§ ØªØ§ Ø§Ø² Ø¢Ù Ø¯Ø± ÙÙØ§Ø¨Ù ÙØ®Ø§ÙÙÛÙ Ø®ÙØ¯ Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯Ù Ú©ÙÙØ¯ Ù Ø§Ø² Ø·Ø±ÙÛ Ø¯ÛÚ¯Ø± Ø²ÛØ§Ø¯Ù Ø®ÙØ§ÙØ§Ù Ù ÙØ¹Ø§ÙØ¯ÛÙ ÙÛ ØªÙØ§ÙÙØ¯ Ø¯Ø±ØµØ¯Ø¯ Ø³Ø³Øª Ú©Ø±Ø¯Ù Ø§Ø¹ØªÙØ§Ø¯Ø§Øª Ù Ø¨Ø§ÙØ±ÙØ§Û Ø§Ø³Ø§Ø³Û Ø¬Ø§ÙØ¹Ù Ø¨Ø±Ø¢ÛÙØ¯Ø Ù¾Ø³ Ø¨Ø±Ø§Û Ø§ÛÙÚ©Ù Ø¬ÙÙÛ Ø³ÙØ¡ Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯Ù Ø§ÛÙ Ø¯Ù Ú¯Ø±ÙÙ Ú¯Ø±ÙØªÙ Ø´ÙØ¯Ø Ø¨Ø§ÛØ¯ ØªØ§ Ø¬Ø§ÛÛ Ú©Ù ÙÙÚ©Ù Ø§Ø³Øª ØØ¯ÙØ¯ Ø¢Ù Ù ÙØµØ§Ø¯ÛÙØ´ Ø¨Ù Ø·ÙØ± Ú©Ø§ÙÙ Ø¯Ø± ÙÙØ§ÙÛÙ ÙØ´Ø®Øµ Ø´ÙØ¯. Ø¯Ø± ÙØ¬ÙÙØ¹Ù ÙÙØ§ÙÛÙ Ø¬Ø²Ø§ÛÛØ ÙØ§ÙÙÙÚ¯Ø°Ø§Ø± ÙÙ ØªØ¹Ø±ÛÙÛ Ø§Ø² ÙÙØ¯ÙØ³Ø§Øª Ø§Ø±Ø§Ø¦Ù Ø¯Ø§Ø¯Ù Ù ÙÙ ÙØµØ§Ø¯ÛÙØ´ Ø±Ø§ Ø¨Ù Ø·ÙØ± Ø¯ÙÛÙ ÙØ´Ø®Øµ Ú©Ø±Ø¯Ù Ø§Ø³ØªØ Ø¨Ø¯ÛÙ Ø®Ø§Ø·Ø± Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ÙÙØ§ÙÙ Ø³Ø¹Û Ø¨Ø± Ø¢Ù Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³ØªØ ØªØ§ ÙÙÙÙÙ ÙÙØ¯ÙØ³Ø§ØªØ ÙÙØ¯ÙØ³Ø§Øª Ø¯Ø± Ø§Ø¯ÛØ§Ù ØªÙØÛØ¯Û Ù Ø§Ø³ÙØ§Ù Ù ÙÛØ² ÙØµØ§Ø¯ÛÙ Ø¢Ù ÙØ´Ø®Øµ Ú¯Ø±Ø¯Ø¯ Ù Ø³Ù¾Ø³ ÙØ§ÙÛØª Ø¬Ø±Ù ØªÙÙÛÙ Ù Ø¹ÙØ§ØµØ± ØªØ´Ú©ÛÙ Ø¯ÙÙØ¯Ù Ø¢Ù ØªØÙÛÙ Ú¯Ø±Ø¯Ø¯. Ù¾ÚÙÙØ´ ØµÙØ±Øª Ú¯Ø±ÙØªÙ Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ÙÙØ§ÙÙ ÙÛ ØªÙØ§ÙØ¯ Ø§Ø¨ÙØ§Ù ÙØ§ Ù Ø§Ø¬ÙØ§Ù ÙØ§Û ÙÙØ¬ÙØ¯ Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ÙÙØ¶ÙØ¹ Ø±Ø§ Ø§Ø² Ø¨ÛÙ Ø¨Ø¨Ø±Ø¯. Ú©ÙÛØ¯ ÙØ§ÚÙ ÙØ§: ÙÙØ¯ÙØ³Ø§ØªØ ØªÙÙÛÙØ ÙÚ©Ø§Ù ÙØ§Û ÙÙØ¯ÙØ³Ø Ø²ÙØ§Ù ÙØ§Û ÙÙØ¯ÙØ³Ø ÙØ§Ù ÙØ§Û ØØ±Ø§ÙØ Ø§Ø´ÛØ§Ø¡ ÙÙØ¯ÙØ³Ø Ø¹ÙØ§ØµØ± ØªØ´Ú©ÛÙ Ø¯ÙÙØ¯Ù Ø¬Ø±Ù.