ÙÙØ¯ Ù ØªØÙÛÙ Ø¢Ø±Ø§Û ÙÙÙÛ Ø¯Ø± Ø¨Ø§Ø¨ ÙØ§Ø¹Ø¯Û Â«Ø§ÙÙØºÙØ§ØµÙØ¨Ù ÛÙØ¤Ø®ÙØ°Ù Ø¨ÙØ£Ø´ÙÙÙÙ Ø§ÙØ£ØÙÙØ§ÙÙÂ» Ù ÙÙÙØ±Ù ÙØµØ¯Ø§ÙÛ Ø¢Ù - Ã˜Â¹Ã™Â„Ã›ÂŒÃ˜Â´Ã˜Â§Ã™Â‡Ã›ÂŒ Ã™Â‚Ã™Â„Ã˜Â¹Ã™Â‡ Ã˜Â¬Ã™ÂˆÃ™Â‚Ã›ÂŒ, Ã˜Â§Ã˜Â¨Ã™ÂˆÃ˜Â§Ã™Â„Ã™ÂÃ˜Â¶Ã™Â„ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø´Ø±Ø¹ Ø§Ø³ÙØ§ÙÛ Ø¨Ù Ø§ÙÙØ± ÙØ§ÙÛ ÙØ±Ø¯Ù Ø§ÙÙÛØª Ø¯Ø§Ø¯Ù Ù Ø¨Ø±Ø§Û Ø¢Ù ÙÙØ§ÙÛÙ ÙÛÚÙ Ø§Û ÙØ¶Ø¹ Ú©Ø±Ø¯Ù Ø§Ø³Øª ØªØ§ Ø´ÙØ±ÙÙØ¯Ø§Ù Ø¨ØªÙØ§ÙÙØ¯ Ø¯Ø± Ù¾Ø±ØªÙ Ø¢ÙâÙØ§ Ø¨Ù Ø²ÙØ¯Ú¯Û Ø¨Ù¾Ø±Ø¯Ø§Ø²ÙØ¯. Ø³Ø®Øª Ú¯ÛØ±Û Ø¨Ø±Ø§Û Ø´Ø®Øµ ÙØªØ¬Ø§ÙØ² Ø¨Ù Ø§ÙÙØ§Ù Ø¯ÛÚ¯Ø±Ø§Ù Ø§Ø² Ø§ÛÙ ÙÙØ§ÙÛÙ Ø§Ø³Øª ØªØ§ ÙÛÚ Ú©Ø³ Ø¬Ø±Ø£Øª Ø¯Ø³Øª Ø§ÙØ¯Ø§Ø²Û Ø¨Ù Ø§ÙÙØ§Ù Ø¯ÛÚ¯Ø±Ø§Ù Ù¾ÛØ¯Ø§ ÙÚ©ÙØ¯. Ø§ÛÙ Ø³Ø®Øª Ú¯ÛØ±ÛÙ Ø¯Ø± Ø¨Ø±Ø®ÙØ±Ø¯ Ø¨Ø§ ØºØ§ØµØ¨ ØÙÙÙØ Ø§Ø² Ø±ÙØ§ÛØ§Øª Ù Ø§ØÚ©Ø§ÙÛ Ø¨Ù Ø¯Ø³Øª ÙÛâØ¢ÛØ¯ Ú©Ù Ø¯Ø± Ø¨Ø§Ø¨ ØºØµØ¨ ØµØ§Ø¯Ø± Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª. ÙØ§Ø¹Ø¯Û Â«Ø§ÙÙØºÙØ§ØµÙØ¨Ù ÛÙØ¤Ø®ÙØ°Ù Ø¨ÙØ£Ø´ÙÙÙÙ Ø§ÙØ£ØÙÙØ§ÙÙÂ»Ø Ø¨Ù Ø§ÛÙ ÙØ¹ÙØ§ Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø¨Ø§ ØºØ§ØµØ¨ Ø¨Ù Ø³Ø®Øª ØªØ±ÛÙ Ø´ÛÙÙ ÙØ§ Ø¨Ø±Ø®ÙØ±Ø¯ ÙÛ Ø´ÙØ¯ Ø§Ø² ÙÙÛÙ ÙØ³Ø¦ÙÙÛØª ÙØ¶Ø§Ø¹Ù Ù ØªØ´Ø¯ÛØ¯ ÙØ¬Ø§Ø²Ø§Øª ÙØ¯ÙÛ ØºØ§ØµØ¨ Ø¨Ù