ÙÙØ¯Û Ø¨Ø± Â«Ø¨Ø§Ø²Ø¬Ø³ØªÛ Ø¯Ø± Ø§Ø¯ÙÙ Ø¹Ø¨Ø§Ø¯ÛØª Ø²Ú©Ø§Øª Ù Ø®ÙØ³Â» - Ã˜Â§Ã›ÂŒÃ˜Â±Ã™ÂˆÃ˜Â§Ã™Â†Ã›ÂŒ, Ã˜Â¬Ã™ÂˆÃ˜Â§Ã˜Â¯ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
ÛÚ©Û Ø§Ø² ÙØÙÙØ§ÙØ Ø¨Ø§ ÙØ®Ø¯ÙØ´ Ø¯Ø§ÙØ³ØªÙ Ø§Ø¯ÙÙ ÙÙÛÙØ§ÙØ Ø¹Ø¨Ø§Ø¯ÛØª Ø²Ú©Ø§Øª Ù Ø®ÙØ³ Ø±Ø§ ÙÙÛ Ú©Ø±Ø¯Ù ØªØ§ Ø§Ø² Ø§ÛÙ Ø±Ù Ú¯Ø°Ø±Ø ÛÚ©Û Ø§Ø² ÙÙÙØªØ±ÛÙ ÙÙØ§ÙØ¹ Ø§Ø¬Ø±Ø§ÛÛ Ú©Ø±Ø¯Ù Ø§ÛÙ Ø¯Ù Ø±Ø§ Ø§Ø² Ø³Ø± Ø±Ø§Ù Ø¨Ø±Ø¯Ø§Ø±ÙØ¯. ÙØ± ÚÙØ¯ Ø¨Ù ÙØ¸Ø± ÙÛ Ø±Ø³Ø¯ Ù¾Ø§Ø±Ù Ø§Û Ø§Ø² ÙØ³ØªÙØ¯Ø§Øª ÙÙÛÙØ§Ù Ø¯Ø± Ø§Ø«Ø¨Ø§Øª Ø¹Ø¨Ø§Ø¯ÛØª Ø²Ú©Ø§Øª Ù Ø®ÙØ³Ø ÙØ§Ø§Ø³ØªÙØ§Ø± Ø§Ø³ØªØ ÙÛÚ© Ø¯ÙØ§ÛÙÛ Ø¯ÛÚ¯Ø± â Ø¨Ù ÙÛÚÙ Ø§Ø² Ø¢ÛØ§Øª Ù Ø±ÙØ§ÛØ§Øª- ÙØ¬ÙØ¯ Ø¯Ø§Ø±Ø¯ Ú©Ù Ø¹Ø¨Ø§Ø¯ÛØª Ø¢ÙÙØ§ Ø±Ø§ Ø¨Ù Ø§Ø«Ø¨Ø§Øª ÙÛ Ø±Ø³Ø§ÙØ¯. Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ÙÙØ´ØªØ§Ø±Ø Ù¾Ø³ Ø§Ø² Ø¨ÛØ§Ù Ø¯Ù ÙÙØ¯ÙÙØ Ø§Ø¯ÙÙ Ù ÙÙÛØ¯Ø§Øª ÙØ«Ø¨Øª Ø§ÛÙ ÙØ¯Ø¹Ø§ Ø§Ø±Ø§Ø¦Ù Ù ÙÙØ±Ø¯ ØªØÙÛÙ ÙØ±Ø§Ø± Ú¯Ø±ÙØªÙ Ù Ø¨Ù Ø§Ø´Ú©Ø§ÙØ§Øª Ù Ù¾Ø±Ø³Ø´ ÙØ§ Ø¯Ø± Ø§ÛÙ Ø¨Ø§Ø±Ù Ù¾Ø§Ø³Ø® Ø¯Ø§Ø¯Ù Ø´Ø¯Ù Ù Ø³Ù¾Ø³Ø ÙÙØ¯ÙØ§Û Ø¯ÛÚ¯Ø±Û Ø¨Ø± Ù¾ÚÙÙØ´ Ù¾ÛØ´ Ú¯ÙØªÙ ÙØ·Ø±Ø Ú¯Ø±Ø¯ÛØ¯Ù Ø§Ø³Øª. Ú©ÙÛØ¯ ÙØ§ÚÙ ÙØ§: Ø²Ú©Ø§ØªØ Ø®ÙØ³Ø Ø¹Ø¨Ø§Ø¯Ø§ØªØ Ø§ÙØªØµØ§Ø¯ Ø§Ø³ÙØ§ÙÛ.