Ø¨Ø±Ø±Ø³Û ÙØ¨Ø§ÙÛ ÙÙÙÛ ÙØ§Ú¯Ø°Ø§Ø±Û Ø«ÙÙ Ø¨Ù ÙØ¸Ø± Ú©Ø§Ø±Ø´ÙØ§Ø³(Ø¨ÛØ¹ Ø¨Ø§ ÙØ¸Ø± Ú©Ø§Ø±Ø´ÙØ§Ø³) - Ã™Â…Ã™Â‚Ã˜Â¯Ã˜Â§Ã˜Â¯Ã›ÂŒ, Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯Ã™Â…Ã™Â‡Ã˜Â¯Ã›ÂŒ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø¯Ø± Ø¨Ø³ÛØ§Ø±Û Ø§Ø² ÙØ±Ø§Ø±Ø¯Ø§Ø¯ÙØ§ Ø¨Ù ÙÛÚÙ Ø¹ÙØ¯ Ø¨ÛØ¹Ø ÙÙÚ©Ù Ø§Ø³Øª ØªØ¹ÛÛÙ Ø¨ÙØ§Û Ú©Ø§ÙØ§ ÛØ§ Ø®Ø¯ÙØ§Øª Ø¨Ø± Ø¹ÙØ¯Ù Ø´Ø®ØµÛ Ø¨Ù Ø¹ÙÙØ§Ù Ú©Ø§Ø±Ø´ÙØ§Ø³ ÙÙØ§Ø¯Ù Ø´ÙØ¯ ÛØ§ Ø¨Ù ÙÛÙØª Ø¨Ø§Ø²Ø§Ø± Ø§ØØ§ÙÙ Ú¯Ø±Ø¯Ø¯Ø ÙÛÚ©Ù Ø§Ú©Ø«Ø± ÙÙÛÙØ§Ù ÙØ§ Ø¨Ø§ Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯ Ø¨Ù Ø§Ø¯ÙÙ ÙØªØ¹Ø¯Ø¯Û Ø§ÛÙ Ú¯ÙÙÙ ÙØ¹Ø§ÙÙØ§Øª Ø±Ø§ Ø¨Ø§Ø·Ù Ø§Ø¹ÙØ§Ù Ú©Ø±Ø¯ÙâØ§ÙØ¯Ø Ø¯Ø± Ø¨Ø±Ø§Ø¨Ø± ÙÛØ² Ø¨Ø±Ø®Û Ø§Ø² ÙÙÙØ§ Ø¨Ù Ø¯Ø±Ø³ØªÛ Ø¢Ù ÙØ¸Ø± Ø¯Ø§Ø¯ÙâØ§ÙØ¯. Ø§ÛÙ ÙÙØ´ØªÙ ØªÙØ§Ø´Û Ø§Ø³Øª Ø¯Ø± ÙØ§Ú©Ø§ÙÛ Ù Ø¨Ø±Ø±Ø³Û Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§ÙâÙØ§ Ù ÙØ¨Ø§ÙÛ ÙÙÙÛ Ø§Ø±Ø§Ø¦Ù Ø´Ø¯Ù Ù Ø¨Ù Ø§Ø«Ø¨Ø§Øª Ø±Ø³Ø§ÙÛØ¯Ù ØµØØª Ø§ÛÙ ÙÙØ¹ Ø§Ø² ÙØ¹Ø§ÙÙØ§Øª. Ú©ÙÛØ¯ÙØ§ÚÙ ÙØ§: ÙØ¹ÙÙÙ Ø¨ÙØ¯Ù Ø«ÙÙØ Ø¶Ø§Ø¨Ø·ÙâÙÙØ¯ Ø¨ÙØ¯Ù Ø«ÙÙØ Ø¨ÛØ¹ Ø¨Ù ØÚ©Ù Ú©Ø§Ø±Ø´ÙØ§Ø³Ø ÙÛÙØª Ø¨Ø§Ø²Ø§Ø±Ø ØºØ±Ø±.