ØªØ£ÙÙÛ Ø¯Ø±Â«ØªÚ©Ø±Ø§Ø± Ø¬Ø±ÙÂ»Ø¯Ø± ÙÙÙ Ø§ÙØ§ÙÛÙ Ù ØÙÙÙ Ø§ÛØ±Ø§Ù - Ã™ÂˆÃ˜Â§Ã˜Â¹Ã˜Â¸Ã›ÂŒ, Ã™Â…Ã›ÂŒÃ˜Â±Ã˜Â²Ã˜Â§ Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯; Ã™Â‚Ã˜Â¨Ã™ÂˆÃ™Â„Ã›ÂŒ Ã˜Â¯Ã˜Â±Ã˜Â§Ã™ÂÃ˜Â´Ã˜Â§Ã™Â†, Ã˜Â³Ã›ÂŒÃ˜Â¯Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯Ã˜ÂªÃ™Â‚Ã›ÂŒ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø¹ÙÙ ØªØ´Ø¯ÛØ¯ ÙØ¬Ø§Ø²Ø§Øª Ø¯Ø± ÙØ¸Ø§Ù Ú©ÛÙØ±Û Ø§Ø³ÙØ§Ù Ø§Ø² Ø§ÙÙÛØª ÙÛÚÙâØ§Û Ø¨Ø±Ø®ÙØ±Ø¯Ø§Ø± Ø§Ø³ØªØ Ø²ÛØ±Ø§ ØªØ¹ÛÛÙ ÙØ¬Ø§Ø²Ø§Øª ÙØªÙØ§Ø³Ø¨ Ø¨Ø§ Ø¨Ø²Ù Ø§ÙØ¬Ø§Ù Ø´Ø¯Ù Ø³Ø¨Ø¨ Ø±Ø¹Ø§ÛØª Ø§ØµÙÙ Ø§ÙØ³Ø§ÙÛ Ù Ø§Ø³ÙØ§ÙÛØ ÙØ«Ù Ø§ØµÙ Ø¹Ø¯Ø§ÙØª Ú©ÛÙØ±Û Ù ØªÙØ§Ø³Ø¨ Ø¨ÛÙ Ø¬Ø±Ù Ù ÙØ¬Ø§Ø²Ø§Øª ÙÛâØ´ÙØ¯ Ù Ø§ÛÙ Ø§ÙØ± Ø³ÙØ§ÙØª Ø±ÙØ§ÙÛ Ø¬Ø§ÙØ¹Ù Ø±Ø§ Ø¨ÛØ´ØªØ± ØªØ§ÙÛÙ ÙÛââÚ©ÙØ¯. ÛÚ©Û Ø§Ø² Ø¹ÙÙ Ø¹Ø§Ù ØªØ´Ø¯ÛØ¯ ÙØ¬Ø§Ø²Ø§Øª Â«ØªÚ©Ø±Ø§Ø± Ø¬Ø±ÙÂ» ÙÛâØ¨Ø§Ø´Ø¯ Ú©Ù Ø¨Ù ÙÙØ¨Ø© Ø®ÙØ¯ ØªØ§Ø«ÛØ± Ø¨Ø³Ø²Ø§ÛÛ Ø¯Ø± ØªØ£ÙÛÙ Ø§ÙØ¯Ø§Ù ÙØ¬Ø§Ø²Ø§Øª ÙÛâÚ¯Ø°Ø§Ø±Ø¯ Ù Ø´Ø®Øµ Ø¨Ø²ÙâÚ©Ø§Ø± Ø±Ø§ Ø§Ø² Ø§ÙØ¬Ø§Ù ÙØ¬Ø¯Ø¯ Ø¬Ø±Ù Ø¨Ø§Ø² ÙÛâØ¯Ø§Ø±Ø¯. Ø¯Ø± Ø§ÛÙ Ø¨ØØ« ØªØ¹ÛÛÙ Ø´Ø±Ø§ÛØ· ÙØ§Ø²Ù Ø¨Ø±Ø§Û ØªØÙÙ Â«ØªÚ©Ø±Ø§Ø± Ø¬Ø±ÙÂ» Ù ØØ¯ÙØ¯ ØªØ´Ø¯ÛØ¯ Ø¯Ø± Ø¢Ù Ø§ÙÙÛØª ÙØ³Ø£ÙÙ Ø±Ø§ Ø¯Ù ÚÙØ¯Ø§Ù ÙÛâÙÙØ§ÛØ¯Ø Ø²ÛØ±Ø§ Ø¯Ø± ØµÙØ±Øª Ø§Ø´ØªØ¨Ø§ÙØ Ø§Ú¯Ø± ÙÛØ²Ø§Ù ÙØ¬Ø§Ø²Ø§Øª Ø¨Ø²ÙâÚ©Ø§Ø± Ú©ÙØªØ± ÛØ§ Ø¨ÛØ´ØªØ± Ø§Ø² ÙÛØ²Ø§Ù Ø¬Ø±Ù Ø§Ù Ø¨Ø§Ø´Ø¯Ø Ø§ØµÙ Ø¹Ø¯Ø§ÙØª Ú©ÛÙØ±Û Ø²ÛØ± Ø³Ø¤Ø§Ù ÙÛââØ±ÙØ¯ Ù ØªØ´Ø®ÛØµ Ø¯ÙÛÙ Ø§ÛÙ ÙÙØ¶ÙØ¹ ÙÛØ§Ø² Ø¨Ù ØªØÙÛÙÛ ØµØÛØ Ø¯Ø§Ø±Ø¯. Ú©ÙÛØ¯âÙØ§ÚÙâÙØ§:Ø¬ÙØ§Øª Ø¹Ø§ÙØ ØªØ´Ø¯ÛØ¯ ÙØ¬Ø§Ø²Ø§ØªØ ØªÚ©Ø±Ø§Ø± Ø¬Ø±ÙØ Ø¬Ø±Ù Ø³Ø§Ø¨ÙØ Ø¬Ø±Ù ÙØ§ØÙ.