Ø´ÙØ§Ø± ÙÛ Ø¢ÛØ¯. Ø§ÙØ²ÙÙ Ø¨Ø± ÙÚ©Ø§Øª ÙÙÙ Ø§ÛÙ ÙØ§Ø¹Ø¯Ù Ø¨Ù Ø³Ù Ù¾Ø±Ø³Ø´ Ø¨ÙÛØ§Ø¯Û Ø¨Ø§ÛØ¯ Ù¾Ø±Ø¯Ø§Ø®ØªÙ Ø´ÙØ¯: ÙØ®Ø³Øª Ø§ÛÙÚ©Ù Ø¢ÛØ§ Ø§ÛÙ ÙØ§Ø¹Ø¯Ù Ø¨Ù Ø¹ÙÙØ§Ù ÛÚ© ÙØ§Ø¹Ø¯Û ÙÙÙÛ ÙØ·Ø±Ø Ø§Ø³Øª ÛØ§ ÙÙØ Ø¯ÙÙ: Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§Ù ÙØ§Û ÙØ®Ø§ÙÙØ§Ù Ù ÙÙØ§ÙÙØ§Ù ÚÛØ³Øª Ù Ø§Ø¯ÙÛ ØØ¬ÛØª Ø¢Ù Ú©Ø¯Ø§Ù Ø§Ø³ØªØ Ø³ÙÙ: ÙÙÙØ±Ù ÙØµØ¯Ø§ÙÛ Ù Ú©Ø§Ø±Ø¨Ø±Ø¯Û Ø§ÛÙ ÙØ§Ø¹Ø¯Ù Ø±Ø§ ØªØ§ Ú©Ø¬Ø§ ÙÛ ØªÙØ§Ù Ø¯Ø§ÙØ³ØªØ Ø§ÛÙ Ù¾ÚÙÙØ´ Ú©ÙØ´ÛØ¯Ù Ø§Ø³Øª Ø¨Ø§ Ø§Ø«Ø¨Ø§Øª Ø§ÛÙ ÙØ§Ø¹Ø¯Ù Ù Ú©Ø§Ø±Ø¨Ø±Ø¯Û Ø¨ÙØ¯Ù Ø¢Ù Ø¯Ø± ÙÙÙ Ù ØÙÙÙØ Ø¯Ø§Ø´ØªÙ Ù¾Ø´ØªÙØ§ÙÙ ÙØ§ÛÛ ÙØ§ÙÙØ¯ Ø±ÙØ§ÛØ§ØªØ ÙØ°Ø§Ù Ø´Ø±ÛØ¹ØªØ ÙÙØ§Ø³Ø¨Øª ØÚ©Ù Ù ÙÙØ¶ÙØ¹ Ù Ø¨ÙØ§Û Ø¹ÙÙØ§ Ø±Ø§ Ø¨Ø±Ø§Û Ø¢Ù Ø¢Ø´Ú©Ø§Ø± Ø³Ø§Ø²Ø¯ Ù ÙÙÙØ±ÙÙØ§ÛÛ ÙØ§ÙÙØ¯ Ø¨Ø±Ú¯Ø±Ø¯Ø§Ø¯Ù ÙÙØ±Û ÙØ§ÙØ ÙÙÙØª ÙØ¯Ø§Ø¯Ù Ø¨Ù ØºØ§ØµØ¨ ØØªÛ Ø¯Ø± ØµÙØ±Øª ØªÙÚ¯Ø¯Ø³ØªÛØ Ù¾Ø±Ø¯Ø§Ø®Øª ÙØ²ÛÙÙ ÙØ§Û ÙÚ¯ÙØ¯Ø§Ø±Û ØØªÛ Ø¯Ø± ØµÙØ±Øª Ø§ÙØ²ÙÙ Ø´Ø¯Ù Ø§Ø² ÙÛÙØª Ø§ØµÙ ÙØ§Ù ØºØµØ¨ÛØ Ù¾Ø±Ø¯Ø§Ø®Øª ÙØ²ÛÙÙ ÙØ§Û Ø¨Ø§ÙØ§ Ù Ø¯Ø´ÙØ§Ø± ÙÙÙ Ù Ø§ÙØªÙØ§Ù Ù ØªØ§ÙØ§Ù Ú©Ø´ÛØ¯Ù Ø¯Ø± Ø¨Ø±Ø§Ø¨Ø± ÙÙØ§ÙØ¹ (Ø¨ÙØ±Ù Ø¨Ø±Ø¯Ø§Ø±Û Ø´Ø¯Ù ÛØ§ ÙØ´Ø¯Ù) Ø±Ø§ Ø¨Ø±Ø§Û ØºØ§ØµØ¨ Ø¨Ø± Ù¾Ø§ÛÛ Ø§ÛÙ ÙØ§Ø¹Ø¯Ù Ø¨Ù Ø§Ø«Ø¨Ø§Øª Ø¨Ø±Ø³Ø§ÙØ¯.