ÙÙØ§ØØ¸Ø§Øª ÙÙÙÛ Ù¾ÛØ±Ø§ÙÙÙ Ø¨Ø§Ø²Ø§Ø±ÛØ§Ø¨Û Ø´Ø¨Ú©Ù Ø§Û - Ã˜Â§Ã›ÂŒÃ˜Â²Ã˜Â¯Ã›ÂŒ Ã™ÂÃ˜Â±Ã˜Â¯, Ã˜Â¹Ã™Â„Ã›ÂŒ Ã˜Â§ÃšÂ©Ã˜Â¨Ã˜Â±; Ã™Â‚Ã™Â†Ã˜Â¨Ã˜Â±Ã˜Â²Ã˜Â§Ã˜Â¯Ã™Â‡, Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø¨Ø§Ø²Ø§Ø±ÛØ§Ø¨Û Ø´Ø¨Ú©Ù Ø§Û Ø±ÙØ´Û ÙÙÛÙ Ø¯Ø± ØªØ¬Ø§Ø±Øª Ø§ÙØ±ÙØ²Û Ø§Ø³Øª Ù Ø¨Ù Ø¹ÙÙØ§Ù ÙØ¹Ø§ÙÙÙ Ø§Û ÙØ³ØªÙÙ ÙÛâØªÙØ§ÙØ¯ ÙÙØ±Ø¯ Ø¨Ø±Ø±Ø³Û ÙØ±Ø§Ø± Ú¯ÛØ±Ø¯ Ø ÙØ±ÚÙØ¯ ÙÙÚ©Ù Ø§Ø³Øª ØªØ´Ø§Ø¨ÙØ§ØªÛ ÙÛØ§Ù Ø¹ÙØ§ÙÛÙ Ø§Ø¬Ø§Ø±Ù Ø Ø¬Ø¹Ø§ÙÙØ Ù ØµÙØ Ø¨Ø§ Ø¨Ø§Ø²Ø§Ø±ÛØ§Ø¨Û Ø´Ø¨Ú©Ù Ø§Û ÙØ¬ÙØ¯ Ø¯Ø§Ø´ØªÙ Ø¨Ø§Ø´Ø¯ . Ø¯Ø± Ø·Ø±Ø ÙØ§Û ÙØ®ØªÙÙ Ø¨Ø§Ø²Ø§Ø±ÛØ§Ø¨Û Ø´Ø¨Ú©Ù Ø§Û Ø´Ø§ÛØ¨Ù ÙØ§ÛÛ ÚÙÙ Ø´Ø§ÙØ³ Ø Ø±ÛØ³Ú© Ù Ø®Ø·Ø±Ù¾Ø°ÛØ±ÛØ ÙØ±ÛØ¨Ø Ø¹Ø¯Ù ØªÙØ§Ø´ Ø¯Ø± Ú©Ø³Ø¨ Ø¯Ø±Ø¢ÙØ¯Ø Ù Ø®Ø±ÙØ¬ Ø³Ø±ÙØ§ÛÙ Ø§Ø² Ú©Ø´ÙØ± ÙØ¬ÙØ¯ Ø¯Ø§Ø±Ø¯ Ù Ø§Ø² Ø§ÛÙ Ø±Ù Ø´Ø¨ÙØ§ØªÛ ÚÙÙ ÙÙØ§Ø± Ø Ø§Ú©Ù ÙØ§Ù Ø¨Ù Ø¨Ø§Ø·ÙØ Ù ØºØ±Ø±Û Ø¨ÙØ¯Ù Ø§ÛÙ Ú¯ÙÙÙ ÙØ¹Ø§ÙÙØ§Øª ÙØ·Ø±Ø ÙÛ Ú¯Ø±Ø¯Ø¯Ø Ø¨Ù Ø®ØµÙØµ Ø¯Ø± Ø§ÙÙØ§Ø¹Û Ú©Ù ÚØ±Ø®Ø© Ø¢ÙÙØ§ Ø¨Ø¯ÙÙ Ø±Ø¯ Ù Ø¨Ø¯Ù Ø´Ø¯Ù Ú©Ø§ÙØ§ Ù ÛØ§ ØªØ¨Ø§Ø¯Ù Ú©Ø§ÙØ§ÙØ§Û ÙÙÚ©Ø³ Ø¨Ø§ ÙÛÙØª ÙØ§Û ØºÛØ±ÙØ§ÙØ¹ÛØ ØªØ¹Ø±ÛÙ Ø´Ø¯Ù Ø§ÙØ¯Ø Ø§ÛÙ Ø§Ø´Ú©Ø§Ù ÙØ§ Ø¨Ù Ø·ÙØ± Ø¬Ø¯ÙÛ ÙØ§Ø¨Ù ØªÙØ¬Ù Ø§Ø³Øª. Ø¨Ø§ ØªÙØ¬Ù Ø¨Ù Ø§Ø«Ø±Ø§Øª ÙÙÙÛ ÙØ³ØªÙÛÙ Ù ØºÛØ±ÙØ³ØªÙÛÙÛ Ú©Ù Ø§ÛÙ ÙØ¹Ø§ÙÛØª ÙØ§ Ø¨Ù ÙÛÚÙ Ø§Ø² ÙÙØ¹ Ø¯ÙÙ Ø¢Ù Ø¯Ø± Ø´Ø¨Ú©Ø© Ø§ÙØªØµØ§Ø¯Û Ø¬ÙØ§ÙØ¹ ÙÛ Ú¯Ø°Ø§Ø±Ø¯Ø Ø¹ÙØ§ÙÙ Ø¨Ø± Ø´Ø¨ÙØ§Øª ÙØ°Ú©ÙØ±Ø ÙÙÙ ØªØ±ÛÙ Ø¹ÙÙØ§ÙÛ Ú©Ù Ø¯Ø± ØªØØ¯ÛØ¯ Ø¢Ù Ø§Ø² Ø¬Ø§ÙØ¨ Ø¯ÙÙØª Ø§Ø³ÙØ§ÙÛ ÙÛ ØªÙØ§ÙØ¯ ÙØ¯ ÙØ¸Ø± ÙØ±Ø§Ø± Ú¯ÛØ±Ø¯Ø ØÚ©Ù Ø«Ø§ÙÙÛÙ ØÙØ¸ ÙØ¸Ø§Ù Ù ÙØµÙØØª Ø¢Ù Ø§Ø³Øª. Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ÙÙØ§ÙÙ Ø¶ÙÙ Ø§Ø´Ø§Ø±Ù Ø¨Ù Ø§ÙÙØ§Ø¹ Ø¨Ø§Ø²Ø§Ø±ÛØ§Ø¨Û Ø´Ø¨Ú©Ù Ø§ÛØ ÙØ´Ø±ÙØ¹ÛØª ÛØ§ Ø¹Ø¯Ù ÙØ´Ø±ÙØ¹ÛØª Ø¢Ù ÙÙØ±Ø¯ Ø¨ØØ« Ù Ø¨Ø±Ø±Ø³Û ÙØ±Ø§Ø± ÙÛ Ú¯ÛØ±Ø¯. Ø¢ÙÚÙ ÙÛ ØªÙØ§Ù Ú¯ÙØª Ø§ÛÙ Ú©Ù Ø¨Ø§Ø²Ø§Ø±ÛØ§Ø¨Û Ø´Ø¨Ú©Ù Ø§Û Ø¨Ù Ø¯ÙÛÙ Ø§Ú©Ù ÙØ§Ù Ø¨Ù Ø¨Ø§Ø·ÙØ ÙÙØ§Ø±Ø ØºØ±Ø±Ø Ù Ø§Ø®ØªÙØ§Ù Ø¯Ø± ÙØ¸Ø§ÙØ ÙØ´Ø±ÙØ¹ÛØª ÙØ¯Ø§Ø±Ø¯ Ù Ø¨Ù Ø¹ÙÙØ§Ù Ú©Ø³Ø¨ ØØ±Ø§Ù Ú©Ù ÙØªÛØ¬Ø© Ø¢Ù Ø¨Ø·ÙØ§Ù Ø§Ø³ØªØ ÙØ·Ø±Ø ÙÛ Ú¯Ø±Ø¯Ø¯. Ú©ÙÛØ¯ ÙØ§ÚÙ ÙØ§: Ø¨Ø§Ø²Ø§Ø±ÛØ§Ø¨Û Ø´Ø¨Ú©Ù Ø§ÛØ Ø§Ø¬Ø§Ø±ÙØ Ø¬Ø¹Ø§ÙÙØ ØµÙØØ Ø§Ú©Ù Ø¨Ù Ø¨Ø§Ø·ÙØ ØºØ±Ø±Ø ÙÙØ§Ø±Ø ØÚ©Ù Ø«Ø§ÙÙÛ.