Ø¯Ø±Ø¢ÙØ¯Û Ø¨Ø± Ø¬Ø§ÛÚ¯Ø§Ù Ø§Ø®ÙØ§Ù Ø¯Ø± Ø§Ø²Ø¯ÙØ§Ø¬ Ù ØÙÙÙ Ø®Ø§ÙÙØ§Ø¯Ù - Ã˜Â²Ã˜Â§Ã˜Â±Ã˜Â¹Ã›ÂŒ, Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯ Ã™Â…Ã™Â‡Ã˜Â¯Ã›ÂŒ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø¯Ø± Ø·ÙÙ ØªØ§Ø±ÛØ®Ø ÙÙØ§Ø¯ Ø®Ø§ÙÙØ§Ø¯Ù Ø¨Ø§ ÙØ±Ø§Ø² Ù ÙØ´ÛØ¨ÙØ§Û ÙØªØ¹Ø¯Ø¯Û ÙÙØ±Ø§Ù Ù Ø¨Ø§ ÙØ§ÙÙØ¬Ø§Ø±ÛÙØ§ Ù ÙØ´Ú©ÙØ§Øª Ø¹Ø¯ÛØ¯ÙâØ§Û Ø¨Ù ÙÛÚÙ Ø¯Ø± Ø¨ÙØ¹Ø¯ ØªØ±Ø¨ÛØªÛ Ù Ø§Ø®ÙØ§ÙÛ Ø¯Ø³Øª Ø¨Ù Ú¯Ø±ÛØ¨Ø§Ù Ø¨ÙØ¯Ù Ø§Ø³Øª. Ø§ÙØ¬ Ø¨ÛâØ³Ø§ÙØ§ÙÛ Ø§Ø®ÙØ§ÙÛ Ù ØªØ±Ø¨ÛØªÛ Ø¯Ø± Ø§ÛÙ Ú©Ø§ÙÙÙØ Ø¨Ù ÙÙØ§Ø·Ø¹ Ø²ÙØ§ÙÛ ÙØ¨Ù Ø§Ø² Ø§Ø³ÙØ§Ù (Ø¯ÙØ±Ø§Ù Ø¬Ø§ÙÙÛØª) Ø¨Ø± ÙÛâÚ¯Ø±Ø¯Ø¯. ÙØ±ÚÙØ¯ Ø¯Ø± ÙØ±ÙÙ ÙØ¹Ø§ØµØ± ÙÛØ² Ø§ÛÙ ÙÙØ§Ø¯ ÙÙØ¯Ø³ Ø¯Ø³ØªØ®ÙØ´ ØªØºÛÛØ±Ø§Øª ØªÚ©Ø§Ù Ø¯ÙÙØ¯ÙâØ§Û Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø®Ø§Ø³ØªÚ¯Ø§Ù Ø¢Ù Ø¯Ø± ØÙØ²Û Ø§Ø®ÙØ§Ù ÙØ§Ø¨Ù Ø¬Ø³ØªØ¬Ù Ø§Ø³Øª. Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ÙÙØ§ÙÙ Ø¨Ù Ø¨Ø±Ø±Ø³Û Ø¨Ø¹Ø¯ Ø§Ø®ÙØ§ÙÛ ØÙÙÙ Ù ØªÚ©Ø§ÙÛÙ Ø®Ø§ÙÙØ§Ø¯Ù Ø¯Ø± Ø§Ø³ÙØ§Ù Ù¾Ø±Ø¯Ø§Ø®ØªÙ Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª. Ø¯Ø± Ø§ÛÙ Ø±Ø§Ø³ØªØ§Ø Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§Ù