Ø³Ø±ÙØª Ø§ÛÙØªØ±ÙØªÛ: ØØ¯ÙÛ ÛØ§ ØªØ¹Ø²ÛØ±ÛØ - Ã˜Â§Ã›ÂŒÃ˜Â²Ã˜Â¯Ã›ÂŒ Ã™ÂÃ˜Â±Ã˜Â¯, Ã˜Â¹Ã™Â„Ã›ÂŒ Ã˜Â§ÃšÂ©Ã˜Â¨Ã˜Â±; Ã™Â¾Ã›ÂŒÃ˜Â±Ã˜Â¯Ã™Â‡Ã›ÂŒ Ã˜ÂÃ˜Â§Ã˜Â¬Ã›ÂŒÃšÂ©Ã™Â„Ã˜Â§, Ã˜Â¹Ã™Â„Ã›ÂŒ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
ÛÚ©Û Ø§Ø² ÙÙØ¶ÙØ¹Ø§Øª ÙÙØ¸ÙÙØ± Ø¯Ø± Ø¹Ø±ØµÙ Ø§Ø±ØªØ¨Ø§Ø·Ø§Øª Ø¬ÙØ§ÙÛ Ù Ø¯Ø± ÙØ¶Ø§Û ÙØ¬Ø§Ø²Û Ø Ø³Ø±ÙØª Ø§ÛÙØªØ±ÙØªÛ Ø§Ø³Øª Ú©Ù ÙØªØ£Ø³ÙØ§ÙÙ Ø±ÙØ² Ø¨Ù Ø±ÙØ² Ø¨Ù Ø¯ÙÛÙ ÙØ¨ÙØ¯ ÙØ§ÙÙÙÛ ÙØ¯ÙÙÙ Ø¨Ø± ÙØ±ØªÚ©Ø¨ÛÙ Ø¢Ù Ø§ÙØ²ÙØ¯Ù ÙÛ Ø´ÙØ¯. Ø§Ø² Ø·Ø±Ù Ø¯ÛÚ¯Ø± ÙÛ Ø¯Ø§ÙÛÙ Ú©Ù ÙØ§ÙÛØª Ø³Ø±ÙØª Ø§ÛÙØªØ±ÙØªÛ Ú©Ù Ø¯Ø± ÙØÛØ· ÙØ¬Ø§Ø²Û Ø§ÛÙØªØ±ÙØª ÙØ§ÙØ¹ ÙÛ Ø´ÙØ¯ Ø ØºÛØ± Ø§Ø² Ø³Ø±ÙØªÛ Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø¯Ø± Ø¯ÙÛØ§Û ÙÙÙÙØ³ ØºÛØ±Ø§ÛÙØªØ±ÙØªÛ Ø±Ø® ÙÛ Ø¯ÙØ¯. Ø§Ø² Ø§ÛÙØ±Ù Ø§ÛÙ Ø³Ø¤Ø§Ù ÙØ·Ø±Ø Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø¢ÛØ§ Ø³Ø±ÙØª Ø§ÛÙØªØ±ÙØªÛ ÙÙØ§Ù Ø³Ø±ÙØª ÙØµØ·ÙØ ÙÙÙÛ Ø§Ø³ØªØ ØªØÙÙÙ Ø´Ø±Ø§ÛØ· Ø¢Ù ÚÚ¯ÙÙÙ Ø§Ø³Øª Ø Ø¢ÛØ§ Ø¯Ø± Ø³Ø±ÙØª Ø§ÛÙØªØ±ÙØªÛ ÙÙØ§ÙÙØ¯ Ø³Ø±ÙØª ÙÛØ²ÛÚ©Û Ø ØµØ§ØØ¨ ÙØ§Ù Ø§Ø² Ø¹ÛÙ ÙØ§Ù Ø®ÙØ¯ ÙØØ±ÙÙ ÙÛ Ø´ÙØ¯Ø Ø¢ÛØ§ Ø¯Ø§Ø¯Ù ÙØ§ Ù Ø§Ø·ÙØ§Ø¹Ø§Øª ÙØ§Ù ÙØØ³ÙØ¨ ÙÛ Ú¯Ø±Ø¯ÙØ¯ Ø Ø¢ÛØ§ Ø¨Ù Ø§Ø¬Ø±Ø§ Ú¯Ø°Ø§Ø´ØªÙ Ú©ÙØ¯Ù Ø±ÙØ² (Ø´Ú©Ø³ØªÙ ÙÙÙ )Ø ÙØµØ¯Ø§Ù ÙØªÚ© ØØ±Ø² Ø§Ø³ØªØ ÙØ¬Ø§Ø²Ø§Øª Ú©ÛÙØ±Û Ø¯Ø± Ø³Ø±ÙØª Ø§ÛÙØªØ±ÙØªÛ ÚÛØ³ØªØ ØØ¯Ù Ø§Ø³Øª ÛØ§ ØªØ¹Ø²ÛØ±Ø ÙØ¯Ù ÙØ§ Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ÙÙØ§ÙÙ Ø¶ÙÙ ØªØ¨ÛÛÙ ÙØ§ÙÛØª Ø³Ø±ÙØª Ø§ÛÙØªØ±ÙØªÛ Ø Ù¾Ø§Ø³Ø® Ø¨Ù Ø³Ø¤Ø§ÙÙØ§Û ÙØ·Ø±Ø Ø´Ø¯Ù Ù Ø¯Ø± ÙÙØ§ÛØªØ ØªØ¹Ø²ÛØ±Û Ø¯Ø§ÙØ³ØªÙ Ø³Ø±ÙØª Ø§ÛÙØªØ±ÙØªÛ Ø¢Ù ÙÙ ÙÙØ· Ø¨Ù Ø¯ÙÛÙ Ø¹Ø¯Ù ØªØÙÙÙ ÛÚ©Û Ø§Ø² Ø´Ø±Ø§ÛØ· Ø³Ø±ÙØª Ù ÛØ¹ÙÛ Ø§Ø®Ø° ÙÛØ²ÛÚ©Û Ù Ù ÙÛØ² Ø§Ø±Ø§Ø¦Ø© Ø´ÛÙÙ ÙØ§Û ÙÙ Ù Ø¬Ø¯ÛØ¯ Ø¯Ø± ØªØ¹Ø²ÛØ± Ú©Ø§Ø±Ø¨ÙØ± Ø³Ø§Ø±Ù Ø§Ø³Øª. Ú©ÙÛØ¯ ÙØ§ÚÙ ÙØ§: Ø³Ø±ÙØª Ø§ÛÙØªØ±ÙØªÛØ Ø³Ø±ÙØª ÙÛØ²ÛÚ©ÛØ ØØ¯ÙØ ØªØ¹Ø²ÛØ±.