Ù¾ÚÙÙØ´Û Ø¯Ø± ÚÛØ³ØªÛ Ø³ÛØ±Û Ø¹ÙÙØ§ Ù ÙØ³Ø¨Øª Ø¢Ù Ø¨Ø§ ØÚ©Ù Ø¹ÙÙ - Ã™ÂÃ˜Â®Ã™Â„Ã˜Â¹Ã›ÂŒ, Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯Ã˜ÂªÃ™Â‚Ã›ÂŒ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
ÙÙØ§ÙÙ Ù¾ÛØ´ Ø±Ù Ú©ÙØ´Ø´Û Ø§Ø³Øª ÙÙÛÙ Ø¯Ø± Ø±Ø§Ø³ØªØ§Û ØªØ¨ÛÛÙ ÚÛØ³ØªÛ Ø³ÛØ±Ù Ø¹ÙÙØ§ Ù Ø±Ø§Ø¨Ø·Ù Ø¢Ù Ø¨Ø§ ØÚ©Ù Ø¹ÙÙ Ú©Ù Ø¯Ø± Ø¯Ù ÙØÙØ± Ø§ØµÙÛ Ø¨Ù Ø¨ØØ« Ø±ÙÛ Ø¢ÙØ±Ø¯Ù Ø§Ø³Øª. ÙØÙØ± ÙØ®Ø³Øª Ø¨Ù ØªØ¨ÛÛÙ Ø®Ø§Ø³ØªÚ¯Ø§ÙÙØ§Û Ø³ÛØ±Ù Ø§Ø®ØªØµØ§Øµ ÛØ§ÙØªÙ Ù Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§ÙÙØ§Û Ø§ØµÙÙÛØ§Ù Ø¯Ø± Ø§ÛÙ Ø¨Ø§Ø±Ù Ø¨Ø±Ø±Ø³Û Ø´Ø¯Ù Ù ÙÛØ² Ø¶ÙÙ Ø§Ø±Ø§Ø¦Ù Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§ÙÙØ§Û ØÚ©ÙØ§ Ù Ø§ØµÙÙÛØ§Ù Ø¯Ø± Ø¨Ø§Ø¨ ÙØ§ÙÛØª ØÚ©Ù Ø¹ÙÙØ ØªÙØ§ÙØªÙØ§Û Ø³ÛØ±Ù Ù Ø¹ÙÙ Ø§Ø² ØÛØ« ÙÙØ´Ø£ Ù Ø®Ø§Ø³ØªÚ¯Ø§Ù ÙÙØ±Ø¯ Ø¨Ø±Ø±Ø³Û ÙØ±Ø§Ø± Ú¯Ø±ÙØªÙ Ø§Ø³Øª. ÙØÙØ± Ø¯ÙÙ Ø¨Ù Ø¨ØØ« ÙÙØ§Ú© Ø³ÛØ±Ù Ø¹ÙÙØ§ Ø§Ø² Ø¬ÙØª Ø¹ÙÙ Ø¢ÙØ±ÛÙÛ ÛØ§ Ø§Ø·ÙÛÙØ§Ù Ø¢ÙØ±Û Ø§Ø®ØªØµØ§Øµ ÛØ§ÙØªÙ Ù ØªÙØ§ÛØ² Ø³ÛØ±Ù Ù Ø¹ÙÙ Ø§Ø² Ø§ÛÙ Ø¬ÙØª ÙÛØ² ÙÙØ±Ø¯ ØªÙØ¬Ù ÙØ§ÙØ¹ Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª. Ú©ÙÛØ¯ ÙØ§ÚÙ ÙØ§: Ø³ÛØ±Ù Ø¹ÙÙØ§ Ø Ø¨ÙØ§Û Ø¹ÙÙØ§Ø ØÚ©Ù Ø¹ÙÙØ ÙØµÙØØª ÙØ¸Ø§ÙÛÙØ Ø¹ÙÙ Ø¹Ø±ÙÛ.