Ø§Ø³ÙØ§Ù ÙØ³Ø¨Øª Ø¨Ù Ø§ÙÚ¯ÙÙØ§Û ØºÛØ±Ø§Ø®ÙØ§ÙÛ Ø§Ø²Ø¯ÙØ§Ø¬ Ù Ø®Ø§ÙÙØ§Ø¯Ù Ø¯Ø± ÙØ¨Ù Ø§Ø² Ø§Ø³ÙØ§Ù Ù Ø¯ÙØ±Ø§Ù ÙØ¹Ø§ØµØ± ØªØ¨ÛÛÙ Ú¯Ø´ØªÙ Ù ØÙÙÙ Ù ØªÚ©Ø§ÙÛÙ ØØ§Ú©Ù Ø¨Ø± Ø®Ø§ÙÙØ§Ø¯Û Ø§Ø³ÙØ§ÙÛ Ø¨Ø§ ØªØ£Ú©ÛØ¯ Ø¨Ø± ÙÙØ§ØµØ¯ Ø§Ø®ÙØ§ÙÛ ÙØ¹Ø±ÙÛ Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª Ù Ø§ÛÙ ÙØ·ÙØ¨ Ø¨Ù Ø§Ø«Ø¨Ø§Øª ÙÛâØ±Ø³Ø¯ Ú©Ù Ø¹ÙÛâØ±ØºÙ ÙØ¬ÙØ¯ Ø¨Ø±Ø®Û Ø§Ø² Ø´Ø¨ÙØ§ØªØ Ø¸ÙÙØ± Ø§Ø®ÙØ§Ù Ù Ø¢ÙÛØ®ØªÚ¯Û Ø¢Ù Ø¨Ø§ ÙÙØ§ÙÛÙ Ù ÙÙØ±Ø±Ø§Øª Ø®Ø§ÙÙØ§Ø¯ÙØ Ø¯Ø± ØÙÛÙØª Ø¶Ø§ÙÙ Ø§Ø¬Ø±Ø§ÛÛ Ø¢Ù Ø¨Ù Ø´ÙØ§Ø± ÙÛâØ±ÙØ¯ Ù Ø¹ÙØ§ØµØ± ÙÙØ¬ÙØ¯ Ø¯Ø± Ø®Ø§ÙÙØ§Ø¯Ù Ø¨Ø§ ÙØ¬ÙØ¯ Ø§ÛÙ Ø¯Ø³ØªÙ Ø§Ø² ØÙÙÙ Ù ØªÚ©Ø§ÙÛÙ Ø§Ø®ÙØ§ÙâÙØÙØ±Ø§ÙÙØ Ø¨Ù Ø§Ø³ØªØÚ©Ø§Ù Ø§ÛÙ Ú©Ø§ÙÙÙ ÙÙØ¯Ø³ ÙÛâÙ¾Ø±Ø¯Ø§Ø²ÙØ¯. Ø¨Ù ÙÙÛÙ ÙÙØ¸ÙØ± Ø¨Ù Ø¨Ø±Ø®Û Ø§Ø² Ø§ØÚ©Ø§Ù ÙÙÙÛ Ù ØÙÙÙÛ Ø§Ø² ÙØ¨ÛÙ ØÙÙÙ Ù ØªÚ©Ø§ÙÛÙ ÙØ§ÙØ¯ÛÙ Ù ÙØ±Ø²ÙØ¯Ø§Ù Ù Ø±ÙØ§Ø¨Ø· ØØ§Ú©Ù Ø¨Ø± Ø²Ù Ù Ø´ÙÙØ± Ø¯Ø± Ø®Ø§ÙÙØ§Ø¯Ù Ø¨Ø§ Ø±ÙÛÚ©Ø±Ø¯ Ø§Ø®ÙØ§ÙÛ Ù¾Ø±Ø¯Ø§Ø®ØªÙ Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª. Ú©ÙÛØ¯ ÙØ§ÚÙâÙØ§: Ø®Ø§ÙÙØ¯Ø§ÙØ Ø§Ø®ÙØ§ÙØ ØÙÙÙ Ø®Ø§ÙÙØ§Ø¯ÙØ Ø§Ø²Ø¯ÙØ§Ø¬. Ú©ÙÛØ¯ ÙØ§ÚÙ ÙØ§ : ØÚ©Ù ÙÙÙÛ- Ø§Ø®ÙØ§Ù Ø ØÙÙÙ ÙØªÚ©Ø§ÙÛÙ Ø ÙÚ©Ø§Ø Ø ØªÙÚ©ÛÙ Ø Ø¥Ø°Ù Ø