Ø¯Ø±ÙÚ¯Û Ø¯Ø± ÙØØ±ÙÙÛØª Ø²ÙØ¬ÛÙ Ø§Ø² ØÙ ÙØµØ§Øµ - ÃšÂ©Ã˜Â´Ã˜Â§Ã™ÂˆÃ˜Â±Ã˜Â², Ã˜Â¹Ã™Â„Ã›ÂŒ; Ã™Â†Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ˜Â±Ã›ÂŒ Ã™Â…Ã™Â‚Ã˜Â¯Ã™Â…, Ã˜ÂÃ˜Â³Ã›ÂŒÃ™Â† (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø¯Ø± ÙØ¸Ø§Ù Ø¬Ø²Ø§ÛÛ Ø§Ø³ÙØ§Ù Ø¨Ø±Ø§Û Ø¨Ø³ØªÚ¯Ø§ÙÙ ÙÙØªÙÙÛ Ú©Ù Ø¨Ù ÙØªÙ Ø¹ÙØ¯ Ú©Ø´ØªÙ Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³ØªØ ØÙÙÛ Ø¯Ø± ÙÙØ§Ø¨ÙÙ Û Ø¨Ù ÙØ«Ù Ø¨Ø§ Ø¹ÙÙØ§Ù Â«ØÙÙ ÙØµØ§ØµÂ» Ù¾ÛØ´ Ø¨ÛÙÛ Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª. Ø§ÙØ§ Ø§Ø² Ø¨Ø³ØªÚ¯Ø§Ù ÙÙØªÙÙØ Ø²ÙØ¬ÛÙ Ø§Ø³ØªØ«ÙØ§ Ø´Ø¯Ù Ø§ÙØ¯ Ù ÚÙÛÙ ØÙÙÛ Ø¨Ø±Ø§Û Ø¢ÙØ§Ù Ø¨Ù Ø±Ø³ÙÛÙØª Ø´ÙØ§Ø®ØªÙ ÙØ´Ø¯Ù Ø§Ø³ØªØ Ø§Ú¯Ø± ÚÙ Ú©Ù Ø¢Ù ÙØ§ Ø¯Ø± ØµÙØ±Øª ØªÙØ§ÙÙ Ø¨Ø§Ø²ÙØ§ÙØ¯Ú¯Ø§Ù Ø¨Ø± Ø¯ÛÙØ Ø§Ø² Ø¢Ù Ø¨ÙØ±Ù ÙÙØ¯ ÙÛ Ø´ÙÙØ¯. Ø¨Ø± ÙÙÛÙ Ø§Ø³Ø§Ø³Ø ÙØ§Ø¯Ù Û 261 Ù.Ù.Ø§. ÙÙØ±Ø± ÙÛ Ø¯Ø§Ø±Ø¯: Â« Ø§ÙÙÛØ§Û Ø¯Ù Ú©Ù ÙØµØ§Øµ Ù Ø¹ÙÙ Ø¯Ø± Ø§Ø®ØªÛØ§Ø± Ø¢Ù ÙØ§ Ø§Ø³Øª ÙÙØ§Ù ÙØ±Ø«Ù Û ÙÙØªÙÙ Ø§ÙØ¯ ÙÚ¯Ø± Ø²Ù Ù Ø´ÙÙØ± Ú©Ù Ø¯Ø± ÙØµØ§Øµ Ù Ø¹ÙÙ Ù Ø§Ø¬Ø±Ø§Ø Ø§Ø®ØªÛØ§Ø±Û ÙØ¯Ø§Ø±ÙØ¯Â». ÙÙÙ ØªØ±ÛÙ Ø¯ÙÛÙ Ø§ÛÙ ØÚ©ÙØ Ø§Ø¬ÙØ§Ø¹ Ø§Ø³Øª Ø§ÙØ§ Ø¯ÙØ§ÛÙ Ø¯ÛÚ¯Ø±Û ÙØ§ÙÙØ¯ Ø¨Ø±Ø®Û Ø±ÙØ§ÛØ§ØªØ ÙÙØ¯Ø§Ù Ø§ÙÚ¯ÛØ²Ù Û ØªØ´ÙÙÛ Ø¯Ø± Ø²ÙØ¬ÛÙØ Ø§ÙÙØ·Ø§Ø¹ Ø²ÙØ¬ÛÙØª Ø¨Ø§ ÙØ±Ú¯Ø Ø¨Ø±ØªØ±Û Ø®ÙÛØ´Ø§ÙÙØ¯ÛÙ ÙÙØ³ÙØ¨Û Ø§Ø² Ø³ÙØ¨Ø¨Û Ù... ÙÛØ² Ø§ÙØ§ÙÙ Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª Ú©Ù ÙÛÚ Ú©Ø¯Ø§Ù ÙØ§Ø¨ÙÛÙØª Ø§Ø«Ø¨Ø§Øª ÚÙÛÙ ØÚ©ÙÛ Ø±Ø§ Ú©Ù Ø¨Ø§ Ø¹ÙÙÙØ§Øª Ù Ø§Ø·ÙØ§ÙØ§Øª Ú©ØªØ§Ø¨ Ù Ø³ÙÙØªØ ÙØ®Ø§ÙÙ Ø§Ø³Øª Ø±Ø§ ÙØ¯Ø§Ø±ÙØ¯. Ø§Ø² Ø¢Ù Ø³ÙØ Ø§ÙØ²ÙÙ Ø¨Ø± Ø¹ÙÙÙØ§Øª Ù Ø§Ø·ÙØ§ÙØ§ØªÙ ÛØ§Ø¯ Ø´Ø¯ÙØ ØªØ£Ú©ÛØ¯ÙØ§Û Ø¨Ø³ÛØ§Ø± ÙØ±Ø¢Ù Ù Ø±ÙØ§ÛØ§Øª Ø¨Ø± Ø±Ø§Ø¨Ø·Ù Û ÙÛÚÙ Û Ø²ÙØ¬ÛÙØ Ú¯ÙØ§ÙÛ Ø¨Ø± ÙÙØ³Ø§ÙÛ Ø¢ÙØ§Ù Ø¨Ø§ Ø®ÙÛØ´Ø§ÙÙØ¯Ø§Ù ÙÙØ³ÙØ¨Û Ø¯Ø± Ø§Ø³ØªÛÙØ§Û ØÙÙÙ ÙØµØ§Øµ Ø§Ø³Øª. Ú©ÙÛØ¯ ÙØ§ÚÙ ÙØ§: ÙØªÙØ Ø¹ÙØ¯Ø ÙØµØ§ØµØ Ø¯ÛÙØ Ø§Ø±Ø«Ø Ø²ÙØ¬ÛÙØ Ø¬Ø²Ø§Ø Ø§ÙÙÛØ§Û Ø¯Ù.