Ù¾ÚÙÙØ´Û Ù¾ÛØ±Ø§ÙÙÙ ÙØ¨Ø§ÙÛ ØÙ Ú©Ø±Ø§ÙØª Ø§ÙØ³Ø§Ù Ø¯Ø± ÙÙØ§Ø¨Ø¹ Ø§ØÚ©Ø§Ù - Ã˜ÂÃ™Â‚Ã›ÂŒÃ™Â‚Ã˜Âª Ã™Â¾Ã™ÂˆÃ˜Â±, Ã˜ÂÃ˜Â³Ã›ÂŒÃ™Â† (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ú©Ø±Ø§ÙØª Ø§ÙØ³Ø§Ù ØØ¯Ø§ÙÙ Ø¯Ø± Ø³Ù ØÙØ²Ù ÙØ§Ø¨Ù Ø¨Ø±Ø±Ø³Û Ø§Ø³Øª: Ú©Ø±Ø§ÙØª Ø§ÙØ³Ø§ÙÛØ Ú©Ø±Ø§ÙØª Ø§ÙÙÛ Ù Ú©Ø±Ø§ÙØª Ø¹Ø±ÙÛ â Ø§Ø¬ØªÙØ§Ø¹Û. Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ÙÙØ§ÙÙ Ø¨Ù Ø³Ø¨Ø¨ ÙØØ¯ÙØ¯ÛØª ÙØ¬Ø§ÙØ ØªÙÙØ§ Ø¨Ù Ø¨Ø®Ø´Û Ø§Ø² Ø¢ÙÚÙ ÙÛ ØªÙØ§Ù Ø¯Ø±Ø¨Ø§Ø±Ù Û Ú©Ø±Ø§ÙØª Ø§Ø±Ø§Ø¦Ù ÙÙÙØ¯ Ù¾Ø±Ø¯Ø§Ø®ØªÙ Ø§ÛÙ Ù Ø¢Ù Ø§Ø«Ø¨Ø§Øª Ø§Ø³ØªØ¯ÙØ§ÙÛ Ú©Ø±Ø§ÙØª Ø§ÙØ³Ø§ÙÛ Ø§Ø³Øª. Ø¨Ø·ÙØ± Ú©ÙÛ Ø¨Ø±Ø§Û ØªØµØ¯ÛÙ Ú¯Ø²Ø§Ø±Ù ÙØ§ Ù ÙØ±Ø¶ÛÙ ÙØ§ÛÛ Ú©Ù Ø¯Ø± Ø¨Ø³ØªØ± Ø¯Ø§ÙØ´ ÙÙÙ Ù ØÙÙÙ Ø§Ø³ÙØ§ÙÛ Ø·Ø±Ø ÙÛ-Ø´ÙÙØ¯ Ø¯Ù Ø±ÙØ´ Ø¹ÙØ¯Ù Û ÙØ±ØªØ¨ ÙØ¬ÙØ¯ Ø¯Ø§Ø±Ø¯. Ø±ÙØ´ ÙØ®Ø³Øª Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯Ù Ø§Ø² Ø§Ø¯ÙÙ Ø§Ø¬ØªÙØ§Ø¯Û Ù Ø±ÙØ´ Ø¯ÙÙ ØªØ¹ÛÛÙ Ø§ØµÙ Ø¹ÙÙÛ Ø§Ø³Øª. Ø§Ø² Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§Ù ÙÚ¯Ø§Ø±ÙØ¯Ù ÙÙÛÙ Ø¯Ù Ø±ÙØ´ Ø¨Ø±Ø§Û Ø§Ø«Ø¨Ø§Øª ØÙ Ú©Ø±Ø§ÙØª Ø§ÙØ³Ø§ÙÛ ÙØ§Ø¨Ù Ø·Ø±Ø Ø§Ø³Øª. ÛÚ©Û Ù¾ÛÚ¯ÛØ±Û Ø§Ø¯ÙÙ Û Ø§Ø¬ØªÙØ§Ø¯Û Ú©Ø±Ø§ÙØª Ø§ÙØ³Ø§ÙÛ Ù Ø¯ÛÚ¯Ø±Û Ø¨Ø³ÙØ¯Ù ÙÙÙØ¯Ù Ø¨Ù Ø¹Ø¯Ù Ø¯ÙÛÙ ÙØ¹ØªØ¨Ø± Ø¯Ø± ÙÙØ§Ø±Ø¯ ÙØ´Ú©ÙÚ© Ø¨Ø±Ø§Û ÙØªÚ© ØØ±ÙØª Ø§ÙØ³Ø§Ù Ù Ø¯Ø± ÙØªÛØ¬Ù ÙÙÛ ØÙ Ø§ÙØ§ÙØª Ø¨Ù Ø§ÙØ³Ø§Ù Ø¯Ø± Ù¾Ø±ØªÙ Ø§Ø¯ÙÙ ÙÙØ§ÙØªÛ Ø§Ø³Øª. Ø±ÙØ´ Ø§ÙÙ ØØ¯Ø§Ú©Ø«Ø±Û Ù Ø±ÙØ´ Ø¯ÙÙ ØØ¯Ø§ÙÙÛ Ø§Ø³Øª. Ø¯Ø± Ø§Ø«Ø± ØØ§Ø¶Ø± Ø¨Ø§ Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯Ù Ø§Ø² Ø¯Ù Ø±ÙØ´ ÙØ°Ú©ÙØ±Ø Ø¨Ø±Ø§Û Ø§Ø«Ø¨Ø§Øª ØÙ Ú©Ø±Ø§ÙØª Ø§ÙØ³Ø§ÙÛ ØªÙØ§Ø´ ÙÙÙØ¯Ù Ø§ÛÙ. Ø¯Ø± Ø§ÛÙ Ø¨Ø³ØªØ± ÙÛØ² ÙØ¬Ø§Ù ÙØ§ Ø¨Ø³ÛØ§Ø± ÙØØ¯ÙØ¯ Ø§Ø³Øª Ù Ø¨Ù ÙÙÛÙ Ø¯ÙÛÙ ØªÙÙØ§ Ø¨Ù Ø¨Ø±Ø®Û Ø§Ø² Ø§Ø¯ÙÙ ÙÛ Ù¾Ø±Ø¯Ø§Ø²ÛÙ Ù Ø®ÙØ§ÙÙØ¯Ù ÙØØªØ±Ù Ø±Ø§ Ø¨Ù Ø¨ØØ« ÙÙØµÙ Ø¯Ø± ÙØ¬Ø§Ù ÙØ§Û Ú¯Ø³ØªØ±Ø¯Ù ØªØ± ÙØ¹Ø¯Ù ÙÛ Ø¯ÙÛÙ.