ØªØ±ÙØ± Ø§Ø² Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§Ù ÙÙÙ - Ã˜Â¹Ã˜Â¨Ã˜Â¯Ã˜Â§Ã™Â„Ã™Â„Ã™Â‡Ã›ÂŒ Ã™Â†ÃšÂ˜Ã˜Â§Ã˜Â¯, Ã˜Â¹Ã˜Â¨Ã˜Â¯Ã˜Â§Ã™Â„Ã™ÂƒÃ˜Â±Ã›ÂŒÃ™Â…; Ã˜Â¹Ã˜Â¨Ã˜Â§Ã˜Â³ Ã™Â¾Ã™ÂˆÃ˜Â± Ã™Â…Ã™Â‚Ã˜Â¯Ã™Â…, Ã˜Â±Ã™Â…Ã˜Â¶Ã˜Â§Ã™Â† (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
ØªØ±ÙØ±ÛØ³Ù Ø§Ø² Ù¾Ø¯ÛØ¯Ù ÙØ§ÛÛ Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø§ÙØ±ÙØ²Ù Ø§Ø² Ø³ÙÛ Ø¯ÙÙØªÙØ§Ø Ø¬Ø±ÛØ§ÙÙØ§Û Ø³ÛØ§Ø³ÛØ Ø±Ø³Ø§ÙÙ ÙØ§Ø Ù¾ÚÙÙØ´Ú¯Ø±Ø§Ù ØÙØ²Û Ø³ÛØ§Ø³ØªØ ÙÙÙ ÙØÙÙÙØ Ø¨Ù Ú¯ÙÙÙ Ø§Û Ø§Ø³Ø§Ø³ÛØ ÙÙØ±Ø¯ ØªÙØ¬ÙÙ ÙØ§ÙØ¹ Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª. Ø§Ø² Ø³ÙÛ Ø¯ÛÚ¯Ø±Ø Ø¨Ø³ÛØ§Ø±Û Ø§Ø² ØªØØ±ÛÙÙØ§ Ù ÙØ³Ø¨ØªÙØ§Û ÙØ§Ø±ÙØ§ Ø¨Ù Ø§Ø³ÙØ§Ù Ù ÙØ³ÙÙØ§ÙØ§Ù ÙÛØ² Ø¨Ù Ø§ÛÙ Ù¾Ø¯ÛØ¯Ù ÙØ±Ø¨ÙØ· Ø§Ø³Øª. Ø§Ø² Ø§ÛÙâØ±ÙØ Ø¨Ø±Ø±Ø³Û ÙÙÙÛ ØªØ±ÙØ±ÛØ³Ù Ù Ø¨Ø§Ø²Ú©Ø§ÙÛ Ø¢Ù Ø§Ø² ÙÚ¯Ø§Ù Ø¹ÙÙ ÙÙÙ Ø¯Ø± Ø¬ÙØª Ø§Ø±Ø§Ø¦Ø© Ù¾Ø§Ø³Ø®Û Ø´Ø§ÛØ³ØªÙ Ø¨Ù ÙØ¬ÙÛ ØªØ¨ÙÛØºØ§ØªÛ Ø¯Ø´ÙÙØ§Ù Ø§Ø³ÙØ§ÙØ Ø¶Ø±ÙØ±Û ÙÛ ÙÙØ§ÛØ¯. Ø§ÛÙ ÙÙØ§ÙÙ Ø¯Ø± Ø¢ØºØ§Ø² Ø¨Ù ÙØ¹ÙØ§Ø´ÙØ§Ø³Û ÙØ§ÚÛ ØªØ±ÙØ±ÛØ³Ù Ø¯Ø± ÙØ±ÙÙÚ¯âÙØ§ÙÙ ÙØ§Û Ø¹ÙÙÙ Ø³ÛØ§Ø³Û Ù Ø¨Ø§Ø²Ø®ÙØ§ÙÛ ÙÙØ§ÙÛÙ ÙØ´Ø§Ø¨Ù Ø¢Ù ÙØ§ÙÙØ¯: ÙØªÚ©Ø Ø§ØºØªÛØ§Ù Ù Ø§Ø±ÙØ§Ø¨ Ø¯Ø± Ø§Ø¯Ø¨ÛØ§Øª ÙØ¯ÛÙ Ù Ø¬Ø¯ÛØ¯ Ù ØªÙØ§ÛØ² Ø§ÛÙ ÙÙØ§ÙÛÙ Ø§Ø² ÛÚ©Ø¯ÛÚ¯Ø± ÙÙÙÚÙÛÙ ÙØ§ÚÙâÙØ§Û ÙØ±ØªØ¨Ø· Ø¨Ø§ Ø¨ØØ« ÙØ§ÙÙØ¯: Ø¨ØºÛØ ÙØØ§Ø±Ø¨Ù Ù Ø¬ÙØ§Ø¯ Ù¾Ø±Ø¯Ø§Ø®ØªÙ Ù Ø¯Ø± Ø¨Ø®Ø´ Ø¨Ø±Ø±Ø³Û ÙÙÙÛØ Ø¶ÙÙ ØªØ¨ÛÛÙ ÙÙØ¶ÙØ¹ ÙØªÙÚ©ÛÚ© Ø§ÙÙØ§Ø¹ ØªØ±ÙØ±Ø ØÚ©Ù ÙØ±ÛÚ© Ø§Ø² Ø§ÙØ³Ø§Ù ØªØ±ÙØ± Ø±Ø§ Ø¯Ø± Ø¶ÙÙ Ø§Ø¯ÙÙÛ Ø¹Ø§ÙÙ Ù Ø®Ø§ØµÙ Ø§Ø² Ø¢ÛØ§Øª Ù Ø±ÙØ§ÛØ§Øª ÙÙØ±Ø¯ Ø¨Ø±Ø³Û ÙØ±Ø§Ø± Ø¯Ø§Ø¯Ù Ø§Ø³Øª. Ø¯Ø± Ù¾Ø§ÛØ§Ù Ø¨Ù Ø¨Ø±Ø®Û Ø§Ø² Ø´Ø¨ÙØ§Øª ÙØ·Ø±Ø Ù¾Ø§Ø³Ø® Ø¯Ø§Ø¯Ù Ù ØªØ¹Ø¯Ø§Ø¯Û Ø§Ø² Ø¢Ø±Ø§Û ÙÙÛÙØ§Ù Ø¯Ø± Ø®ØµÙØµ ØªØ±ÙØ± Ø°Ú©Ø± Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª. Ú©ÙÛØ¯ÙØ§ÚÙ ÙØ§: ØªØ±ÙØ±ÛØ³ÙØ ÙØªÚ©Ø Ø§ØºØªÛØ§Ù ØØ§Ø±ÙØ§Ø¨Ø ÙØØ§Ø±Ø¨Ù.