Ø¨Ø§Ø²Ù¾ÚÙÙÛ Ø§Ø¹Ø±Ø§Ø¶ Ø§Ø² ÙÙÚ©ÛØª Ø¯Ø± ÙÙÙ Ù ØÙÙÙ - Ã˜ÂÃ™Â‚Ã›ÂŒÃ™Â‚Ã˜Âª Ã™Â¾Ã™ÂˆÃ˜Â±, Ã˜ÂÃ˜Â³Ã›ÂŒÃ™Â†; Ã˜Â§Ã™Â…Ã˜Â§Ã™Â…, Ã˜Â³Ã›ÂŒÃ˜Â¯ Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯Ã˜Â±Ã˜Â¶Ã˜Â§ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø§Ø¹Ø±Ø§Ø¶ Ø¯Ø± ÙÛØ§Ù ÙÙÛÙØ§Ù Ø¨Ù Ø·ÙØ± Ø¬Ø¯Ø§Ú¯Ø§ÙÙ Ø¨ØØ« ÙØ´Ø¯Ù Ù ØªÙÙØ§ Ø¯Ø± ÙÙØ§Ø±Ø¯Û Ø¨Ù Ø·ÙØ± Ø¶ÙÙÛ Ø¨Ø¯Ø§Ù Ø§Ø´Ø§Ø±Ù Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª. Ø¯Ø± ÙÙØ§ÙÛÙ ÙÙØ¶ÙØ¹Ù ÙÛØ² Ø§ÛÙ ÙØ·ÙØ¨ ÙÙØ±Ø¯ ØºÙÙØª ÙØ§ÙØ¹ Ú¯Ø´ØªÙ Ù Ø§ØºÙØ¨ ØÙÙÙØ¯Ø§ÙØ§Ù- Ø¨Ù ØªØ¨Ø¹ ÙÙØ§ÙÛÙ Ù ÙÙÚÙÙ ÙÙÛÙØ§Ù- Ø¯Ø± Ø§ÛÙâØ¨Ø§Ø±Ù Ø¨Ù ØªÙØµÛÙ Ø³Ø®Ù ÙÚ¯ÙØªÙâØ§ÙØ¯. ÙØ§ Ø¯Ø± Ø§ÛÙØ¬Ø§ Ø¨Ø§ Ø¨ØØ« Ø§Ø² ÙØ§ÙÛØª Ø§Ø¹Ø±Ø§Ø¶ Ø¨Ù Ø¯ÙØ¨Ø§Ù Ø±ÙØ´Ù Ø´Ø¯Ù ÙØ³Ø¦ÙÙâØ§Û ÙØ³Ø¨ØªØ§Ù Ù¾ÛÚÛØ¯Ù ÛØ¹ÙÛ Ø§Ø«Ø± Ø§Ø¹Ø±Ø§Ø¶ ÙØ³ØªÛÙ. ØªØ§ Ø¢ÙØ¬Ø§ Ú©Ù ÙÛâØ¯Ø§ÙÛÙ ÙØ¸Ø±ÛÛ ØºØ§ÙØ¨ Ø¯Ø± ÙÛØ§Ù ÙÙÛÙØ§Ù Ø§ÙØ§ÙÛÙ Ø¢Ù Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø§Ø¹Ø±Ø§Ø¶ Ø¨Ù Ø¹ÙÙØ§Ù ÛÚ© Ø¹ÙÙ ØÙÙÙÛ ÙÙØ±Ø¯ ØªØ£ÛÛØ¯ Ø´Ø§Ø±Ø¹ ÙÛØ³Øª. Ø§ÙØ§ ØÙÙÙØ¯Ø§ÙØ§Ù Ø¯Ø± Ø§Ú©Ø«Ø±ÛØª ÙØ±ÛØ¨ Ø¨Ù Ø§ØªÙØ§Ù ÙÙØ§Ø±Ø¯ Ø¨Ø¯ÙÙ Ø¢ÙÚ©Ù ÙØ¨ÙØ§Û ÙÙØ¬ÙÛ Ø±Ø§ Ø°Ú©Ø± Ú©Ø±Ø¯Ù Ø¨Ø§Ø´ÙØ¯ Ø¨Ù ÙØ´Ø±ÙØ¹ÛØª Ø§Ø¹Ø±Ø§Ø¶ Ø±Ø§Û Ø¯Ø§Ø¯ÙâØ§ÙØ¯. Ú¯ÙØ§Ù ÙØ§ Ø¨Ø± Ø¢Ù Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø§Ø¹Ø±Ø§Ø¶Ø Ø§ÛÙØ§Ø¹Û ÙØ´Ø±ÙØ¹ Ø¨ÙØ¯Ù Ù Ø§Ø«Ø±Ø´ Ø²ÙØ§Ù ÙÙÚ©ÛØª ÙØ§ÙÚ© Ø®ÙØ§ÙØ¯ Ø¨ÙØ¯. Ø¯Ø± Ø§ÛÙâØµÙØ±Øª ÙØ§Ù Ø¯Ø± ØºÛØ± ÙÙØ§Ø±Ø¯ Ø§ÙÙØ§Ù Ø¨Ù ÙØ¨Ø§ØØ§Øª ÙÛâÙ¾ÛÙÙØ¯Ø¯.